streda 1. apríla 2015

Novinky z dm drogérie


Ahojte . 

Dnes je prvý apríl takže verím , že ste ho prežili bez ujmy na zdravý a že ste aj čo to vyviedli . 
Ja som bola v práci , takže som nevyvádzala nič ale dievčatá z DM si tento krát pre nás pripravili nový newsletter ktorý nám blogerkám chodí pravidelne . Rozhodla som sa , že dnes Vám ukážem čo nové sa v predajniach nachádza . 


Aj keď vonku to na jar moc nevyzerá na pultoch to už na jar vyzerá . Balea to jednoducho vie . Exotické sprchové gély a telové mlieka nás presunú na letnú dovolenku aspoň pocitovo a vôňou . 
Cena gélov 0,99 € a cena mlieka 1,69 €

A keď už vonia naše telo doprajme to aj vlasom . Nová inovatívna receptúra Balea Trend It Up Vás určite očarí . Tento pomocík určite zachráni vlasy po nejakej párty. 
Cena na 100 ml je 3,09 €. 


Hladké vlasy aj bez žehlenia ? Vraj sa to dá ! S ebelin vyhladzovacou kefou zostanú vlasy jedným prečesaním hladké a pružné . Vzhľadom na keramický povrch kefy sa teplota počas fénovania primerane rozloží. Štetiny z diviaka dodajú zase vlasom prirodzený lesk až ku končekom.
Cena kefy 8,99 €. 


Tak čo zaujali Vás novinky ? Dajte vedieť dole do komentáru čo sa Vám najviac pozdáva . 

Majte sa pekne . 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.