štvrtok 26. marca 2015

DULCIA - pleťový krém s ovocím a q10


Ahojte . 

Dnes by som Vám chcela predstaviť pleťový krém ktorý sa vyrába na Slovensku .
Krém vyrába značky DULCIA a ja som dostala možnosť vyskúšať niekoľko výrobkov . 
A preto dnes nastal čas aby som Vám jeden predstavila . 
Už len to že táto kozmetike je Slovenská budí u mňa veľký záujem . Popravde , ešte som nedržala v rukách nič kozmetické čo je vyrobené priamo u nás . Som veľmi rada , že takéto značka na Slovensku vznikla a verím že sa bude naďalej rozvíjať a bude úspešná . 
Na stránke značky Dulcia sa dozviete celý príbeh vzniku tejto úžasnej kozmetiky  . Je veľmi pútavý, asi po prvý krát v živote som si prečítala celý obsah stránky a hlavne históriu značky . Ale predsa len Dulcia je živá kozmetika ktorá  čerpá výsostne len z prírody . Je založená na rastlinnej báze a bylinných extraktoch . Taktiež v kozmetike nájdete čisté esenciálne oleje , ružovú vodu a aloe vera . Neobsahuje žiadne umelé farbivá , živočíšne tuky , palmový olej a parabény . Takže pre ľudí ktorý výhradne používajú len bio kozmetiku mám tu pre Vás raj na zemi . 


Musím povedať , že ešte rok dozadu som krém na tvár vôbec nepoužívala . Ale teraz je už iná doba a ja som si uvedomila , že krém na tvár je pomerne podstatná vec . Preto som dosť dlhú dobu používala krém z drogérie ktorý som nijakým spôsobom nemenila , jednoducho som si len dookola kupovala nové balenie . Ale asi dva mesiace dozadu sa môj krém rozhodol so mnou prestať spolupracovať a začal mi skôr škodiť ako pomáhať . Preto keď som dostala možnosť vybrať si nejaké produkty tejto značky rozhodila som sa siahnuť práve po tomto kréme . 
Určite sa budete pýtať prečo som si vybrala práve tento krém . Popravde zaujalo ma to , že obsahuje ovocie . Ešte som nevidela a ani nepoužívala krém ktorý by obsahoval nejaké ovocie . 


Krém je určený pre normálnu , zmiešanú až mastnú pleť . Keďže ja do tejto kategórie spadám vyriešili sme jednu podstatnú vec . Ešte je krém obohatený aj o vitamíny a antioxidanty . Krém obsahuje tieto ingrediencie : ružová voda, olivem 1000, jojobový vosk, Q10, cetyl alkohol, olivový skvalán, jahodový prášok, pantenol, marocký íl, glycerín, jedlá sóda, jahodový extrakt, Ecosafe . Nie som žiadna chemička ani odborníčka na látky ale usudzujem , že ide len o samé fajn veci . Mňa asi najviac zaujal jahodový prášok a extrakt . Pri komunikácii s Luckou mi bolo povedané , že krém bude prvých pár dní moju pleť pomerne sťahovať ale nevysuší ju . A to sa aj stalo . Po prvom použitý som mala neskutočne zvláštny pocit na pleti . Áno som zvyknutá že niektoré produkty ktoré doma mám pleť sťahujú ale tento krém to robil ešte viac . Keďže som na to bola dopredu upozornená vedela som , že časom to zmizne . Stiahnutú pleť som mala asi týždeň , ale intenzita bola čoraz menšia a menšia až nakoniec zmizla úplne . Teraz už ráno nevnímam nič . Čo sa týka hydratácia tak tá je skvelá . Tým že krém pleť sťahoval som nebadala žiadne zmeny na pleti . Pleť je hydratovaná dostatočne .Až mám pocit že predošlí krém ktorý som mala bol oproti tomuto slabý odvar . 


Veľkou výhodou je aj to , že tento krém sa dá pohode použiť ako podkladová báza pod make up-om . Make up na kréme drží a vôbec nerobí problémy . Krém je na tvári príjemný a pleť po ňom hladká a jemná . Veľmi sa mi páči aj vôňa , ktorá je samozrejme jahodová . Popravde nie je to nič umelé . Skôr príjemné krém vážne vonia ako čerstvé jahody . Na môj vkus je vôňa pomerne intenzívna . Ale na pleti sa po pár minútach stratí a nijako mi to neprekáža . 
Oceňujem aj balenie . Je kovové žiadny kus plastu ale krásna kovová krabička , ktorá určite nájde využitie aj po spotrebovaný krému . 

Krém má obsah 50 ml a stojí 13,90 € . Kúpiť sa dá TU . 

6 komentárov:

  1. Ten krém vyzerá parádne! Ale musím sa priznať že o ňom počujem prvý krát. Ale je skvelé vedieť že na Slovensku sa vyrába aj bio kozmetika :) Určite ma krém zaujal a idem sa pozrieť aj na ďalšie ponúkané produkty tejto kozmetiky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Donedávna som o tejto značke netušila ani ja a som veľmi rada že som ju mohla objaviť. Teším sa z toho,že aj u nás sa vyrába kvalitná kozmetika. Určite si stránky pozri majú tam veľa produktov. ;-)

      Odstrániť
  2. Aj ja ho mám, ale ešte som ho zatiaľ neskúšala, no veľmi sa naň teším!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujeme veľmi pekne za ohodnotenie...naozaj sa veľmi úprimne teším, že krémik sadol. Pravdupovediac, tento je dosť špecifický...ale ja ho milujem a je to moja srdcovka, hlavne preto lebo som si ho vymyslela a veľa veľa mesiacov skúšala a prerábala a zdokonaľovala pre seba a moju veľmi komplikovanú a nevyspytateľnú pleť :-) Ešte raz veľká vďaka, držím Vám palce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Lucia ja ďakujem za možnosť vyskúšať tento krém ale aj iné produkty. S krémom sme veľký kamaráti a sadli sme si od začiatku.
      Aj ja držím palce Vám a vašej značke veľa úspechov. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.