nedeľa 23. júna 2019

Ľahký letný make-up

FIT me! Matte + Poreless make-up
FIT me! Matte + Poreless make-up

V týchto priam tropických teplotách sa snažím líčiť čo najmenej. Nemám problém ísť do práce medzi ľudí nenalíčená. Takže sú dni kedy celkový make-up neriešim vôbec. Ale potom sú aj také chvíle kedy sa nalíčiť jednoducho musím. V takomto prípade siaham výhrade po úplne ľahkých verziách všetkého. Ale základom musí byť ľahký make-up.

FIT me! Matte + Poreless make-up
FIT me! Matte + Poreless make-up

Takou ľahkou verziou je jednoznačne FIT me! Matte + Poreless make-up od Maybelline. Make-up má príjemnú ľahkú vodovú konzistenciu. Na pleti sa nanáša dobre a dá sa aj pohodlne vrstviť. Nevytvára maskový efekt. Vďaka svojej tenkej textúre s pleťou výborne splynie. Odtieň 110 je najsvetlejší, síce sa slnečným lúčom nevyhýbam ale požívam ochranný faktor v podobe minerálneho krému takže aj vďaka nemu mi tento make-up naďalej výborne sedí a nepotrebujem tmavší odtieň. Ale určite sa bude dať miešať s podobne ľahkým make-upom ktorý už doma mám len je o odtieň tmavší. Samotný make-up na pleti sedí dobre, samozrejme po cca 10 hodinách už sú na pleti vidieť jemné nedokonalosti hlavne v oblasti pod očami alebo okolo nosa. Sama mám pomerne mastnú pleť, v lete mám omnoho mastnejšiu hlavne T-zónu. Takže nejaké drobné chybičky na pleti po niekoľkých hodinách nosenia sú či chcem alebo nie. 

FIT me! Matte + Poreless make-up
FIT me! Matte + Poreless make-up


Make-up na pleti po aplikácii zaschne do púdrového efektu. Síce pleť ešte preventívne prepúdrujem ale počas dňa sa až tak výrazne nemastí ako pri iných make-upoch ktoré používam. Pravdou je že sú dni kedy na prepúdrovanie nemám ani čas, a zväčša to ani neriešim. Tento make-up ale na pleti vydrží pomerne dosť dlho ako nový. Nanášam ho klasicky štetcom alebo beauty blendrom. Obe varianty sú dobré záleží len na samotnom človeku čo preferuje viac. Make-up Fit ME! od Maybelline ma veľmi milo prekvapil. Vytknem mu len dve veci nie je vodeodolený čo by sa v týchto horúcich dňoch hodilo a nemá žiadny SPF ochranný faktor. Preto je potrebné ešte pre nanesením produktu použiť krém s ochranným faktorom. Počula som na tento make-up samé ódy aký je výborný a že je naozaj vhodný  aj pre totálne bledule ako som ja, vďaka svojmu svetlému odtieňu ale vždy som mala pocit, že ide len o marketingový boom ktorý jedného dňa skončí. A hľa on neskončil! Preto prišiel na rad aby okúsil moje testovanie. Ódy ktoré sa spievajú na tento make-up sú oprávnené. Nielenže je dostatočne svetlý, má ideálnu textúru, nanáša sa veľmi rýchlo na pleti nepôsobí ako maska a aj výdrž má dobrú. V tomto horúcom letnom období ide o ideálne make-up vhodný na ľahké denné líčenie aj vo vysokých horúčavách. 


FIT me! Matte + Poreless make-up má 30 ml je stojí 4,36€. Viac produktov nie len značky Maybelline nájdete na www.parfemy-elnino.sk



Aký make-up v tomto extrémne teplo období používate vy? 





3 komentáre:

  1. Tenhle make-up používám už asi rok, téměř každý den. :) Je super lehký a na léto jako dělaný! <3

    Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež ho momentálne používam, na leto je ako stvorený. Za mňa je to inak asi vôbec najlepší make-up dostupný v drogérii.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na léto ideální, jsem s ním maximálně spokojená :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.