piatok 9. mája 2014

Pokračovanie testovania // NIVEA //



Ahojte dnes tu mám dá sa povedať pokračovanie tetovania produktov od značky Nivea. Na začiatok by som sa chcela ospravedlniť že je medzi prvým a týmto aktuálnym testovaním pomerne dosť veľký rozostup ale nejako som na to pozabudla. 
A ako druhé by som sa chcela poďakovať spoločnosti Nivea. 

A teraz už poďme na to. ☺





zdroj foto: google.sk 
Telové mlieka do sprchy asi netreba nikomu predstavovať. Mám pocit že práve Nivea prišla s týmito produktami na trh ako prvá. Mne v balíčku prišli vzorky dvoch bieleho aj modrého. Ale úprimne moc ma to nenadchlo,ja som už písala podobný článok na mlieko do sprchy a už vtedy som povedala že to nie je nič pre mňa. Ja potrebujem skrátka po sprche poriadnu dávku hydratácie a ta sa mi v podaní týchto produktov nedostala. Áno musím uznať že to šetrí čas. Ale pre mňa to veru nie je. 
Vôňa týchto mliek do sprchy je pomerne zaujímavá. Biele vonia presne ako typická Nivea to asi nemusím ani opisovať to pozná každý. A to modré neviem či to je len u mňa ale mne vonia ako pánska voňavka neviem asi sa mi moje čuchové bunky zbláznili alebo neviem. ☺ Takže ako som už povedala pre mňa tieto telové mlieka nie sú. Ale určite pre ľudí ktorý si chcú ušetriť čas to bude to pravé orechové. 


zdroj foto: google.sk 

Ako ďalšie boli v balíčku vzorky produktov z rady CELLUAR ANTI - AGE . Táto rada je určená pre ženy veku 40+ takže pre moju pleť to určite nebolo nič vhodné. Takže toto testovanie mala na starosti moja mama. Musím povedať že na začiatok bol poriadny boju ju len presvedčiť aby to začala používať. Ona nie je ten typ čo na seba dáva rôzne krémy a veci podobné. Sama povie že na to nemá čas. Ale tento krát sa po nejakom čase nechala prehovoriť a začala tieto produkty používať.
Rada obsahuje denný krém, nočný krém a očný krém.
Asi po týždni používania dobehla za mnou mamina a s nadšením mi povedala že krémy sú skvelé a že si pôjde kúpiť plné balenie. A to sa aj stalo. Momentálne má doma plné balenia všetkých produktov a veselo ich používa. Sama by povedala že jej pleť je omnoho pružnejšia ako pred tým. Ona mám dosť veľký problém s kruhmi pod očami. Ale neviem či sa to zdá len mne ale po tom ako používa tieto krémy kruhy pod očami sa jej viditeľne zmenšili. Ona sama je týmito produktami veľmi nadšená. A myslím si že sa ich tak skoro nevzdá. A je pomerne dosť veľký pokrok to že moja mama na seba nejaké krémy aj dáva. 


A na koniec vám ešte pridám recenziu na produkt ktorý som pred časom už recenzovala. Ide o Denný a Nočný krém Pure & Natural ktorý je určený pre dievčatá od 16 rokov. 


A to už je vážne všetko. Majte sa pekne a ja sa ozvem čoskoro. ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.