pondelok 29. decembra 2014

bh cosmetics • Lip Gloss Collection •


Ahojte . 
Dnes som si pre Vás opäť pripravila článok  a opäť pôjde o produkt na pery . 
Na blogu ste už mohli naraziť na dva články kde sú produkty od bh cosmetics a to presnejšie rúž na pery  a paleta 32 leskov na pery . A dnes prišiel rad na ďalší produkt . 
Presnejšie na lesk na pery. 



Lesk na pery je v odtieni WINE & DINE ide o krásnu vínovú farbu . Ktorá v mojej zbierke do dnes chýbala . A popravde asi to bolo aj tým , že som sa tejto farby doslova bála . To máte niečo podobné ako ja a červená - tiež som si ju na sebe nikdy nevedela predstaviť či už sa to týkalo oblečenia alebo produktov na pery .  Momentálne červenú a vínovú milujem . Vínovú som nosila za posledné obdobie asi najčastejšie .
Je to krásna farba a zamilovala som si ju .


Ale poďme pekne po poriadku . Asi viete lesky a ja to nejde dokopy . A asi ani nikdy nepôjde . Skrátka vadí mi ich lepkavý efekt a hlavne mi vadí keď sa mi na lesk lepia vlasy :) nie je podľa mňa nič horšie.  Lenže asi som z mojej strany objavila zázrak - prečo ? Preto lebo tento lesk vôbec ale že vôbec nelepí . Keď mi prišiel domou nejakým spôsobom som bola zmierená s tým , že predsa len ide o lesk a pravdepodobne bude aj lepiť . Lenže hneď prvá aplikácia a zostala som stáť pred zrkadlom s ústami dokorán . Lesk vôbec nelepí ani si neviete predstaviť ako som sa tešila už len to bola výhra . 
Lesk ktorý nelepí je sám o sebe podľa mňa zázrak - lenže tento má aj skvelý pigmentáciu . Priznávam sa  doma niekoľko leskov mám , ale nikdy ma nebavilo prplať sa s aplikáciou  dva hlavné dôvody - lepkavosť a pigmentácia . 


Neviem ako to tento lesk robí ale jeho pigmentácia je lepšia ako u niektorých mojich rúžov samozrejme ale od inej značky . Preto mi to stále vŕta hlavou . Osobne by som tento lesk skôr prekvalifikovala na tekutý rúž . Mne skôr pripomína pigmentáciou rúž . Stačí jedna vrstva a už je vidieť zmenu na perách . Po jednej vrstve dostanú moje pery jemný nádych a ak nanesiem aj druhá vrstvu čo zvyčajne robím dosiahnem dokonalú vínovú farbu . Aplikátor má štetec čiže sa s ním dostanete do každého záhybu a precízne sa s ním dá nanášať lesk . Čo sa týka výdrže ide o lesk takže sa nedá čakať niečo extrémne dlhotrvajúce . Ale tak cca dve hodiny zvládne , následne sa začne strácať ale tak opraviť sa dá vždy keď je potreba . 
Na výber je 15 odtieňov od nude cez ružovú , červenú až po fialovú . Takže si vyberie každý. 
Odieť Wine & Dine neobsahuje ani shimmer a ani trblietky . Skrátka jeho farba je sama o sebe očarujúca a upúta každého . To sa mi na tomto odtieni páči . Neobsahuje žiadne rušivé elementy a aj preto si ma dostal . 
Čo sa týka balenia tak to nemá cenu ani komentovať . Už obal sám o sebe je luxusný . Kombinácia čiernej a priesvitnej je niečo dokonalé . Nič prehnane vyčačkané len jednoduchý praktický obal . Takže sa nemôže stať že by sa niekde poškodil . 

Cena lesku na pery je 3,99 € a objednať sa dá TU .  Popravde pokukujem ešte po jednom odtieni a to je fialový ale ešte sa musím poriadne rozhodnúť či takúto farbu vynosím . :) 

Určite mi napíšte či sa Vám lesk páčil ? A aké lesky radi nosíte vy ? Budem sa tešiť na komentáre . 

Verím , že vás článok zaujal . 

Majte sa pekne . 

2 komentáre:

  1. Ten odtieň lesku je krásny,taký výrazný.Škoda že si nedala aj foto ako vyzerá na perách (ale to nevadí aj tak vidieť že je nádherný)

    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odtieň je to ozaj krásny . Plánovala som aj fotku na perách lenže už asi týždeň má na hornej pere zimu a nie je to veru pekný pohľad ako náhle sa mi to zahojí určite doplním o fotku . Momentálne to nejde čo ma mrzí .

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.