nedeľa 12. októbra 2014

MISSHA • Creamy Latte Chocolate Cleansing Foam •




Ahojte , Dnes si ukážeme čo sa ako ďalšie ukrývalo v MISSHAboxe .
Už asi podľa názvu je jasné že pôjde o produkt ktorý je rajom pre pleť ale aj pre čuchové zmysli .

Tak nebudem zdržovať a ideme hneď na aj na to ! ☺




Ja som milovník kávy , kávu priam zbožňujem a preto keď som uvidela v boxe produkt ktorý obsahoval zložku kávy bola som nadšená . Nadšená som stále aj keď pena viac vonia po čokoláde ako po káve . Čokoládu mám rada ale neholdujem jej . Ale  pre je mňa dôležité aby produkt ktorý je učený na tvár bol hlavne účinný ale predsa len - musí aj pekne voňať .  O produktoch na tvár ktoré sú Kórejského pôvodu sa už veľa nahovorilo . A preto som chcela niečo vyskúšať , samozrejme ako to už obvyklé takéto značky sú u nás prakticky nedostupné v bežných drogériách a preto keď bola možnosť objednať si MISSHA box neváhala som a okamžite kupovala. Nakoniec som rada , že som investovala do boxu peniaze a mohla a teda ešte stále môžem všetky produkty veselo používať a testovať . Penu som zo začiatku skúšala opatrne , predsa len chcela som s ňou šetriť , ale prakticky pri dennom používaní mi z nej skoro vôbec neubudlo . Stačí pomerne z tuby vytlačiť pomerne málo v rukách ju rozpením a potom umyjem tvár .  


Zistiť zloženie poviem Vám  je totálna veda . Predsa len na obale sú len znaky a o tých ja neviem nič. Ale navštívila som oficiálnu stránku MISSHA ktorá je v anglickom jazyku a našla som zloženie .

Takže pena obsahuje tieto látky : Water(Aqua), Stearic Acid, Glycerin, Lauric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Caramel, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Beeswax(Cera Alba), Milk, Theobroma Cacao(Cocoa) Extract, Disodi. 

Predpokladala som že pena bude čokoládovej fary ale opak je pravdou . Pena má broznovú  farbu . Konzistenciou je ako to pena ľahká a nadýchaná . Po aplikácii je pokožke jemná na môj vkus trochu vysušená ale to napraví krém ktorý používam .  Ale celkovo si pena poradí zo všetkým . Jediná nevýhoda je to , že pena ma štípe v okolí očí .  Takže sa im vyhýbam . :-) 

Čistiaca pena má obsah 172 ml a cena je 6 € .  A už teraz si brúsim zuby na jahodovú variantu . 


Určite mi napíšte čo ste toto penu skúšali ? Alebo aký produkt na čistenie pleti je pre Vás najlepší ? 


Užite si ešte krásne nedeľné počasie a ja sa ozvem čoskoro . 

Majte sa pekne . ♥

4 komentáre:

  1. Nerozumiem, ako sa mozu na Slovensko dovazat produkty, na ktorych nie je uvedene zlozenie (korejske znaky to urcite nesplnaju).

    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa to asi nie je až taký problém . Keď sa to dostane ku konečnému spotrebiteľovi určite to nikomu na colnici alebo niekde inde neprekáža . A určite sú menej nebezpečné ako veci z Číny keďže Kórea asi dáva pozor na to čo vyvezie zo svojej krajiny hlavne smerom do Európy alebo Ameriky . Ale je to každého osobná vec či niečo také bude používať . Ja sa neobávam vôbec . Všetko čo bolo v boxe je 100% nezávadné a nijako mi neublížilo pri používaní . :-)

      Odstrániť
  2. Ja som túto penu mala, krásne voňala, dlho mi vydržala, ale svojím účinkom by som ju zaradila, tak k normálnemu čistiacemu produktu na tvár, ktorý sa oplachuje,,, nejak extra ma táto pena nenadchla...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak pena aj mne vydrží pomerne dlho , keďže stačí na tvár malé množstvo . Nemám to s čím porovnať keďže toto je moja prvá pena na tvár . Používam dlhodobo len mydlo od Kawar a s tým mám skvelé skúsenosti keďže je presne určené na moju pleť. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.