piatok 23. mája 2014

Yves Rocher ○ Sebo Végétal Zmatňujúci denný krém ○




Ahojte, dnes tu mám pre vám recenziu ktorú vám prinášam v spolupráci s firmou Yver Rocher
Dnes si predstavím zmatňujúci denný krém pre zmiešanú a mastnú pleť. 




Písala som už o jednom zmatňujúcem dennom kréme ktorý bol " nabúchaný" silikónmi a inými látkami. Už v tedy som povedala že nejaké veci ako silikóny neriešim áno samozrejme časom sa to môžeš zmeniť. 
Ale dnes vám prinášam produkt ktorý je bio bez akýchkoľvek škodlivých látok a slúži na tom isto princípe ako iné zmatňujúce krémy. 

Tento denný krém je určený na zmiešanú až mastnú pleť. Veď je logické že práve takáto pleť potrebuje najviac zmantniť ale myslím si že ak máte normálnu pleť môžete tento krém používať tak isto. Určite vám pleť zmatný rovnako. Ja mám mastnú pleť síce sa mi už nemastí tak ako pred tým ale stále mám pomerne dosť mastnú T-zónu ( čelo, nos, bradu). Ale tento krém používam prakticky na celú tvár nanášam ho pred použitím make-up alebo BB krému. 


Musím povedať že krém má extra jemnú textúru. Krásne sa rozotiera a ešte lepšie sa vsakuje do pleti. Vážne to trvá možno dve minúty a krém je vsiaknutý a pleť pripravená či už na make up alebo nejaký BB krém. Priznám sa ja som tento denný krém používala aj samotný čiže naniesla som ho na tvár a vyrazila som von. Vôbec som nemala potrebu dávať si ešte make up. Pleť je po ňom krásne zmatnená a hydratovaná . A to som od tohto produktu dá sa povedať očakávala.
Zo začiatku som mala menšie pochybnosti predsa ide len o prírodnú kozmetiku čiže som sa bála či tento krém bude mať nejaká efekt ale všetko sa zmenilo po tom ako som ho začala používať. Dnes bez neho nejdem nikam. Vždy pred odchodom si ho musím dať inak by som mala osobne veľký problém s tým že sa lesknem.


Krém má príjemnú sviežu vôňu mne pripomína uhorky. Je to jemná nevtieravá vôňa ktorá pri dennom používaný vôbec nevadí práve naopak vďaka tejto vôni mám pocit že moja pleť je aj osviežená. Čiže ak hľadáte denný krém ktorý pleť zmatný, zhydratuje, osvieži a ešte k tomu je ku vašej pleti šetrný. Tak v tomto momente ste ho našli. A to nehovorím len tak ale myslím to úplne vážne. S týmto krémom som veľmi spokojná, až mi je pomerne dosť ľúto že sa mi míňa. 

Krém má obsah 50 ml a cena je 10,90€. Áno je to pomerne dosť ale musíme uznať že za kvalitu si človek musím priplatiť. Hold s tým nikto z nás nič neurobí. ☺ Ale ja si veru veľmi rada priplatím a keď pôjdem najbližšie okolo obchodu Yves Rocher určite si ho zakúpim. 


Tak a sme na konci. 
Verím že sa vám recenzia páčila. 

Majte sa pekne.  ♥

5 komentárov:

  1. teraz na leto by sa mi podobny krem zišiel zvykne sa mi lesknuť čelo ale myslim že ked sa človek poti tak nepomože nič ale tak nikdy nevieme:)) pekny članok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cez leto je to asi normálne nikto nás tomu nezabráni, potíme sa každý. Ale ja som to používala aj teraz keď je vonku pomerne dosť teplo a zdá sa mi že to bolo o niečo lepšie. Samozrejme lesknem sa aj teraz ale asi nie až tak moc ako obvykle. Som veľmi rada že sa ti článok páčil. :-)

      Odstrániť
  2. tiež plánujem blog, bude tak z každeho rošku trošku vieš mi povedať ako funguju tie spoluprace a ako sa k tomu dostanem? lebo nikde som sa o tom nedočitala :) ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zo začiatku som si všetky produkty na recenzie kupovala. Ale po nejakom čase som z vlastnej iniciatívy začala posielať maili rôznym firmám či nepotrebujú zrecenzovať nejaký produkt alebo mi firmy napíšu samé. Ale všetko som ti to odštartovala sama s tým že som písala a aj píšem maili. Ale ja som začala oslovovať firmy až po nejakých štyroch mesiacoch blogovania do tej doby som si všetky produkty kupovala sama a samozrejme že aj dnes si produkty kupujem sama. Nechodia mi balíčky každý týždeň alebo tak. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.