utorok 18. novembra 2014

Vianočná kolekcia Yves Rocher ○ edition Christmas tips




Ahojte , 
Dnes som si pre Vás pripravila článok o Vianočnej kolekcie Yves Rocher
Asi sa bude zdať že je to príliš skoro ale čo nevidieť sú tu Vianoce a preto som si povedala , že by mohla byť táto kolekcia takou malou inšpiráciou ak neviete čo kúpiť mamine , babke  alebo kamarátke pod stromček . :-) 


Po pravde zo začiatku som chcela robiť na každú jednu vec samostatný článok . Ale potom som sa ja ťukla po hlave a povedala si , že to je kravina predsa len všetky tri veci spolu súvisia a preto patria do jedného veľkého článku . 
Ale po poradí v balíčku ktorý ma poslalo zastúpenie Yves Rocher som dostala tieto tri veci :
sviečku , toaletná voda a šumivá tableta do kúpeľa . 
Ako som povedala všetky tri veci sú z vianočnej kolekcie Hruška a Karamel
Všetky tri veci voňajú neskutočne krásne . A keď mi začiatkom Októbra prišli mala som už vážny pocit , že idú Vianoce a ja by som už mala začať kupovať nejaké darčeky . :-) 

A pekne po poradí . Ako prvé tu máme sviečku . 


Ako viete som milovníčka sviečok . Jeseň a zima sú obdobie kedy najviac používam sviečky . A je jedno aké sú - skrátka každá sviečka čo sa ku mne dostane nezostane dlho nezapálená . Kombináciu hrušky a karamelu som ešte nikdy nemala . Vôňa je veľmi sladká ale pri tom veľmi znesiteľná . Osobne preferujem skôr svieže sviečky z ktorých ma nebolí hlava . Ale toto nie je prípad tejto sviečky . Tým že kombinácia je sladká som sa aj jemne bála - toho že mi časom začne vôňa liezť na nervy . Ale musím povedať že som sa do nej zamilovala . Je to vôňa ktorá mi pripomína Vianoce to ako pečieme koláče a ozdobujeme stromček .


Sviečka je v krásnom sklenenom pohári zo zlatou podtlačou . Zo začiatku som si myslela že to je len nálepka ale vôbec sa to nedá dole . Samozrejme nie že by som to skúšala ale viete ako chodím okolo nej stále nejako špekulujem čo urobím s pohárom keď sa sviečka vypáli . Ale myslím si , že sa tak skoro veru nevypáli keďže máme doma veľké zásoby sviečok . Tak som jej pálenie stopla v polovici a nechám si ju výhrade na Vianoce teda na štedrý deň .
Ako som povedala vôňa je sladká ale pri tom veľmi príjemná . Zo sviečky je cítiť či už hruška ale aj karamel . Rovnováha týchto dvoch ingrediencii robí z tejto sviečky niečo neobyčajné .
A preto môžem len vrelo odporúčať .
Sviečka má 70 gramov doba horenie je 20 hodín a stojí 6, 90 € .



Teraz ruku na srdce ! Ktorá žena čaká pod Vianočným stromčekom parfém alebo toaletnú vodu ? Podľa mňa každá z nás čaká že tam niečo také nájde . Viete ako to je muži dostanú pod stromček ponožky a ženy zase nejaké príjemné poprípade luxusné vône . Samozrejme že nejaký ten parfém pod stromčekom čakám aj ja . Ale je otázne či som poslúchala aby som si nejakú peknú vôňu zaslúžila . Vlastne nezúfam , keďže v balíčku som si našla aj toaletnú vodu ako inak s vôňou hrušky a karamelu . Po pravde milí Yves Rocher mal by si začať vyrábať nejaké čokolády alebo bonbóny lebo ak by sa dalo okamžite to zjem . :-) 
Na to že ide len o toaletnú vodu výdrž je pomerne dlhá . Keď si ju dám na telo opantá ma skladá vôňa a jemne v pozadí svieža hruška . A na oblečení ju cítim aj niekoľko hodín po aplikácii . Ak preferujete sladké ale pri to aj trochu svieže vône určite sa v obchode pozrite po tejto toaletnej vode . 
Tým že je malá je vhodná aj na cestovanie v kabelke nezaberie žiadne miesto .  Obal je niečo krásne tak ako aj u sviečky prevláda hnedo zlatá kombinácia . A to je pre mňa neklamný znak , že Vianoce sú už skoro tu . 
Toaletná voda má obsah 20 ml a jeho cena 4,50 €.  Čiže ako som povedala flakón vhodný na cestovanie . 


Poslednou dobou sa zo mňa stala maniačka na rôzne šumivé guľôčky alebo peny do kúpeľa . A keď som z obálky ako posledné vytiahla toto malé prekvapenie čudovala som sa čo to je . Ak by som si to potom neprečítala asi by som si myslela že to je nejaká čokoláda :-) . Ale nie je to šumivá tableta do kúpeľa . Ani si neviete predstaviť ako som sa tomu potešila . Tabletu som si pomerne dlho šetrila . Keďže je také malé zlatíčko . Malé myslím doslova . 
Samozrejme vôňa ma neprekvapila . Tabletu som hodila do horúcej tečúcej vody a pozorovala som ako sa pomaly rozpúšťa . Hneď ako sa začala rozpúšťa bola kúpelňa plná tej krásnej vône . Nikdy by som si nepomyslela že kombinácia karamel a hruška mi bude tak krásne voňať a už teraz viem že budem musieť navštíviť predajňu Yves Rocher aby som si ešte niečo z tejto kolekcie dokúpila .
Ale spať ku tablete . 
Tableta vodu nijako nezafarbila na to je moc malá , ale dokonale ju prevoňala . Nie len vodu ale aj moju pokožku .  Vôňu som na sebe cítila ešte pár hodín po kúpeli a kúpeľňa bola plná vône ešte ráno.
Skrátka uznávam Vianočná kolekcia na tento rok sa vydarila na jednotku s hviezdičkou . A už teraz s brúsim zuby na ďalšie vianočné produkty . 
Táto drobná ale pri tom dokonalá tableta do kúpeľa má 15 gramov a cena je 1,20 €



Tak a sme na konci . 
Ako ste vy na tom ? Holdujete Vianočným kolekciám ? Určite mi napíšte dole do komentáru . Budem sa tešiť . 


Všetky produkty uvedené v článku sú v predaji od 17. Novembra 2014. 


Majte sa pekne ! ♥

2 komentáre:

  1. ja teda parfem pod stromčekom určite nečakam možno som jedna s mala ale fakt ich nepouživam nejako, radšej mam dezodorant, ale tato vona je fakt vianočna na sviečke a tej šumivej tablete si to viem predstavit ale že vonavka? uuuu nevieem, inak pekny članok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak každý je zvyknutí na niečo iné . My sme doma dve ženy takže oco si nás vybaví tým že kúpi každej nejaký parfém a má po starostiach :-) takže preto dostanem vždy nejaký pod stromček. Ako som napísala je to síce sladká ale zároveň svieža vôňa takže sa hodí aj ako parfém ... :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.