sobota 26. decembra 2015

Novinky z dm drogérie



Novinky z dielne našej milovanej dm drogérie . Ani počas tohto sviatočno relaxačného obdobia som na Vás nezabudla . Preto prinášam post zo samými novinkami ktoré sa nachádzajú na pultoch obľúbenej drogérie . 



Prírodná kozmetika Alverde priniesla na pulty nové riasenky . A to presnejšie extreme black ( cena 3,83 € ), 12 hours long stay ( cena  4,59 € ) s vodou z bio ruží a ryžovým voskom a ako posledná BIG Drama Lashes ( cena 4,59 € )  so špeciálnou kefkou na objem. Takže milovníčky prírodnej kozmetiky určite mrknite do stojanov Averde . 


Správa o micelárne vode Balea obletela myslím si celý kozmetický svet vrátane toho nášho . Konečne sa dostáva na náš trh na výber je v dvoch prevedeniach pre zmiešanú a citlivú pleť alebo pre suchú a citlivú pleť . Som na ňu veľmi zvedavá keďže dlhé roky používam Biodermu takže určite sa po nej v obchode konečne pozriem a určite vysúšam . 
Cena 3,69 € . 


Limitovaná edícia Alverde sprchových gélov . Sú to aktuálne zimné vône ktoré potešia všetky čuchové zmysli kombinácia granátového jablka a zázvoru ( 2,19 € ) alebo kardamónu na vanilky ( 2,19 € )  . Na dlhé zimné večeri ako stvorené . 


Pre milovníkov kúpeľov tu mám Alverde soľ do kúpeľa ( 0,99 € kus ) v dvoch voňavých kombináciách - kvetinový dážď a bublinkový sen . Ak práve preferujete takýto relax určite odporúčam siahnuť práve po soli od Alverde . Je príjemná a obsahuje aloe vera a samozrejme morskú soľ . Takže ideálna kombinácia na relaxační kúpeľ . A navyše jedno takéto balenie hravo vystačí na dva kúpeli . 

Balea White Passion: 4,19 €
Aj keď už sú Vianoce za nami darčeková sada od Balei by mohla ešte potešiť . Takéto sady sa hodia nie len pod stromček ale hravo aj ako narodeninový darček alebo len tak milé potešenie pre blízkeho ale aj seba samého . Ja výber je niekoľko sád o ktorých sa viac dozviete TU .


Tak čo ? Ktorá z noviniek Vás zaujala ? Skúšali ste už niečo ? Určite mi napíšte do komentáru . 




8 komentárov:

  1. Vyskusanu mam maskaru Extreme black a veru nie je idealna
    Alverde - maskara

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mi je ľúto . Ja nie som moc na prírodné riasenky skôr som za overenú klasiku ... :)

      Odstrániť
  2. O tej miceralke balea som už čítala u niekoho na blogu ale veru spokojnosť tam až taká veľka nebola, aj ked ja micerálky veľmi nevyhľadávam momentálne mam od nivei a používam ju skôr iba na čistenie pleti:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ja som recenziu čítala a preto si chcem urobiť vlastný názor ... Jej cena je oproti Bioderme nič takže za skúšku nič nedám ... Je som roky verná tej istej značke a nesťažujem si aj keď cena za 500 ml je ukrutne vysoká ale s tým nič neurobím ... Ja používam micelárnu vodu vždy na dočistenie pleti po mydle od Mylo si ešte dávam micelárku hlavne teda večer , ráno občas zabudnem alebo skôr nestíham ... :)

      Odstrániť
  3. Balea micelárních vod jsem si už všimla a myslím si že to bude nepovedená nebo trochu ošizená napodobenina právě té Biodermy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho sa obáva aj ja , ale tak možno prekvapí - ja na Biodermu nedám dopustiť preto som trochu skeptická čo sa týka účinkov práve micelárnej vody od Balei . :)

      Odstrániť
  4. Ahoj,
    riasenku pouzivam jednu osvedcenu, Maybelline the rocket volume :-). Uz som tolko inych skusala, aj sestra mi posuvala, ale najviac nam vyhovuje prave tato jedna. Takze dalsie experimenty so spiralou nerobim :-)
    Micelarnu vodu mam aj ja najradsej Biodermu, teraz mam tiez Niveu, celkom sa mi paci.
    No a sprchace Alverde aspon ovoniam,

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maybelline som skúšala aj ja ale momentálne používam od Sleek ktorá ma veľmi špecifickú kefku s ktorou som nadmieru spokojná . O micelárne vode od Nivei som počula už veľa ale sama sa nedovážim , jednoducho mojou klasikou je Bioderma už roky ... Určite sprchový gél Alverde ovoňaj sú skvelé mala som už možnosť vyskúšať nejaké ... :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.