pondelok 28. mája 2018

Šťavnatá letá kombinácia!

Balea Rhabarber Vanille Body Lotion & Body Spray

Teplé počasie si žiadna čoraz častejšie siahať po sviežich kombináciách vôní. Takouto sviežou letnou kombináciou je zaručene aj nová kolekcia Balea Rhabarber Vanille Body Lotion & Body Spray . Svieže kombinácie síce preferujem celoročne, no v teplých dňoch po takýchto vôňach siaham častejšie. Omnoho viac siaham po ovocných vôňach napríklad pri sprchových géloch či telových mliekach. V lete napríklad preferujem telové mlieka ktoré sú veľmi ľahké a vedia sa tým pádom rýchlo vstrebať.


 Balea Rhabarber Vanille Body Lotion

Balea Rhabarber Vanille Body Lotion ako už sám názov predpovedá bude kombinácie kyslej rebarbory a sladkej vanilky. Táto kombinácia skôr pripomína recept na koláč. No v skutočnosti ide o svieže spojenie kyslosti rebarbory a sladkosti vanilky. Telové mlieko má veľmi ľahkú textúru. Vďaka svojej ľahkosti sa vie rýchlo vstrebať do pokožky tela. Hydratácia nie je síce vysoká. Samotné mlieko sa dá ale použiť vo väčšom množstve. Aj keď nanesiem na pokožku viac mlieka vstrebávanie nie je vôbec dlhé. Jasné ak niekoho trápi suchá pokožka, hydratáciou tohto konkrétneho mlieka si nevystačí. Telové mlieka či maslá používam celoročne.


 Balea Rhabarber Vanille Body Lotion zloženie

V chladných dňoch siaham viac po hydratačných produktoch akými sú napríklad telové maslá. V teplejších dňoch a hlavne v letných dňoch, siahnem skôr po niečom ľahšom, čo sa vie rýchlo vstrebať. Aj keď nie je hydratácia vysoká. Toto telové mlieko je presne takým prípadom. Pre mňa osobne ideálne skôr na letné dni. Vôňa na pokožke vydrží pomerne dlho. Mala som už niekoľko telových mliek značky Balea. U každého bola priemerná výdrž, čo sa týka vône. U tohto mlieka síce nejde o nič prevratné ale vôňa sa na pokožke tela udrží cca dve hodiny od natretia. 


 Balea Rhabarber Vanille Body Lotion


Jediný problém ktorý som u tohto mlieka zaznamenala je balenie. Viečko sa po pár dňoch začalo uvoľňovať. Nepríde mi, že by som pri otváraný používala veľkú silu, no aj tak viečko viac menej drží už len silou vôle. A je už len otázkou času kedy odpadne. Ale kto vie možno som len „hulvát“ a na všetko idem až príliš veľkou silou- hehe.



Balea Rhabarber Vanille Body Spray

Balea Rhabarber Vanille Body Lotion Spray je veľmi ľahký telový sprej. Tento sprej neslúži ako parfém ani ako toaletná voda. Ide skôr o jemné osvieženie, ktoré okrem toho aj príjemne vonia a chladí. Takéto spreje používam hlavne na doma. Ak nikam nejdem ale aj tak chcem voňať použijem práve ľahký sprej. Skoro každé leto, po nejakom siahnem.

Balea Rhabarber Vanille Body Spray zloženie

Na odeve vydrží vôňa o niečo viac. Netreba ale isto čakať, výdrž ako napríklad pri toaletnej vode tobôž pri parféme. Toto ani nie je účelom telového spreju. Má len príjemne osviežiť a jemne voňať. Sprej má veľmi jemný rozprašovač ktorý pri aplikácii na pokožku či oblečenie vytvorí jemnú hmlu. Takýmto spôsobom sa aj veľmi malé množstvo tekutiny dostane na väčšiu plochu pokožky.




Čo sa týka oboch produktov. Nie sú vôbec zlé. Telové mlieko má veľmi ľahkú konzistenciu, sprej zase príjemne osvieži. Vôňa alebo teda kombinácia vôní rebarbory a vanilky za mňa jednoznačne áno. V kozmetike nepreferujem práve vôňu vanilky ale kombinácia sviežosti a sladkosti ma naozaj dostala a zaujala. Za mňa sú oba produkty vydarené. Aj keď majú jemné nedostatky.




Balea Rhabarber Vanille Body Lotion 1,69 € & Body Spray 1,99 €. Oba produkty nájdete v predajniach dm drogérie.



Aké vône preferujete počas leta? Určite mi napíšte dole do komentára.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.