nedeľa 23. novembra 2014

○ Niečo pre potešenie ○ Part 7




Ahojte . 

Dnes tu mám pravidelnú rubriku z fotkami .
Tak nebudem to predlžovať a poďme hneď na to . :) 




Začnem asi najlepším zážitkom za poslednú dobu . O akcii DM BLOG EVENT sa dočítate tu . Bol to najlepší víkend v živote a keďže som v mobile objavila ešte nejaké fotky urobila som malú koláž . Aby ste si mohli predstaviť ako nás deň prebiehal . Ale asi ste už o ňom čítali takže viete aká som nadšená ešte stále . :-) 


Ako ďalšie tu mám aspoň jednu neoficiálnu fotku z fotenia . Profesionálne fotky od Zuzky ešte nemám ale už by mali byť čo skoro na svete . Samozrejme potom Vám ich ukážem všetky . Ale aspoň taká malá ochutnávka . 


Čo by to bol článok aby som neukázala aspoň nejaké zvieratko . Väčšinou Vám ukazujem našu Adu čo robí alebo tak . Ale dnes to bude Ruby psík Zuzky Gavulovej fotografky z eventu . Ruby je veľmi šikovná a veľká profesionálka ani si neviete predstaviť ako nám pri fotení pomohla :-) . Keď som ju po prvý krát uvidela na fotení myslela som si že bude pri fotení robiť zlobu ale práve naopak pekne sedela a dávala na všetko pozor . No skrátka tak dobré psa som ešte v živote nevidela . 


Táto fotka sa zapíše do histórie kozmetického sveta - heheh :-). Áno dočkali sme sa hurá . M.A.C. konečne na Slovensku vraj mal byť otvorení koncom Októbra ale ešte stále nič . Neviem ako to je momentálne ale ja som sa ešte o otvorení nedozvedela nič . Ale hlavné je že už je aj u nás . Hurááá . 
:-) 


Z pred pár dní . Som si urobila prechádzku . Počasie je ešte celkom fajn tak to treba využiť . Okolie u nás je krásne a mám veľmi rada pokoj pri Váhu a preto som išla práve tam . Normálne by som tam zostala aj žiť . :-) 


Asi mením názor na to že leto je najkrajšie obdobie v roku . Čoraz viac sa mi začína páčiť aj jeseň hlavne takéto rána . Keď si varím v kuchyni kávu a vonku takto začína svietiť slnko . 


Nový objav v tescu . Skvelí čierny čaj . Odporúčam všetkým . 


Pamätáte ako som písala že som podľahla Yankee Candle myslela som si že mi stačí jedna objednávka lenže nie nevydržala som to a urobila som ďalšiu . Tento raz som objednala vosky ktoré sú všetky tri dokonalé . 


Narodeninový darček od rodičov . Na narodeniny som nechcela nič ale dostala som takéto prekvapenie . 21 červených ruží priznám sa aj slzička od dojatia bola . 
Ďakujem . ♥


Výrobe náramkov sa ešte stále venujem . A ako som už písala vždy keď si nejaký náramok vyrobím dlho s ním nezostanem lebo ho vždy niekomu podarujem . Áno toto je nový ktorý som si vyrobila a budem len čakať koľko mi vydrží . :-) 


Za poslednú dobu som mala len dvoje nové nechty . Tieto tak povediac slušné som mala za účelom oslavy a musím povedať že všetkým sa páčili . Mne osobne moc nie ale musela som si ich dať . 
A už teraz premýšľam aké si dám nové . 


A keď sme pri tých nových tak toto sú aktuálne . Mierne bláznivé ale ja ich milujem . Moja manikérka vie ako ma potešiť . Takto to dopadne keď jej nechám voľnú ruku . :-) 


Tak pre dnešok sme na konci . Verím že sa Vám fotky páčili . Určite pre viac fotiek sledujte môj instagram ktorý nájdete na boku blogu . 

Majte sa pekne . 

12 komentárov:

  1. ten čaj je fakt skvělý...mají i nové čokolády, jsou výborné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu čaj je skvelý . Tie čokolády som videla ale nevzala som si žiadnu teraz to aj začínam ľutovať , že som si nezvala na skúšku nejakú . :-)

      Odstrániť
  2. tie nechty sú krásne

    pozývam ťa na moju giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2014/11/vianocna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a určite sa pozriem čo zaujímavé v nej máš . :-)

      Odstrániť
  3. Tie nechty sú naozaj krásne, rovnako ako aj kytica ruží :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahooj :) zvu tě k nám na blog na GA :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/2014/11/vanocni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) určite sa na tvoju blogu mrknem a ďakujem za pozvanie do GA . :)

      Odstrániť
  5. Takže hneď na úvod, dodatočne Ti prajem len to najlepšie, pri takejto kytici by aj mne nejedna slza vyskočila z očí. Stále čakám na originál fotky z DM akcie, ako tak pozerám, obliekli Ťa veľmi pekne, pristane Ti to! Nechtíky máš pekné, aj ja by som také uvítala. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka veľmi pekne ďakujem ja milé slová . :) Tak na fotky stále čakám aj ja ale už by to nemalo dlho trvať hneď ako ich budem mať samozrejme pridám sem na blog . Už sa neviem dočkať posledná informácia od dievčat z DM-ka bol , že sa máme vážne na čo tešiť a že fotky sú naozaj krásne . Tak uvidíme . :-)

      Odstrániť
  6. Som nevedela, že MAC prichádza konečne aj k nám. Ďakujem za upozornenie, musím to zmapovať :) theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak MAC už je pár dni otvorení videla som už nejaké fotky . Takže určite sa utekaj pozrieť ja sa tiež chystám do Bratislavy len kvôli MAC-u . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.