štvrtok 25. júla 2019

Olejový luxus z drogérie?


Olej na pery milujem. Odkedy som mala vo svojom beauty wishliste legendárny olej na pery značky Clarins a snívala som o ňom pomerne dosť dlho, prešlo mojimi rukami hneď niekoľko olejov. Milujem mätový Clarins ktorý je súčasťou mojej starostlivosti o pery a pokojne ho používam aj počas dňa namiesto rúžu. Nielenže pery výborne hydratuje, sú po ňom krásne lesklé a tá mätová vôňa. Všetko čo ja vyžadujem a potrebujem. Ale povedzme si úprimne vyhodiť cez 30 euro za olej na pery napríklad trikrát za rok sa nechce nikomu. Som ten typ ženy ktorá rada skúša nové produkty či značky. Síce sa ku oleju Clarins vrátim vždy no hľadám aj iné alternatívy. A tak som narazila na olej značky Мой by Stefanie Giesinger. Táto značka je privátnou značkou dm drogérie a vznikla v spolupráci so Stefanie Giesinger. Tento olejový shaker ma naozaj na prvý pohľad.


Balením sa náramne podobá na shaker značky Lancome ktorý je na trhu už niekoľko rokov a má nespočetne veľa farebných kombinácii. Ale nejakú podobnosť s konkurenčnou značkou nechám teraz bokom. A budem sa radšej venovať shakeru ktorý sa nachádza v každej drogérii. Začnem tým čo mne na tomto produkte nevyhovuje. Chápem, že ide o zámer ale obrovský aplikátor ktorý sa nachádza v balení je niečo čo mne vyslovene lezie na nervy a radšej si olej nanášam štetcom alebo prstom než tým nechutným, obrovským penovým čudom. Vďaka ktorému mám pocit, že olej mám všade okolo len nie na perách. Zvolený aplikátor nebola vôbec šťastná voľba aj keď chápem, že sa nájdu ľudia ktorým prekážať nebude. No ja v tejto skupine rozhodne nebudem. Samotný produkt je fajn. Má príjemnú olejovú konzistenciu, ktorá ale vôbec nie je lepkavá. Na perách drží výborne. Po aplikácii sú pery na dotyk jemné a hladké. Hydratácia je priemerná. Neurazí no ani nenadchne. Záleží na tom v akom stave akurát pery mám. Počas tepla na popraskané pery netrpím. No aj tak sa im snažím dodávať potrebnú hydratáciu. Vďaka slnečnému žiareniu sú pery vysušené. Snažím sa počas dňa používať ochranný balzam na pery s SPF ale večer chcem perám dodať niečo extra a omnoho výživnejšie než počas dňa. A práve tento olej im pomáha v regenerácii. Hydratuje ako som už spomínala priemerne ale perám to stačí. Vstrebú toľko produktu koľko potrebujú. Olej nanášam teda večer a ráno sú pery hydratované a krásne jemné. 




Olej obsahuje aj drobné zlaté trblietky, ktoré perám dodávajú luxusný nádych. Pokojne si dokážem predstaviť tento produkt ako súčasť líčenia, hlavne večer. Nie vždy mám náladu na rúž, a práve olej mi príde ako fajn kompromis medzi rúžom a leskom na pery ktorý veľmi neobľubujem. Dlho uvažujem akú vôňu tento olej má. Je veľmi neutrálna, s jemným nádychom citrusov. Nič výrazné práve naopak, občas mám pocit že olej nevonia vôbec. Čo mne vyhovuje. Keďže výrazné vône v akejkoľvek kozmetike vôbec nepreferujem. Balenie na bežný produkt z drogérie za pár euro vyzerá naozaj luxusne a elegantne. Vo všeobecnosti musím povedať, že na olejový produkt z drogérie ma tento shaker veľmi milo prekvapil.


Lip Oil Shaker Мой by Stefanie Giesinger má objem 6 ml a stojí 8,49 €. Zakúpiť sa dá v kamennej predajni dm drogérie markt Slovensko alebo na www.mojadm.sk.


Čo vy a oleje na pery? Používate ich?
Určite mi napíšte dole do komentára. 

1 komentár:

  1. Tak ten vypadá úžasně! Já oleje nepoužívám, zůstávám věrná Carmexu. Jednou jsem olej zkusila, ale nijak mě to nechytlo :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.