utorok 29. júla 2014

CYCLAX • Apricot Facial Scrub •




Ahojte. 

Dnes som si pre Vás pripravila článok o skvelom peelingu na tvár od Britskej značky CYCLAX. Tento peeling mám doma už nejaký ten piatok a preto som si povedala, že je čas aby som Vám čo to o ňom povedala. Aký je, ako som sa k nemu dostala - a tak podobne. 

Tak poďme na to . ☺




Ako som už písala CYCLAX je Britská značka ktorá bola založená v roku 1896. Značku založila pani Frances Hemming . Táto pani sa špecializovala výrobou kozmetiky pre členov kráľovskej rodiny. Momentálne má značka na trhu niekoľko druhou produktov o starostlivosť o telo, pokožku, vlasy alebo aj prípravky na opaľovanie. 


A ako som sa k peelingu vlastne dostala ? Peeling sa u nás nedá kúpiť, teda dá ale len cez internet. A takto som sa k nemu dostala aj ja. Nejako som pátrala po internete až som narazila na tento peeling. Zaujal ma natoľko že som si povedala " fajn " vyskúšam ho predsa za skúšku nič nedám. A môžem povedať že vôbec neľutujem. Peeling na tvár som si vyrábala vždy sama nie je to žiadne veda. Ale úprimne niekedy som moc lenivá na to aby si si ho vyrobila. A občas ma to napadne až v momente keď ležím vo vani a to je už neskoro. A držať domáci peeling niekde v chladničke pár týždňov mi nepríde ako super nápad. A preto som si povedala že skúsim niečo z obchodu. Niečo čo vydrží nejaký čas. 


Peeling má marhuľovú vôňu. Je to príjemná vôňa, nič ťažké chemické. Skôr nevtieravé a príjemné . Ja som ho začala používať v období kedy u nás doma prebiehala marhuľovú sezóna. Marhule mám veľmi rada a preto som sa vôni peelingu veľmi potešila. Popravde mala som obavy či vôňa nebude až moc chemická ale nič také ma po otvorení nečakalo. Práve naopak do vône som sa zamilovala. 


Treba asi povedať aj to že ide o krémový peeling. Čiže svojou konzistenciou vyzerá ako krém s jemnými čiastočkami. Ale úplne krém to nie je. Na ulicu by som s tým nevyšla ☺ . Ale na tvári je veľmi príjemný. Peelingové čiastočky mi prídu ako kúsky kôstok z marhúľ sú jemne namleté. Na pleti neškriabu . Keďže ide o krémový peeling po aplikácii a následnom zmytý nemám nejakú extrémnu potrebu si pokožku  nakrémovať. Aj keď urobím to. Ale už sa pár krát stalo že som si krém zabudla dať a vôbec mi to neprekážalo. Skrátka aj po peelingu mám dostatočne hydratovanú pokožku. A tým pádom že peelingovú čiastočky sú jemné dokonale a precízne odstránia odumreté bunky . Čiže mne osobne veľmi sedí. Peeling sa odporúča používať 1- 2 krát do týždňa. Ako u každých takýchto produktov je potrebné vyhnúť a okoliu očí. 


Cena : 1,50 € ( áno vidíte dobre ☺ ) 
Množstvo : 300 ml 
stránka kde som produkt zakúpila : wowslovakia.sk



Ako som už napísala ja som s peelingom veľmi , veľmi a ešte raz veľmi spokojná. Je účinný , krásne vonia, nedráždi moju pleť a jeho cene je doslove neskutočná.


A sme na konci. Verím že sa Vám článok páčil. 

Čo vy a táto Britská značka ? Počuli ste už o nej ? Vlastníte nejaký produkt ? Určite mi napíšte dole do komentáru. 


Majte sa pekne. ♥ 


2 komentáre:

  1. toto može byt velmi dobra vec a ešte ho je tak vela myslela som si že jeto skor na telo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to skvelá vec. Myslím si že by sa nič nestalo ak by som to použila aj na telo. Predsa len keď mi to neškodí na tvári nemalo by to škodiť ani telu. Vďaka za tip tuším to vyskúšam. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.