nedeľa 15. februára 2015

Balea telový olej Seelenzart


Ahojte .
 Rok sa nám rozbehol a koncom Januára ku mne zavítal balíček od dm -ka . Už keď som videla newslatter ktorý chodí každý mesiac bola som nadšená .  A čakala som čo v balíčku príde . 

Keď som ho otvorila vykuklo na mňa toto malé červeno - žlté zlatíčko . 
S olejom na telo som sa už stretla síce nie od Balei doma som mala olej od inej značky  .


Ak trpíte na suchú pokožku a máte radi oleje tak teraz určite zbystrite . Tento olej obsahuje tri druhy olejov - jojobový , avokádový a bisabolový ( bisabol - prírodná protizápalová a ukľudňujúca látka , nachádza sa v éterickom oleji z harmančeka a rebríčka , zvyčajne sa pridáva do prípravkov určených pre citlivú alebo nečistú pokožku ) . Vďaka všetkým olejom je pokožka hydratovaná až až .
Čo sa týka vsakovanie tak ide o olej a tomu vsakovanie trvá dlhšie . Samozrejme okamžite po aplikácii je pokožka mastná takže vždy musím čakať kým si na seba mám pyžamo - občas sa mi nechce čakať a pyžamo si dám okamžite . Na pyžame žiadne mastné fľaky nezostávajú všetko sa dôkladne vsiakne do pokožky .


Vôňa je veľmi príjemná . Pripomína mi to nejaké exotické ovocie , len neviem ktoré buď to je mango alebo marakuje skrátka sa neviem rozhodnúť . V pozadí cítim ešte veľmi jemne vanilku ale je to len jemná vôňa . Skôr prevládal vôňa toho exotického ovocia  . Potom ako sa olej vsiakne zostane pokožka krásne voňavá aj niekoľko hodín. Musím povedať že tento olej som skúšala nie len na telo ale aj na tvár , jednoducho som nemala pri sebe krém na tvár a preto som použila tento olej . Mala som strach aby som sa nejakým spôsobom nevyhádzala ale nič také sa nestalo . Práve naopak pleť bola jemná a hydratovaná . Čiže od tej doby občas tento olej použijem aj na telo ale aj na tvár . 

Musím sa priznať že od kedy mám tento olej išli všetky moje telové krémy mimo a používam na telo len tento olej . Osobne mi vyhovuje pretože dokáže pokožku hydratovať veľmi dobe a aj vôňa je veľmi príjemná . Mám rada veci na telo ktoré voňajú po exotickom ovocí . Čo sa týka aplikácie tak fľaška je v celku v pohode - síce občas sa mi podarí vyliať viac produktu ako by som chcela ale to nie je chyba balenia ale moja . Preto som si časť preliala do fľašky s pumpičkou ktorá mi vyhovuje . Ale celkovo je obal pekný . Kombinácie červeno zlatej mi príde ako veľmi podarená . 


Olej má 150 mililitrov a jeho cena je 3,49 € . Olej je už na našich pultoch a to v niekoľkých voňavých kombináciach . 


S pozdravom . 

4 komentáre:

  1. tiež ho mám a som s ním veľmi spokojná, vôňa je nádherná!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím vôňa je veľmi fajn ... A aj celkovo je to super olej . :-)

      Odstrániť
  2. :( :/ ako to že ti to chodí? :) prihlasila si či vyhrala? aj ja by som chcela aby mi chodievali takéto výrobky domov :/ :) čo mam spraviť ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musíš ma v prvom rade blog . A samo DM-ko oslovuje oblogerky ktorým potom zasiela produkty na testovanie. Takto to chodí . :D

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.