utorok 6. novembra 2018

Sleek| Fascinujúca orientálna paletka na oči

Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette
Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette 

Už je to zaručene pekný pár rokov kedy značka Sleek zažívala obrovský ošiaľ. Ešte mám v živej pamäti, ako sa všetky veľké beauty boggerky oháňali ktorá pred ktorú čo od tejto značky vyskúšali alebo čo všetko majú vo svojej kozmetickej zbierke. Už preto je to už pekných pár rokou čo vlastním myslím si legendárnu paletku Oh So Special. Čo je paletka prevažne jemných decentných tónov určených tak na denné aj večerné líčenie. Kedysi som túto paletku používala na dennej báze. Príchodom nových značiek ale už išla bokom a možno aj viac ako rok ležala prachom. Pred nejakým časom som do nej ale siahla a zase mala ten pocit ako kedy som si ju objednala. Povedala som si teda, že vyskúšam ešte nejakú inú paletku od Sleek. Voľba padla na Arabian Nights

Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette
Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette 

Arabian Nights je presným opakom Oh So Special paletky. Táto paletka je plná tmavých farieb doplnená o niekoľko zlatých odtieňov. Má 12 tieňov z toho len dva sú matné zvyšok obsahuje trblietky. Moje denné líčenie obsahuje prevažne matné farby či už na očiach ale aj perách. Väčšina paletiek ktoré doma mám sú v matnom prevedení. Celkovo omnoho viac inklinujem, ku matným odtieňom než ku tým čo obsahujú lesk či trblietky.

Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette
Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette horný rad 

U očných tieňov a paletiek obzvlášť pozerám na farebnú škálu. Či využijem všetky farby a či sú nositeľné. Táto paletka bola od začiatku pre mňa výzva. Ak mám byť úprimná (čo som samozrejme vždy) pri líčení siaham po prirodzených farbách. Preto v 85% obsahuje moja kozmetika nude odtiene ktoré využijem tak na denné ale aj večerné líčenie.

Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette
Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette spodný rad 

Môže sa zdať, že paletka nie je nositeľná na bežné líčenie. No zdanie môže klamať. Farby sa dajú výborne kombinovať a preto sa paletka hodí na denné ale aj večerné líčenie. Počas dňa prevažne siaham po jemnejších tónov, ak chcem líčenie trochu pritvrdiť aj počas dňa, siahnem aj do tmavších odtieňov. Pigmentácia ako inak u Sleek výborná. Až možno dva tiene v hornom rade sú na tom o niečo horšie ale viem im to odpustiť. Výdrž samotných tieňov rovnako dobrá. Osobne musím používať pri každom líčení podkladovú bázu keďže mám mastné viečka. Bez podkladu by mi tiene na očných viečkach vydržali možno dve hodiny.

Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette
Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette 

Ak som si myslela, že značka Sleek má už dávno po svojej veľkej sláve tak som sa mýlila. Mňa osobne táto paletka veľmi baví. Páči sa mi farebná škála ktorú využijem či už na denné alebo večerné líčenie. Po pigmentačnej stránke ide o veľmi podarený kúsok. Ak preferujete výraznejšie odtiene, a ste omnoho zručnejšie v líčení než som ja, paletku využijete na 100%.


Sleek MakeUp Arabian Nights Eyeshadow Palette obsahuje 12 očných tieňov a stojí cca 6,00 €.
Viac produktov značky Sleek nájdete na www.parfemy-elnino.sk.





Aké líčenie nosíte najčastejšie vy? Preferujete jemné nude alebo výrazné?
Určite mi napíšte dole do komentáru.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.