štvrtok 19. marca 2020

Závan leta na jar!



Ahojte, 


už  to je teda riadne dlhá doba odkedy som naposledy zverejnila recenziu či iný post. Verím že sa všetci v tejto neľahkej situácii máte dobre. To čo sa momentálne deje u nás ale aj iných kútoch sveta je naozaj hrozné. No verím, že sa všetko čoskoro obráti na dobré. Po dlhšej dobe mám pre Vás novú recenziu. Vo svoje zásobe kozmetiky som pre nejakým časom objavila telový spej od Yves Rocher. Ktorý vonia dokonale po broskyni a aníze



Spreje na telo využívam hlavne počas dní kedy som doma. Nejdem do práce, ani nikde medzi ľudí. Preto mi stačí na takéto denné používanie aj telový spej. Nejde o parfém takže vydrž produktu nie je vysoká. Prevažne na koži či oblečení vydrží vôňa cca 2-3 hodiny potom je potrebné produkt použiť opäť. Pri obdobných produktoch mi vyhovuje hlavne to, že sú osviežujúce a plnia svoju funkciu. Počas dňa nesmrdím (poviem to tak ako je jednoducho je). Telový sprej vonia príjemne po broskyniach a aníze. Ide o sviežu a nevtieravú vôňu. Takéto vône veľmi často preferujem aj pri parfémoch. Nemám rada ťažké vône ale ani kvetinové. Pri výbere parfému alebo telového spreju v 99,9% siahnem práve po ovocnej kombinácii. A táto kombinácia mi aj v zime pripomínala horúce letní dni ktoré mám tak rada. 

Telový spej má objem 100 ml čo nie je vôbec málo. Tým že ho používam naozaj len v dni kedy nikam nejdem. Obsah fľašky ktorá má rozprašovač vydrží pomerne dlho. Samozrejme záleží od množstva ktoré na seba aplikujem. Prevažne mi stačí 1-2 streknutie a vôňa je intenzívna. Cena spreju je 9,90 €. Čo mi príde ako veľmi prijateľná cena. 


Čo vy a telové spreje? Používate ich? Aké máte skúsenosti? 
Podeľte sa so mnou o svoje skúsenosti dole v komentári. 



♥ 


P.S.: Snáď sa opäť čoskoro stretneme. :) 



1 komentár:

  1. Tyhle spreje mám moc ráda. Doma jich mám několik od Avonu, ale tenhle se mi moc líbí! :)
    Jinak jak říkáš, snad se brzy všechno vrátí do pořádku. Tak hodně zdraví a sil! <3

    Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.