streda 10. augusta 2016

Balea | Deo Bodyspray


Dostal sa ku mne nový deo sprej od privátnej značky dm drogérie. Balea Deo Body spray Meeres- rauschen alebo teda po našom šum mora má pripomínať dovolenku na slnkom zaliatej horúcej pláži s dokonalým morom. Na začiatok celkom fajn prirovnanie predsa len keď tento rok nejdem k moru prinesiem si aspoň malí kúsok do bežného dňa. 


Sprej vonia po limetke a mäte čiže ideálna letná kombinácia. Potenie je problémom s ktorým sa stretáva každý. Počas leta sa potím o niečo viac a preto aj spotreba takýchto produktov u mňa narastá. Používala som aj tuhé deodoranty no najviac mi sedia práve takéto v spreji. Príde mi že práve sprejové produkty nerobia také fľaky na oblečený ako tuhé. No môže to byť len môj subjektívny názor.  Čo sa týka tohto deodorantu žiadne fľaky na oblečení som nezaznamenala. 

Zloženie:  BUTANE-ALCOHOL-PROPANE-DIPROPYLENE GLYCOL-PHENOXYETHANOL-PARFUME-ETHYLHEXLGLYCERIN-AQUA-CITRAL-LIMONENE-CITRONELLOL-GERANIOL-LINALOOL
Rada by som ako prvé začala vôňou a potom sa presuniem na účinky. Pretože viac ako účinky ma zaujala práve vôňa, ktorá je fakt letná. Práve limetka a mäta robia z tohto produktu niečo čo bežné deodoranty nemajú. Obe ingrediencie sú svieže. Na jednej strane tu mám limetku a na strane druhej studenú no aj tak stále sviežu mätu. Ako som povedala dokonalá kombinácia. Prekvapila ma aj výdrž samotnej vône. Úprimne nečakala som od obyčajne Balei nejakú poldňovú výdrž no hravo dá niekoľko hodín dosť intenzívnej vône. Dobre ale viem že deodorant nie je len pekná vôňa, no podstatnejšia je výdrž. Tu som zostala dosť sklamaná. Po prvý krát sa mi stalo, že deodorant nepoužívam pre jeho účinky no len pre vôňu. Aby som ozrejmila čo sa vlastne prihodilo. Keď som tento sprej použila po prvý krát do oblasti podpazušia nastala nepríjemná reakcia v podobe neznesiteľného pálenia. Postupne prešlo pálenie až do veľkej bolesti ktorá bola jasným signálom. Okamžite nasledovala sprcha ktorou som zmyla všetko deodorant. Pálenie aj bolesť začala ustupovať no ešte niekoľko minút bolo moje podpazušie výrazne podráždené a na dotyk bolestivé. Vôbec neviem prečo takáto reakcia nastala. Nedalo mi to, a o pár dní  som skúsila šťastie zo sprejom opäť. Žiadne prekvapenie ale neprišlo reakcia nastala opäť. Zdravý rozum mi samozrejme káže aby som tento produkt vyhodila ale moje srdce hovorí niečo iné. Preto som našla pre deodorant iné využitie. Keďže vôňa ma vážne baví využívam ho namiesto parfému. Jednoducho počas voľnejších dní keď som doma alebo viem, že nebudem nikde nejako veľa behať použijem tento deo sprej.  Ako fajn náhradu za drahý parfém. 


Neviem čo by som Vám na záver odporúčala. Možno len to že ak máte radi svieže vône určite tento sprej vyskúšajte. No po mojej reakcii ktorá nastala si tento sprej opätovne nekúpim. Keďže mi príde úplne zbytočné vyhadzovať peniaze za produkt ktorý používam len ako „ parfém“ na doma. No je už na každom uvážení či vyskúša alebo nie. Ide o limitovanú letnú edíciu takže ak o tomto sprej premýšľate určite netreba váhať keďže predaj a počet sú ako inak obmedzené. 




Balea Deo Body Sprej „ Meeres-rauschen“ má 200 ml a cena 1,19€.



Mali ste podobnú reakciu na nejaký deodorant? Určite mi napíšte dole do komentáru.





2 komentáre:

  1. Ja som sním takýto problém nemala, asi obsahuje niečo čo tebe konkrétne prekáža, vôňa je krásna ta sa páči veľmi aj mne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som veľmi rada že teba takáto reakcie nepostrehla. Asi to bude tak ako píšeš nejaká látka mi jednoducho nerobí dobre a preto tento sprej nemôžem používať. :D Vôňa je za mňa TOP preto som sa nevedela tohto spreju vzdať. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.