piatok 8. marca 2019

KORRES Natural Clay Face Mask

KORRES Natural Clay
KORRES Natural Clay
KORRES je Grécka kozmetická značka, založená v roku 1996. Pochádza z najstaršej bylinnej homeopatickej lekárne v Aténach. Zakladateľom firmy KORRES je muž menom Georg Korres, ktorý sa rozhodol využiť znalosti svoje  v príprave homeopatických a bylinných preparátov a vyvinul tak unikátnu a vysokoúčinnú prírodnú kozmetiku. Široký sortiment značky KORRES zahŕňa produkty v starostlivosti o tvár, telo, vlasy, prípravky pre mužov, slnečnú kozmetiku ale aj dekoratívnu kozmetiku. Všetky produkty sú vyrobené z kvalitných prírodných ingrediencií ako napríklad: tradičné grécke bylinky, bio mandľový olej ale aj všetkým dobre známy a chutný grécky jogurt. Produkty neobsahujú žiadne minerálne oleje, silikóny, parabény ani propylénglykol. 


--------


Produkty značky KORRES registrujem už pomerne dlhú dobu. Vždy ma zaujali hlavne ich jednoduché pútavé obaly (musím si povedať priamo, práve obal je jeden z faktorov ktorý predáva). Pred pár mesiacmi som na túto značku narazila úplne náhodou v internetovom obchode. A tak som si povedala, že je konečne načase vyskúšať niečo. Keďže mám momentálne "maskové obdobie" a masky používam niekoľkokrát do týždňa voľba bola jasná. V košíku skončila KORRES Natural Clay pleťová maska. 

KORRES Natural Clay
zloženie: Aqua/Water/Eau, Kaolin, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Magnesium Aluminum Silicate, Glycerin, Isodecyl Salicylate, Isodecyl Laurate, CI 77891/Titanium Dioxide, Allantoin, Benzyl Alcohol, Capryloyl Glycine, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Dehydroacetic Acid, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Illite, Lactic Acid, Parfum/Fragrance, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Sarcosine, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Dehydroacetate, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Zinc PCA
Maska je určená pre mastnú pleť. Vhodná rovnako aj pre ľudí ktorých trápi neduh nazývaný akné. Čistiace masky vo všeobecnosti používam najviac. Ak mám byť úprimná za tie roky čo masky pravidelne používam niekoľkokrát do týždňa môžem povedať že najúčinnejšiou zaručene je klasický zelený a biely íl. Vyskúšala som teda rôzne značky a vyhovovali mi všetky cenovo najviac dostupný íl má asi značka Saloos. Sú to masky ktoré treba miešať, odhadnúť správne množstvo a pomer vody chvíľku trvá ale všetko je to len o cviku. Dnes už presne viem koľko prášku a vody mám dať tak aby maska mala ideálnu konzistenciou. Ale vrátim sa ku produktu ktorému je venovaná táto recenzia. Sú dni kedy sa mi naozaj nechce hrať na chemičku a miešať si doma masku a preto využijem už hotovú masku. Šetrím tým čas a ako inak rada skúšam aj nové produkty. Maska má krémovú konzistenciu. Na tvár ju nanášam štetcom. Ide o masku ktorú treba po cca 20-25 minútach zmyť vlažnou vodou. Takže jej na pleť netreba dávať príliš veľa. Stačí naozaj tenká vrstva tak aby zaschla rovnomerne. Po cca 20 minútach keď je už maska dôkladne suchá začínam na pleti cítiť jemné ťahanie. Jasný signál toho že masku môžem umyť. Po umytý zostáva pleť na pohľad aj dotyk jemná a hladká. Póry sú vyčistené a stiahnuté.

KORRES Natural Clay
KORRES Natural Clay
Vôňa masky nie je nijak špecifická. Jedná sa o príjemnú nevtieravú bylinkovú vôňu ktorá neurazí ale ani nenadchne. Vzhľadom na pomerne malé balenie (18 ml) maska vydrží tri maximálne päť aplikácii. Záleží naozaj na hrúbke vrstvy. Masku používam na dve spôsoby buď si ju nanesiem na celú tvár alebo iba na t-zónu čiže čelo, nos a brada. Maska robí v oboch prípadoch to čo má pleť vyčistí, stiahne póry a aj jemne naozaj veľmi jemne pleť rozjasní. Ak patríte do kategórie ľudí ktorý milujú pleťové masky a radi objavujete nové značky určite môžem masku Natural Clay od KORRES odporúčiť.


KORRES Natural Clay čistiaca maska má 18 ml a stojí 5,30 €.


Používate pleťovú masku? Aká je Vaša obľúbená?
Určite mi napíšte dole do komentára.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.