sobota 15. júna 2019

Legenda z filmového štúdia




Českú značku Dermacol netreba nikomu predstavovať.  Značka sa stala legendárnou hneď vďaka niekoľkým produktom. Takouto legendou je zaručene aj Make-up Cover



V tejto zlatej tube sa nachádza vysoko krycí make up ktorý má ochranní faktor 30. Na pleti má príjemnú krémovú konzistenciou. Nanáša sa vďaka krémovej štruktúre pomerne dobre. Make- up má naozaj vysoké krytie, samozrejme bol vyvinutý tak aby dokázal zakryť všetky nedokonalosti a aby pleť práve pred kamerami pôsobila zdravo, zjednotene a prirodzene. Popravde make- up nepožívam na celú tvár. Na môj vkus je až príliš hustý a na pleti preto pôsobí ako maska. Kde ho ale využívam často sú kruhy pod očami, rôzne nedokonalosti ako napríklad: akné, jazvy poprípade začervenané miesta. Preto ho prevažne používam ako korektor a nie ako make up. Nanášam ho beauty blendrom, vďaka nemu dokážem produkt naozaj dôkladne zapracovať tak aby pôsobil prirodzene. 



Budem tento produkt posudzovať v úlohe korektoru. Odtieň 208 je svetlý a preto dokáže očné okolie pomerne dobre prejasniť. Trafila som ideálny odtieň ktorý s mojom pleťou viacmenej konštatuje a pôsobí preto prirodzene. Netreba ho nanášať príliš veľa. Stačí naozaj malinké množstvo produktu a vystačím si s ním na všetky mieste ktoré potrebujem prekryť. Pleť nijako nevysušuje ani nie je podráždené. Výdrž má produkt dobrú. Samozrejme na samotný Dermacol Make-up Cover nanášam ešte klasický make-up ale už nemusím príliš veľké množstvo. Ďalší make-up nanášam hlavne pre celkové finálne zjednotenie pleti, badám že ho ale naozaj netreba veľa. 



Tento produkt je určený pre vysoké krytie a reálne asi len ako filmové líčidlo. Ako make-up na bežné nosenie na celú tvár to nebude. Síce má krémovú konzistenciou ale vďaka nej je aj hustý a na pleti pôsobí ako maska ktorá upcháva zbytočne póry. Ako korektor na nedokonalosti je ale výborný, dôkladne zakryje to čo má, vďaka niekoľkým odtieňom si nájde každý ten svoj ideálny produkt. Myslím si že je právom tento produkt legendou a plný výbornú úlohu. 


Dermacol Make-up Cover má 30 gramov a jeho cena je 7,89 €. Viac odtieňov nájdete na www.parfemy-elnino.sk.


Čo vy a Dermacol? Používate pri líčení nejaký produkt? Aký? 
Určite mi napíšte dole do komentára. 




1 komentár:

  1. Jasné, make-upy od Dermacolu používam už pekných pár rokov. Najradšej mám ich make-up 24h Control. Na výške som používala aj tento a to pokojne na celú pleť. Mala som vtedy fakt dosť hrozné akné. Mne však po čase začal pleť veľmi vysušovať a nedal sa používať už ani ako korektor.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.