pondelok 6. apríla 2015

Sleek Eye & Cheek Palette - Dancing Til Dusk


Ahojte . 

Konečne tu mám pre Vás nový článok . A opäť bude sa v ňom budem venovať kozmetickej značke Sleek ktorú ku nám dováž eshop stayunique.sk . Na blogu sa už jeden článok objavil presnejšie išlo o recenziu na rúž v odtieni Amped ( článok nájdete TU)  . Keďže som si nevybrala iba rúž povedala som si , že dnes sa budeme venovať očkám . Sleek paletky sú známe hádam všade na svete a každá blogerka na ne hovorí len samé pozitívne veci . Ja už doma jednu paletku od Sleek mám a som s ňou spokojná . Keďže som mala možnosť vybrať si nejaké produkty , siahla som aj po paletke . 
Paletku ktorú Vám dnes predstavím som mala na svojom wihsliste hádam od momentu kedy som ju uvidela na internete . Keďže som ju nemohla nikde zohnať a zo zahraničia sa mi moc objednávať nechcelo , jasala som ako malé dieťa keď som ju uvidela v ponuke eshopu . Po veľmi dlhej dobe sa dostala aj do mojich rúk . 
Multifunkčná paletka  Dancing Til Dusk


Táto paletka nie je taká bežná . Tým myslím , že paletky od Sleek obsahujú vždy dvanásť tieňov . 
V tomto prípade sa jedná o paletku ktorá ma štyri tiene a dve lícenky . Z toho obsahuje dva matné tiene , dva trblietavé tiene . 
Tiene sú z paletky  Au Naturel  i-Divine , lícenky žiarivo ružová Mirror Pink a korálová Sahara
Ako som poznamenala keďže paletka obsahuje matné ale aj trblietavé tiene , musia byť aj lícenky ladené do tejto kombinácie . Žiarivo ružová lícenka obsahuje jemné trbliekty a zase korálová je úplne matná. 



Bolo obdobie kedy som očné tiene ani nepoužívala časom som ale prešla aj na tiene . V líčení nie som moc odvážna - používam zväčša neutrálne hnedé tiene alebo tiene do ružova . Mám doma nejaké tiene šialených farieb ale použila som ich maximálne jedne krát niekde na nejakú party . Preto viac inklinujem ku neutrálnym farbám . Kombinácia matných a trblietavých hnedých tieňov mne vyhovuje. Aj keď sú v paletke len štyri tiene myslím si že sa s nimi dá dokonale vyhrať .
Pigmentácia v prípade Sleek je výnimočná . Tak pigmentované tiene sa len tak nevidia . V prípade líceniek je to ešte omnoho lepšie - tu je až problém s tým aby som to s farbou neprehnala . Štetec sa len jemne dotkne farby a vystačí mi to na obe líca . Musím povedať , že pri prvej aplikácii  som to s lícenkou jemne prehnala . Vyzerala som skôr  ako Marfuša z Mrázika ešteže som nikam nešla a len som to doma skúšala . Lebo ak by som s takými lícami vyšla von tak by sa asi ľudia čudovali či mám všetkých pokope . Bolo to vtipné . :-)


Čo sa týka farieb sú skvelé . Ja osobne sa od tej doby nelíčim ničím iným . Siaham skôr po matných tieňoch ale už som sa naučila používať aj tie trblietavé . Paletka obsahuje tmavé ale aj svetlé tiene . Som nadšená že z každej varianty sú tu dva - čiže jeden tmavý matný a jeden svetlý matný a tak isto aj v prípade trblietavej verzie tmavý a aj bledý . Jediný problém ktorý sa v prípade tieňov ukázal je ten , že bledý trblietavý tieň je o niečo menej pigmetovaný ako iné . Alebo ja som do dnes ešte neprišla na to ako z neho dostať tú krásnu farbu aj na viečko . Aj keď je pravda , že keď štetec pred použitím jemne navlhčím tieň je výraznejší . Ale úprimne ráno keď sa chystám do práce moc času na namáčanie štetcu nemám . Ale keď idem niekde von a mám čas na prípravu snažím sa štetec namočiť a potom je farba omnoho intenzívnejšia ako keď ho použijem nasucho . Zvyšné tri tiene sú dokonalé, nanášajú sa skvelo a na sucho sú dobre pigmentované . Pri aplikácii jemnie prášia ale mne osobne to nevadí - a nie je to zase nič hrozné . Prášia zvyčajne len pokiaľ jemne neoklepem štetec . Potom je to už v úplnom poriadku . Čo sa týka výdrže tak tá je super . Dajú so mnou v pohode osem hodín v práci.  Ale podotýkam že ja používam bázu pod očné tiene . Mám mastné viečka bez báze by mi tiene vydržali tak dve hodiny a bolo by po nich . Takže som sa naučila používať bázu . S bázou držia a to je pre mňa podstatné . 


Po práci chodím vždy domou takže pokým sa neodlíčim potiaľ ich na viečku mám . 
To isté je aj prípad líceniek . Cez deň mi z líc nemiznú a sú viditeľné . Tým že lícenky sú výrazné musela som si ku ním nájsť cestu . Mám doma nejaké lícenky ale zväčša sú nevýraznej farby . V tomto prípade tu mám žiarivú ružovú s trblietkami  ktorú keď som po prvý krát uvidela mala som obavy či nebude na mne vyzerať divne ale nie je to zle . Druhá lícenka je výraznej korálovej farby. Z tej som mala omnoho väčší strach ale nakoniec som si ju obľúbila viac ako ružovú . Táto korálová  je skvelá a poslednú dobu používam len tú . Ona na obrázku vyzerá trochu strašidelne ale v reálne je skvelé . 
Paletka má jednu výhodu . A tou je jej veľkosť . Tým že je pomerne malá zmestí sa do každej kabelky a nezaberie skoro žiadne miesto . Má tiež veľké zrkadlo a dva aplikátori . Na líca a na oči . Aplikátor na líca by mohol byť jemnejší ale tak v núdzi postačí . Čo sa týka očného aplikátora neholdujem takémuto nanášaniu ale ako hovorím keby som bola núdzi dalo by sa s ním pracovať . Ide o klasický penový aplikátor . Ktorý je celkom jemný a nie je to len kus špongie . Myslím si že ak by som nemala pri sebe štetce vedela by som s ním pracovať a vystačila by som si aj s ním . V núdzi sa hodí predsa všetko . Aj keď som nikdy neholodvala multifunčním paletkám musím priznať , že toto sa Sleeku vážne vydarilo . Jednoduché ale pritom veľmi praktické na cestovanie . 

Táto multifunkčná paletka stojí 11,99 € a zakúpite v dvoch farebných kombináciach TU


Čo vy a Sleek ? Aké produkty by ste chceli skúsiť ? Alebo aké vlastníte ? Určite mi napíšte dole do komentáru budem sa tešiť . 

Majte sa pekne . 



2 komentáre:

  1. chcela by som sa opýtať kde si ju kúpila?
    Super príspevok :)
    Dúfam že si pozriete aj môj blog a zanecháte koment Díík tu je
    darkbrown

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to napísané v poste ale môžem pohode ešte raz :D paletku som kúpila na www.stayunique.sk .... :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.