nedeľa 15. apríla 2018

Makeup Revolution London Iconic Rose Gold Lipstick

Makeup Revolution London Rose Gold Lipstick

Značka Makeup Revolution London nie je na mojom blogu žiadnym nováčikom. Produkty tejto Britskej značky mám veľmi rada. Či sa jedná o paletky očných tieňov, rúže alebo lícenky. Všetko sú to produkty za dostupné peniaze a poväčšine aj veľmi kvalitné čo sa týka pigmentácie alebo výdrže. V dnešnej recenzii sa pozrieme na matnú rúž z rady Iconic. Konkrétne ide o kolekciu Rose Gold odtieň LUST. Rúže akékoľvek či klasické vysúvacie alebo tekuté, mám veľmi rada. Sú mojím najobľúbenejším kúskom líčenia. Nemusím mať "tony" očných tieňov, no pokojne môžem mať "tony" rúžov. 

Makeup Revolution London Rose Gold Lipstick odtieň LUST

Tento rúž patrí do kategórie matných. Aj keď úplne matný na perách určite nie je. Ale aj tak sa radí práve do tejto kategórie. Matné rúže sú veľmi špecifické, na ich textúru si človek musí zvyknúť. A vždy pred aplikáciou dopriať perám potrebnú dávku hydratácie. Keďže matný rúž má tendenciu pery viac vysušiť ako hydratovať. Vždy pred nanesením takéhoto rúžu si robím píling a následne dám na pery hrubú vrstvu balzamu. Ktorú nechám pôsobiť minimálne 10 minút. Prebytočný balzam s pier utriem a až potom nanášam rúž.

Makeup Revolution London Rose Gold Lipstick LUST swatches

Odtieň LUST má byť síce podľa obalu matný. Skôr má textúru niečo medzi saténom a matom. Síce sa z diaľky tvári ako matný, no až tak matný nie je. Neviem či sa chápeme- no naozaj sa mi zle opisuje jeho veľmi špecifická textúra. Pri matnom rúže už aj aplikácia ide horšie. Už po prvej vrstve cítim, že nejde o klasický krémový rúž. V tomto prípade sa rúž nanáša veľmi dobre. Má krémovú textúru a celkovo sa s ním manipuluje jednoducho a rýchlo. Po chvíľke na perách ako keby zaschne. A práve vtedy zmení svoju textúru na saténovo matnú. Hovorím preto saténovo matnú, že rúž na perách síce vyzerá matne. No pery nie sú pri ňom až také vysušené ako pri klasickom matnom rúže.

Makeup Revolution London Rose Gold Lipstick odtieň LUST

Celková výdrž rúžu je na veľmi dobre úrovni. Ja pomerne dosť pijem čiže aj u matných rúžov nemám vždy celodennú výdrž bez toho aby som rúž nemusela aspoň raz na niektorých miestach opraviť. Tento rúž bez akéhokoľvek pohnutia aj s pitím vydrží cca 4-5 hodín. Čo nie je vôbec málo! Následne je už čas niektoré mieste opraviť. Mne sa rúž začne vždy strácať od kútikov pier. Preto ho vždy len opravím a idem ďalej. Rúž sa dá pokojne vrstviť. O výbornej pigmentácií nemusí byť ani reč. Tá je u všetkých rúžov MRL nadpriemerná a pokojne sa dá porovnávať aj omnoho drahšími svetovými značkami. Rovnako aj obal. Rose gold je teraz in takže v každej kozmetickej zbierke sa tento rúž bude zaručene vynímať.


Makeup Revolution London Rose Gold Lipstick stojí 2,95 €. Viac produktov značky MRL ale aj iných nájdete na www.parfemy-elnino.sk.



Skúšali ste už niečo od Makeup Revolution London? O aký produkt išlo?





4 komentáre:

  1. Osobně mám matné rtěnky nejraději. Už dlouho nějaké té růžovozlaté od Revolutionu pokukuji a jestliže vydrží tolik, co říkáš, tak do ní určitě půjdu :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si nejaký matný odtieň od MRL odporúčam kúpiť. Majú výbornú pigmentáciu aj výdrž. Za mňa jednoznačne jedna z obľúbených značiek.

      Odstrániť
  2. Já mám raději lesklé a třpytivé kousky, ale mám doma i několik matných. Nebo třeba i tekuté matné, metalické, které jsou sice matné, ale hází odlesky na světle. Ta výdrž je dobrá a cena určitě taky, tak se mrknu, jaké mají další odstíny :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O nejakej metalickom rúže už pokukujem len sa ešte neviem rozhodnúť aký odtieň. Aj keď mi príde že takéto rúže nie sú na denné nosenie. No pokiaľ nevyskúšam nebudem vedieť. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.