sobota 1. augusta 2015

Novinky z dm drogérie



Nový mesiac znemená len jediné . Novinky z dm - ka . Newalatter nám dievčatá z dm posielajú každý mesiac , a keďže je vždy nabitý novinkami tak Vám ho dnes ukážem . 


Balea oslavuje 20 rokov . Preto si pre nás pripravili tieto voňavé a farebné novinky .
Ktoré ako vždy majú krásne obaly a ešte krajšie voňajú . 
Vybrať sa dá zo širokej škály produktov ktoré sa dajú použiť od hlavy až po päty .Tak hor sa na ne . 



Leto je obdobie v znamení krásneho počasia a hlavne dovoleniek . Tento cestový set studených depilačných pásikov  Vás zachráni vždy a všade a v kufri nezaberie skoro žiadne miesto . Pásiky obsahujú aloe vera a mandľový olej . V balení je 16 pásov na depiláciu tela , 12 pásov pre depiláciu v oblasti bikín , 2 ošetrujúce utierky . A ak na depiláciu nemáte odvahu na pulty prichádza aj nová pena na holenie s vôňou grapefruitu . Tak či si už vyberiete set alebo penu istotne to nebude krok vedľa . 
Balea cestový set 4,19 € .
Balea pena na holenie pink grapefruitu 1,99 € . 



A keďže v lete sa každý z nás opáli a pleť je o slniečku suchšia , treba ju dôkladne hydratovať , 
Balea telový krém s kokosom a vanilkou bude to prvá orechové . Rozmazná aj tú najsuchšiu pleť. Bambucké maslo ju hydratuje pred vysušením a avokádový olej dodá potrebnú jemnosť.
Obsahuje aj neoceniteľný vitamín E. 
Nájdete ho už v predaji s cenou 3,19 € . 



S olejmi na pery ako keby sa vrece roztrhlo . Každá svetová značka už svoj olej vydala . A ak sa Vám nechce dávať veľké peniaze za drahé značky s olejom na pery prišla už aj Balea . Má vôňu momentálne veľmi obľúbeného kokosu a nanáša ako roll -on . Pery dôkladne hydratuje a zanecháva ich jemné a voňavé . Tento olej nie je limitovaná edícia čiže je už bežne dostupná . 
Cena je 2,09 € . 



 Zaujali Vás novinky ktoré si pre nás v DM-ku pripravili ? Čo Vás najviac zaujalo ? 
Určite mi dajte vedieť do komentáru . 



S pozdravom Barbora . 


xxx 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.