pondelok 13. júna 2016

The Body Shop | Pink Grapefruit Body Butter


Myslím si že Britskú značku The Body Shop nemusím predstavovať nikomu. Kedysi na Slovensku fungoval priamo obchod, no zrušení bol už niekoľko rokov dozadu. Je to škoda keďže vždy ma lákalo vyskúšať aspoň jednu vec tejto značky. Moja zúfalé myšlienky boli očividne vypočuté - jupí keďže niekoľko produktov nájdete práve na stránke elnino.sk


V mojom wishliste sa táto značka veru nachádza. A ja som veľmi, veľmi rada že mám konečne možnosť vyskúšať práve legendárne telové maslo. Vybrala som si pre mňa najlákavejšiu vôňu a tou je ružový grep. Všeobecne preferujem sviežu vôňu v kozmetike preto vždy siahnem práve to vôňach ako citrón, mäta, grep no jednoducho všetko čo i len svieže. Aj keď je vonku už pomerne teplo, stále sa snažím používať vysoko hydratačné produkty na telo. Kedysi som zanedbávala používanie telových krémov / masiel no vekom prichádza aj rozum,  naučila som sa o pokožku dôkladne starať a pravidelne ju aj hydratovať. Síce nemám suchú pokožku no často sa vystavujem slnku. Veľmi si preto zakladám na večernej rutine, kedy vždy po výdatnej sprche či kúpeli používam práve telové maslo. 



Toto maslo je na tele veľmi príjemné. Konzistenciou sa nijako neodlišuje od bežných telových masiel napríklad z drogérie. No v tomto prípade mi príde, že maslo je ako keby o niečo viac našľahané a tým pádom sa s ním veľmi dobre pracuje. Nie je príliš tuhé a dobre sa po pokožke roztiera a aj sa rýchlo vsakuje. Pokožka je po ňom hydratovaná a tiež príjemne voňavá.  Toto maslo som si obľúbila hlavne pre vôňu ktorú má. No podstatné sú samozrejme účinky. Moja pokožka nie je extrémne suchá čiže nepotrebujem vysokú hydratáciu. Tento fakt nastal práve tým, že prišla konečne jar. Počas zimy mávam občasné problémy hlavne zo suchými miestami po celom tele. Tieto suché miesta potrebujú samozrejme dôkladnú starostlivosť. Maslo som začala testovať na prelome jari - čiže na mojom tele boli ešte miesta o niečo viac suchšie ako iné. Čiže som dokázala maslo podrobiť rôznym podmienkam.


Obstálo pomerne dobre. Určite som neočakávala nič svetoborné. Ale určite prekvapilo. Suchšie miesta po aplikácii časom zmizli. Celkovo sa do pokožky vsakuje pomerne rýchlo. Dosť záleží aj na vrstve ktorú si nanesiem. Nijako nelepí pokojne na seba hodím okamžite po aplikácii pyžamo. Vôňa je veru iná káva. Ak milujete tak ako ja citrusové a hlavne svieže vône - toto bude ideál. Na pokožke vôňa vydrží pomerne dlho. Pokojne ešte ráno sa mi stane, že vôňu na sebe cítim. Mne to len a len vyhovuje. Ružový grep vonia veľmi reálne čiže nič umelé. Takéto dá sa povedať realistické vône milujem. Hlavne z dôvodu toho , že ma po nich nebolí hlave keďže poslednou domou som dosť háklivá práve na rôzne vône. Maslo ako hovorím vonia príjemne a hlavne svieže. Ideálne na jarné a možno aj letné obdobie.


Na výber je niekoľko voňavých kombinácií. Myslím si že z celej ponuky ktorú na stránkach nájdete si človek dokáže vybrať vôňu ktorá mu bude sedieť. Okrem tohto masla sú v ponuke rôzne darčekové kazety alebo krémy na ruky.

The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter vo veľkosti 50 ml stojí 3,54€.


Máte skúsenosti zo značkou Body Shop? Aký produkt ste vyskúšali poprípade by ste chceli vyskúšať? Určite mi napíšte dole do komentáru .




2 komentáre:

  1. Z radu ružový grep som mala už dávnejšie telové mlieko a sprchový gél. Ešte teraz si pamätám tú fantastickú vôňu v kúpeľni po ich použití ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôňa je vážne skvelá ideálna na leto. No veru sprchový gél s touto vôňou by som brala všetkými desiatimi... :D :D

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.