utorok 5. júla 2016

Novinky z dm drogérie


Čo by to bolo leto bez letných noviniek v regáloch dm drogérie. Preto prinášam tento post s tými najaktuálnejšími novinkami. 



Alverde sviežo- ovocný telový sprej. Takéto svieže spreje sú ideálne práve v lete príjemne osviežia a ako bonus krásne voňajú. Skvelý tip ak sprej skladujete v chladničke osvieženie bude ešte intenzívnejšie. Cena: 3,09 €


Čo by to boli letné novinky bez značky Balea tá prináša dezodorant & telový spej s vôňou morského vánku. Keď Ti už nevychádza dovolenka pri mori, v dm-ke nájdeš aspoň takéhoto kamoša pripomínajúceho nezabudnuteľnú atmosféru. Cena : 1,19 €.


Samozrejme nechýba ani jedna limitovaná edícia Balea sprchový gél s vôňou limetky a mäty
Cena: 0,99 €.


Lak na nechty je neodmysliteľnou súčasťou leta. V stojane značky s.he stylezone nájdeš široký výber farieb.  Cena : 1 €. 


Slnko nám dokáže občas riadne narobiť nepríjemnosti. Preto nájdete v ponuke dm-ka aj produkty na opaľovanie značky SUNDANCE. No nezabúdajte ani na prípravky po opaľovaní tie nájdete v modrom obale. 


V regáloch opäť vidno Balea perfum na vlasy (recenzia na podobný produkt), ktorý pohltí všetok zápach a ponechá ich nachádzané a zároveň vláčne. Okrem tohto parfému nájdete v regáli už aj gumičky na vlasy značky Ebelin ktoré sú ku vlasom šetrnejšie a okrem toho sú v krásnych letných farách. Cena :  3,09 € / parfum na vlasy , 2,89 € / gumičky na vlasy. 



Tak čo zaujali Vás niektoré novinky? Vyskúšali ste už niečo? Aký je Vás najobľúbenejší letní produkt? Určite mi napíšte dole do komentáru budem sa veľmi tešiť. 



2 komentáre:

  1. Ten sprej na vlasy sa fakt zíde hlavne na festivaly alebo letné terasy, odkiaľ prichádzam permanentne zafajčená. A tie gumičky sú super, už nepoužívam vlastne žiadne iné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne vtedy využívam tento parfém, ako rýchly pomocník fajn no nie je nad čerstvo umyté vlasy. :-) Tieto gumičky teda tento štýl používam už asi 5 rokov mám ich od inej značky a dodnes sa ani jedna neroztrhla ani neponičili takže za mňa TOP, neviem ako sú na tom s kvalitu tieto od Ebelin no myslím si že niečo vydržia a zase cenia nie je vysoká čiže by nemal byť problém jednoducho ich vymeniť za nové. Jednoducho povedaná tieto gumičky ala telefónna šnúra sú najlepšie. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.