utorok 28. augusta 2018

Havlíková Apotéka | Bylinná osviežujúca a hydratačná voda

Havlíková Apotéka Bylinná osviežujúca a hydratačná voda
Havlíková Apotéka Bylinná osviežujúca a hydratačná voda 

Okrem kvalitného pleťového krému, oleja a séra používam vo svojej dennej starostlivosti o pleť aj osviežujúce vody. Roky opakovane kupujem ten istý produkt. Vodu na tvár od značky Balea. Cenovo je veľmi dostupná a na osvieženie pred aplikáciou krému úplne postačí. Vlastne v tomto letnom období ju zo sebou nosím všade, mám ju vždy poruke v ruksaku a keď cítim potrebu osviežiť tvár alebo aj telo použijem práve túto vodu. Logicky sa nájdu ľudia ktorý budú argumentovať tým, že na osvieženie tváre či tela postačí obyčajná voda poprípade napríklad minerálna voda. Nikomu takýto argument neberiem. Pár krát som to tak skúšala ale vždy som sa tak či tak vrátila ku vode z dm drogérie. Lenže to by som nebola ja. Keby nechcem vyskúšať niečo nové. Na našom trhu máme nespočetne veľa produktov určených na osvieženie pleti. Či už bežne dostupných v drogérii alebo v lekárni. Pri mojom prvom nákupe v Havlíkovej Apotéke som nechcela žiadny zbytočne bloggersky omieľaný produkt. Okrem výborného Hroznového oleja (recenzia) na pleť ktorý je mojím obľúbencom a nič iné už na tvár ani nepoužívam som siahla aj po Bylinnej osviežujúcej a hydratačnej vode

Havlíková Apotéka Bylinná osviežujúca a hydratačná voda
Havlíková Apotéka Bylinná osviežujúca a hydratačná voda 

O samotnej Bylinnej osviežujúcej a hydratačnej vode sa dočítate: rozjasňujúci pleťový sprej obsahujúci látky pentavitin (klinické štúdie potvrdili schopnosť hydratácie pokožky, posilnenie je bariérovej funkcie, zjemnenie povrchu kože, vrátane zmiznutia suchých šupiniek) a s extraktom rakytníka, medu, žihľavy a zemiaku. Voda je určená najmä pre dehydrovanú a unavenú pleť z vykurovaných či klimatizovaných priestorov a elektrického smogu. Dá sa použiť opakovane po celý deň i na make up. Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti s dôrazom na suchú, podráždenú a dehydrovanú pleť.

Havlíková Apotéka Bylinná osviežujúca a hydratačná voda
ingrediencie: Aqua (demineralizovaná voda - nosič vodorozpustných látok), Glycerin (surovina rastlinného pôvodu - hydratuje pokožku), Propandiol (hydratačná látka prírodného pôvodu z kukurice), Urtica Dioica Extract (bio extrakt zo žihľavy dvojdomej), Saccharide Isomerate (PENTAVITIN®), Solanum Tuberosum Pulp Extract (extrakt zo zemiakov), Mel Extract (extrakt z medu), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (extrakt z rakytníka rešetliakového), Caprylyl Glycol (podporuje konzervačný systém), Lavandula Angustifolia Oil (esenciálny olej z levandule úzkolistej), Polyglyceryl -10 Laurate (solubilizátor olejov prírodného pôvodu), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate (konzervanty prírodného pôvodu), Alcohol (rozpúšťadlo pre účinné látky prírodného pôvodu), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselín s bakteriostatickou funkciou - chráni produkt pred znehodnotením), Sodium Phytate (látka prírodného pôvodu-viaže ionty kovov do zlúčenín), Sodium Citrate (úprava finálneho pH), Citric Acid (úprava finálneho pH), Parfum (pochádza z prírodných esenciálnych olejov), Linalool (pochádza z esenciálnych olejov)

