utorok 14. apríla 2015

Balea Trend It Up


Ahojte . 

Dnes som si pre Vás pripravila nový post . Bude o produkte ktorý som ja osobne ešte nikdy v živote nevidela a ani nepoužívala . Až do chvíle kým neprišiel balíček od dm drogerie mark .
Parfém na vlasy značky Balea z rady  Balea Trend It Up  . Je vážne vec ktorú som ešte nikdy nepoužívala a ani nevidela . Možno to je novinka len pre mňa alebo som len jednoducho nevšímavá a v drogérii som si nikdy podobné produkty nepozerala . 


Určite už každá žena zažila ten pocit . Umyje si vlasy a ide niekde do spoločnosti a za pár hodín jej vlasy páchnu všetkých čo sa len dá . A v tom momente by mal prísť na radu práve tento parfém . Zabraňuje pachom napríklad z varenia . Jednoducho sa nestrieka na vlasy a tie voňajú príjemnejšie ako okolité pachy  . Nezabraňuje len pachom z jedla ale aj napríklad z cigariet , jednoducho je to rýchli pomocník pred pachom . Popravde zo začiatku som mala obavy si to len tak striekať na vlasy . Neviem ale jednoducho som si myslela , že sa mi vlasy rýchlejšie zmastia a budem si ich musieť umyť hneď po použití . Prekvapilo ma , že to vôbec nie je tak . Parfém vlasy vôbec nemastí . Čo sa týka vône je veľmi príjemná . Mne osobne pripomína kaderníctvo . Jemne chemická vôňa ale po pár minútach ju môj čuch ani nezaznamená . Parfém obsahuje alkohol takže nie som si istá ako bude vplývať na vlasy dlhodobo .  Je možne , že po dlhodobom používaní by sa vlasy zbytočne vysušovali . Určite ja tento parfém denne nepoužívam , jednoducho ho použijem len v momente ak cítim , že vlasy nevoňajú práve príjemne . 


Musím priznať , že tento parfém je celkom fajn vec . Hlavne v nejakej akútnej situácii . Nemusí to byť len po nejakej dobrej party ale aj po grilovačke . Cez víkend sme prvý krát grilovali a asi každá vie ako vlasy páchnu . A bola som jemne lenivá si umyť vlasy tak som si nastriekala na vlasy tento parfém a pach grilu nebol vôbec cítiť . Takže prešiel najsilnejším testom aký som na ňom mohla urobiť . . Ale ako parfém na vlasy je to veľmi fajn . Jednou zo super vecí je aj jarný obal . 
Vonku je konečne jar a som rada , že sa to konečne odzrkadlí aj na balení . Možno je to divné ale ja mám rada farebné obaly . Predsa produkt predáva aj obal a ten sa Balei tentokrát vážne vydaril . 

Parfém má 100 ml a stojí 3,09 €

A čo vy ? Videli ste alebo počuli o parféme na vlasy ? Aké s ním máte dlhodobé skúsenosti ? 
Dajte mi vedieť dole do komentáru . 

Majte sa pekne . 



2 komentáre:

  1. Podobnou věc má i Alverde v růžovém obalu, je to sprej, který je přímo určený na vlasy od kouře apod. Mám ho doma a musím říct, že vcelku funguje. Akorát mi nevyhovuje jeho vůně, připomíná mi lékořici :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.