pondelok 1. augusta 2016

Instagram and photo


Po nejakom čase prinášam opäť post zo "života" na mojom instagramovom účte. Verím že si užívate leto či už ste doma, poprípade niekde pri mori. U mňa toto leto dovolenka veru nepripadá do úvahy keďže ešte len nedávno som nastúpila do novej práce. No priznávam aj fakt, že práca ktorú mám ma veľmi baví preto ju beriem ako svoju každodennú dovolenku- hehe. Možno časom napíšem nejaký post práve o tom ako sa mi darí. Konečne by sa hodil nejaký krátky článok do rubriky zo života.


Začnem ešte jednou jarnou fotkou ktorou bola moja aktuálna make up rutina. Letná sa nezmenila až na pár produktov no o tých si povieme v najbližších recenziách. Hlavnú rolu v mojej letnej rutine zohráva samozrejme opaľovací krém a minerálne voda. Bez týchto dvoch produktov jednoducho leto nedávam.


Keď som už začala kozmetikou tak pri nej aj zostanem. Recenzie na tieto produkty už máte na blogu. Balíček ku mne prišiel zo stránky elnino.sk. Konečne som si mohla slávnostne odškrtnúť právu položku z môjho wishlistu ktorou bola značka The Body Shop.


Tieto veci mi opäť prišli zo stránky elnino. Produkty mám doma len pár dní takže zatiaľ žiadny názor nemám. No po prvý krát som sa stretla z Fínskou značkou Lumene ktorá na mňa pôsobí veľmi dobre. Oba produkty sú na mastnú a problematickú pleť no konečne som narazila na produkty ktoré necítia po alkohole no sú určené práve na môj typ pleti.


Značka Yves Rocher nie je na mojom blogu novinkou. Ak ma sledujete dlhšie viete, že túto značku mám rada no najradšej od nich mám sprchové gély či ako v tomto prípade peelingy na telo. Peelingy sú vhodné na denné použitie čiže v lete ideálne. Pred nejakým časom prišli na trh dve nové vône a ako inak neodolala som a bežala po ne. Recenzia samozrejme čoskoro.


Akékoľvek sny si treba plniť! Preto som si ten svoj konečne splnila. Toľko básnenia, pozerania no nakoniec si tento olej od Clarins ku mne cestu našiel. Jedného pekného dňa som sama sebe urobila radosť veď treba si dopriať. Testujem každý deň takže tiež môžete čakať recenziu ale ako sa hovorí na dobré veci sa oplatí počkať. :)


Aj tento rok sme u nás doma odštartovali kúpaciu sezónu. Po niekoľkých rokoch sme vymenili bazén za výrivku a poviem Vám hotový dar z nebies keď človek príde domou z práce a vie, že niečo takéto ho doma čaká. Hneď je aj ten najteplejší deň o niečo ľahší.


Leto bez malín nie je leto. To sa dá povedať aj o melóne- no ten nedopestujem na záhrade. Úprimne už som mala obavy, že tento rok z malín nič nebude keďže moja starostlivosť o ne bola chabá. Paradoxne je ich toľko že neviem čo s nimi robiť. :)


Keďže malín je až až všetky musím spotrebovať. Čiže klasicky niečo zamrazíme potom si robím smoothie no naposledy som vyskúšala maliny zmiešať s chia semienkami. Urobila som jednoducho chia puding no namiesto mlieka či vody som použila maliny. Všetko spolu zmiešala a nechala dôkladne chia semienka napučať. Keďže semienka z malín môj mixér nevie dobre spracovať úplne sa v zmesi z chia stratili. Celý puding bol veľmi jednoduchý a ošetrujúci prakticky na tom nie je nič zložité.


Počas teplých dní pijem na osvieženie vodu s citrónom. Ale občas potrebujem nejakú zmenu. V Bile som objavila túto dá sa povedať minerálku s citrónom od Sanpellegrino. Nemusím moc extrémne sladké nápoje , tento nápoj je pravý opak. Vďaka citrónu má chuť ktorá v horúcich dňoch dokáže osviežiť.


Keď už sme pri tom osviežení. Tak takto nejako sa chladí náš pes. Okupovanie rozprašovaču je u nás na dennom poriadku. :)


Ak ste z okolia Piešťan alebo ste v tomto meste už niekedy boli asi viete odkiaľ je táto fotka. Urobila som ju počas cesty na môj pracovný pohovor ktorý ako som spomínala dopadol veľmi dobre. Kúpeľný ostrov je jedno z najkrajších miest v Piešťanoch. Síce počas letnej sezóny je plný turistov no mimo nej je to raj na zemi.


Nebudem moc zahmlievať keďže aj toto je fotky z Kúpeľného ostrova. Takúto Japonskú mini záhradu ukrýva jeden z hotelov denne chodím okolo tejto záhrady dodnes som v nej reálne nebola fotka je robená z okna. Nevýhodou je asi len fakt že ak nie ste priamo kúpeľný hosť ktorý je v hotelovom rezorte ubytovaný nemáte šancu túto záhradu vidieť- čo je samozrejme škoda. Aj ja vďaka svojej práci o nej viem len dva mesiace.



Na dnes by už asi aj stačilo. Dúfam že Vás takýto dá sa povedať oddychový post bavil. Čoskoro prinesiem opäť plnohodnotnú recenziu. Užívate si leto plnými dúškami! Je jedno kde ste podstatné je koho okolo seba máte. :)



Do komentáru mi napíšte najkrajší letný zážitok poprípade kam sa chystáte alebo ste boli na dovolenke? Budem sa tešiť na všetky komentáre.




4 komentáre:

  1. Olej od Clarins chcem tiež vyskúšať, a krásne fotky. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po oleji som pozerala nejaký čas a popravde stojí za tie peniaze. Od doby čo ho mám nič iné na pery čo sa týka starostlivosťi nepoužívam. ;-)

      Odstrániť
  2. Tú výrivku ti závidím. Najlepšia vec na leto. Ak sa môžem spýtať kde si kúpila tú mištičku v ktorej máš maliny? Zháňam ju už nejaký čas :)

    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Výrivka je pre mňa TOP. :) Miska je z lokálneho obchodu no určite sa dá kúpiť niekde na internete ak zadáš miska na suflé nájdeš veľa možností.

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.