pondelok 1. apríla 2019

Naturallythinking | rozmarínová pleťová voda

Naturallythinking Rosemary Floral Water
Naturallythinking Rosemary Floral Water 

Obľúbeným produktov v starostlivosti o moju pleť sú zaručene kvetinové pleťové vody. Najčastejšie siahnem po ružovej vode, ale vyskúšala som ju aj levanduľovú alebo tea tree. Naposledy som siahla po rozmarínovej pleťovej vode. Narazila som na ňu prakticky náhodou. Ak čítate blog pravidelne viete, že milujem skúšanie nových produktov a značiek. Dôvod prečo vyskúšať tento produkt je teda jasný. 

O produkte Naturallythinking sa dočítate tieto informácie: 
Rozmarínová voda je mierne adstringentná a preto je vhodná pre mastnú pleť. Povznášajúca vôňa rozmarínu je ideálna na použitie v dobe intenzívneho sústredenia. Má stimulačné vlastnosti. Rozmarínová voda je veľmi populárna ako stimulátor vlasovej pokožky a pridá lesk vlasom. Rozmarínová voda je osviežujúca a môže sa použiť samostatne prípadne sa môže miešať s inými hydrolátmi alebo olejmi. Dobre sa znáša s levanduľovou vodou. Naturallythinking rozmarínová voda je bez alkoholu.

Naturallythinking Rosemary Floral Water
Naturallythinking Rosemary Floral Water  

Čo ma na tomto produkte zaujalo? Jedná sa o organickú pleťovú vodu, vhodnú hlavne pre ľudí ktorých trápi mastná pleť. Takže ideálny produkt presne šitý na môj typ pleti. Na začiatok som si vybrala iba 100 mililitrové balenie. Ideálne na vyskúšanie aj cestovanie. V tmavej fľaške sa nachádza doslova tekutý relax. Voda vonia krásne po rozmaríne. Nejde o žiadnu výraznú vôňu práve naopak. Bylinka ako je samozrejme rozmarín dodáva vode, relaxačné účinky. Na pleti sa správa výborne. Nedráždi ani nezanecháva žiadne alergické stopy v podobne začervenanie alebo iného podráždenia. Voda je určená pre mastnú pleť, zvyčajne produkty určené na tento typ pleti vysušujú. Čo má v konečnom dôsledku na pleť nevyhovujúci účinok. Čím viac pleť vysušujete tým viac sa mastní. Nie je potrebné mastnú pleť vysušovať, aj jej treba dopriať dostatočnú hydratáciu. Táto pleťová voda nevysušuje, pleť zanecháva čistú a jemnú. Určite nehydratuje na to sú určené úplne iné produkty. Pleť mám po aplikácii dôkladne čistú a to je dôležité. Ako milovníčka ružovej pleťovej vody musím vnútorne uznať, že rozmarínová mojej pleti vyhovuje o niečo viac. Ak aj vy radi skúšate nové produkty a značky odporúčam práve rozmarínovú pleťovú vodu od Naturallythinking.


Ja som tento produkt objavila v eshope natureal.sk kde sa predáva vo dvoch variantách 100 ml za 3,90 € a 1000 ml za 13,90 €. 



A čo vy a kvetinové pleťové vody? Používate ich? Aký druh najčastejšie?

Určite mi napíšte dole do komentára. 

1 komentár:

  1. Kvetinovú pleťovú vodu som ešte nemala, ale táto rozmarínová bude určite skvelá :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.