Voda ma zaujala hlavne svojimi účinkami, zložením a aj samozrejme vôňou. Už pred tým som mala možnosť trochu vyskúšať tento produkt. Vďaka kamarátke ktorá ma naň dá sa povedať nahovorila, keďže sama túto vodu používa a má ju veľmi rada. Na vyskúšanie som si vzala menšie balenie. Oceňujem možnosť, že pri viacerých produktoch sa vždy dá vybrať z viacerých veľkosti. Osobne keď skúšam niečo úplne nové mám obavy ísť okamžite do veľkého balenia. Nikdy neviem či si s daným produktom sadneme a bude mi vyhovovať. Často krát takto skúšam hlavne pleťové krémy. Využívam vzorky či menšie balenia. Už po niekoľkých použitiach si viem vytvoriť názor na daný produkt a potom sa rozhodnem či investujem peniaze aj do veľkého balenia. Zvyčajne toto robím pri cenovo drahších produktoch. Ani táto voda na pleť vo veľkom balení nie je lacná takže menšia balenie sa mi hodilo vhod.


Voda pleť osvieži a upokojí. Používam ju prevažne ráno a večer keď si tvár čistím. Ešte pred obľúbeným olejom na pleť aplikujem práve túto vodu. Na pleti pôsobím príjemne má jemný rozprašovač vďaka ktorému sa rýchlo vstrebe do pleti. Hydratáciu síce nepociťujem ale pleť nemám po aplikácii ani suchú. Zmierňuje podráždenie a začervenanie pleti. Vôňa je niečo čo som si zamilovala okamžite. Mám rada bylinné vône pôsobia veľmi relaxačne a nedráždia. Rovnakú vôňu má aj tento produkt. Príjemnú, nevtieravú, relaxačnú ideálnu pre všetkých. Mne osobne sa táto voda osvedčila ako pomocník pri migréne. Sem tam ma potrápi migréna, ktorá je naozaj neznesiteľná a nepomáha na ňu nič iné ako spánok. Počas jednej takejto migrény som si pred spánkom aplikovala na tvár túto vodu. Vďaka bylinnej aróme sa mi aspoň trochu uľavilo čo je pre mňa osobne hotový zázrak. Menšie balenie tejto vody je praktické na cestovanie a prvotné testovanie. Teraz som už investovala do plného balenia ktoré sa naozaj oplatí. Takže ak preferujete takéto osviežujúce vody na pleť, telo alebo hoci čo iné určite odporúčam práve tento produkt.



Bylinnú osviežujúcu a hydratačnú vodu zakúpite v dvoch prevedeniach 50 ml za 4,40 € alebo 200 ml za 10,50 €.





Používate osviežujúce vody na pleť? Od akej značky? Aký produkt do Havlíkovej Apotéky ste vyskúšali vy? Určite mi napíšte dole do komentáru.






3 komentáre:

  1. Používam hlavne ružové vody. Mala som aj túto vo veľkom balení a bola fajn, len tá vôňa sa mi vôbec nepáčila. Navyše rozprašovač veľkého balenia bol dosť nepoužiteľný. Inak mám značku rada, hlavne ich pleťové krémy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ružovú vodu mám no zase ma omrzela ako sa mi to už stalo pár rokov dozadu. Ešte niečo vo fľaške zostalo, jasné spotrebujem ju ale ďalšie balenie si tak skoro nekúpim. Mne práve vôňa vyhovuje mám rada bylinky v kozmetike. Uf tak to je veru blbé, mám veľké balenie a rozprašovač je úplne v poriadku rovnako ako bol aj pri malom balení. Možno si mala len nejaký chybí kus už sa mi to pár krát stalo. Napríklad aj u vody na pleť od Balea, použila som ju čo ja viem maximálne 10-krát a rozprašovač bol totálne nefunkčný. Ešteže stojí toľko koľko stojí kúpila som si nové balenie a bol pokoj. :)

      Odstrániť
  2. Z Havlíkovi apotéky mám už 2 produkty se kterými jsem spokojená. Krém Krásná slečna a masku na obličej. Voda vypadá super. Jen mi trochu vadila její vůně. Ale myslím si, že bych si na ni zvykla, jako u dalších produktů. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.