streda 31. októbra 2018

Revlon Professional | Zbohom mastné vlasy?

Revlon Professional Flex Purificante
Revlon Professional Flex Purificante 
Značku Revlon registrujem vďaka dekoratívnej kozmetike. Revlon Professional je dcérska spoločnosť ktorá ponúka inovatívne produkty v starostlivosti o vlasy a najnovšie trendy vo farbený a stylingu. Ponúka širokú škáru prípravkou starajúcich sa o vlasy, šampóny aj farby. Keďže rada skúšam nové veci. Siahla som teda po šampóne na vlasy Revlon Professional Flex Purificante.

Revlon Professional Flex Purificante
Revlon Professional Flex Purificante 

Ako by som začala? Niekoľko mesiacov som bola verná jednému druhu šampónu, ktorý mi robil dokonalé vlasy. Preto nebolo potrebné meniť ho. Posledný cca mesiac a pol ale nastal problém. Po každom umytý boli moje vlasy do dvoch dní totálne mastné a celkovo na dotyk veľmi nepríjemné. Ako bonus aby toho nebolo málo, začala ma aj škriabať pokožka hlavy. A to už bola konečná. Povedala som si že musím jednoducho s týmto niečo urobiť. Zmenila som teda všetky vlasové produkty. A to bol aj dôvod prečo som siahla po šampóne od značky Revlon Professional. Vybrala som si druh ktorý je učený pre mastné vlasy. 

Revlon Professional Flex Purificante Ingredients
Revlon Professional Flex Purificante ingredients 

Na začiatku vo mne tento šampón veľkú dôveru nebudil. Neviem ale prečo, som mala z neho taký zvláštny pocit. Po otvorení ma ako prvé zaujala vôňa, taká tá typická vôňa produktov v kaderníctve. Síce sa nejedná o nič výrazné a vo vlasoch vôňa dlho nevydrží. Nejde o prehnane umelú vôňu. Šampón je na môj vkus až príliš tekutý. Manipuluje sa mi s ním horšie než som zvyknutá. Väčšinou používam na svoje vlasy množstvo vo veľkosti väčšieho citrónu. Pohode si s ním vystačím na celú hlavu. V tomto prípade musím dávať väčšie množstvo, tým že je naozaj tekutý nie vždy si s obvyklým množstvom ma umytie hlavy vystačím.

Revlon Professional Flex Purificante
Revlon Professional Flex Purificante

Po umytí sú vlasy na dotyk jemné a dajú sa ľahko rozčesať. Čo sa týka mastenia, nezaznamenala som žiadne výraznejšie zmeny. Vlasy sa mi po použití nezačali viac mastiť, čo je v mojom prípade naozaj úspech. Stále vydržia dva maximálne tri dni a potom ich musím opätovne umyť alebo použiť suchý šampón. Nenastala ani žiadne iná reakcia ako napríklad podráždenie pokožky hlavy, vysušenie alebo lupiny. Šampón ma milo prekvapil. Obavy ktoré som z neho na začiatku mala boli neoprávnené. Tento produkt presne ukazuje, že aj za málo peňazí môže dostať človek dobrý šampón ktorý umyje vlasy rovnako dobre ako nejaká drahšia alternatíva.



Revlon Professional Flex Purificante stojí 1,73 €.



Aký šampón na vlasy používate? Určite mi napíšte dole do komentáru, rada vyskúšam niečo nové.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.