pondelok 10. marca 2014

Balea Porfesinal ○ OIL RIPAIR ○



Ahojte, dnes si dáme ďalšiu recenziu . Dnes to bude na dva skvelé produkty od značky Balea ktoré mi zaslala na zrecenzovanie DM drogérie





Ako prvé tu mám Oil Repair šampón na vlasy.Šampón je skvelý nie len že krásne vonia ale aj úžastne umyje vlasy. 


Tento šampón je bez silikónov obsahuje argánový olej ktorý ošetruje poškodené vlasy. 
Skvelo pení vážne stačí malé množstvo ktoré si nanesiete na vlasy .Mám rada šampóny na vlasy ktoré penia.
Tento šampón zaručuje zdravé a silné vlasy až po končeky. A musím priznať že to čo je napísané na obale je pravda. Ja som si vo svojom živote prešla rôznymi farbami na vlasoch a moje vlasy sa už pomerne dosť dlho lámu a padajú. Ale po to čom používam tento šampón sa lámavosť mojich vlasov znížila a už ani tak nepadajú. Čo ma dosť prekvapuje je aj to že vlasy mi vydržia pekné skoro tri dni.
Vždy som si vlasy musela umývať na tretí deň lebo som ich mala mastné a skrátka neboli pekné. 
Ale teraz mi stačí keď si vlasy umyjem na štvrtí deň, samozrejme už sú mastné ale nie tak ako pred tým. 
Skrátka z tohto šampónu som nadšená .  




Šampón je perleťovej farby. Ja osobne som ešte šampón takejto farby nikdy nemala. 

Vonia skvelo vanilkovo. A všetko čo vonia vanilkovo je pre mňa super. Čo sa veľmi prekvapilo je to že vôňa sa drží vo vlasoch pomerne dosť dlho, ešte aj dva dni po umytí keď prejdem okolo niekoho sa ma spýta čo to mám za šampón na vlasy keď tak pekne vonia. 

Nie je sa čo čudovať že tento skvelý šampón je víťazom Voľby spotrebiteľov za rok 2013. Právom mu patrí toto ocenenie. 

Je to skvelý šampón a určite si ho zamiluje každý kto si ho kúpi. 
A už sa blížime k tomu čo vás bude zaujímať aj najviac a to je cena tá je 1,69 € za 250 ml. Myslím si že tu je jasne vidieť ako sa tento šampón oplatí aj cenovo. Nie len že budete mať krásne vlasy ale za túto cenu ktorú má šampón by bol hriech si ho nekúpiť. ☺



Oil Repair kúra na vlasy.




Táto kúra obsahuje argánový a slnečnicový olej . Vaše vlasy budú krásne až po korienky. Ak mám byť úprimná pri tomto oleji som mala mierny strach. Veď predsa je to olej bála som sa či mi po ňom nezostanú vlasy mastné alebo tak. Ale moje obavy sa po prvom použitý okamžite rozplynuli. Moje vlasy začali byť po každom ďalšom umytí zdravšie, krajšie a lesklejšie. Tento olej je hotový miláčik pre moje vlasy. ♥



Je krásnej zlatej farby. Vonia tak isto ako šampón takže vanilkovo. Moja radosť o to väčšia. 

Olej sa nanáša do umytých a vlhkých vlasov, stačí malé množstvo a vlasy sú hneď krajšie. 
Z tohto oleju som veľmi nadšená a ak mám byť úprimná mám pocit že mi z tohto produktu alebo že vôbec neubúda. Za čo som veľmi rada samozrejme. ☺

Ak ste aj človek ktorý trpí tým že mám poškodené vlasy určite odporúčam vysúšať tento olej. Mne veľmi pomohol a tak ľahko sa ho nevzdám. ☺

Cena je 3,29 € za 100 ml. Je to prijateľná cena, vážne stačí použiť na vlasy malé množstvo takže určite vydrží dlhú dobu. 








Tak a sme na konci mojej recenzie na dva skvelé produkty od značky Balea. Som veľmi rada že sa mi tieto dva zázračné produkty dostali do rúk. 
A ak ich spotrebujem určite si ich zakúpim lebo ako som povedala moje vlasy sú po týchto dvoch produktoch krásne a tohto krásneho vzhľadu sa tak ľahko nevzdám. 


Verím že sa vám recenzia páčila. 

Majte sa pekne a ja sa ozvem čoskoro. 

4 komentáre:

  1. presne tak isto sommala strach po použiti oleja že budem mať mastne vlasy ale olej sa vstrebal a vlasy krasne voňaju dlho:)) pekny članok:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Predsa ide len o olej človek musí mať pred použitím rešpekt ale čo človek nevyskúša neviem. Teraz budem olej do vlasov používať jedna radosť. :-) Ďakujem veľmi pekne som rada že sa článok páči. :-)

      Odstrániť
  2. Balea je celkovo parádna značka a cenovo dostupná, preto ju milujem ♥ Pekné fotografie :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cenovo nemá konkurenciu ale aj kvalitou je skvelá. My doma používam len výhradne sprchové géli od Balei a sme spokojný. :-)
      Ďakujem veľmi pekne som rada že sa páči. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.