nedeľa 9. marca 2014

TAG " Pustý ostrov "



Ahojte, som tu opäť a dnes s takou nedeľnou oddychovkou. Dnes si dáme TAG s názvom 
Pustý ostrov. Ak mám byť úprimná tento TAG som našla niekde na youtube ale už presne neviem od koho bol. Ale vlastne to je jedno. ☺


Asi každý z nás by chcel tráviť dovolenku niekde na slnkom vyhriatej Karibskej pláži. Ruku na srdce kto by to okamžite vymenil za síce aj u nás celkom pekné počasie. Ale len predsa slnko, more, pláž, teplo nejaké tie drinky veď to je raj. ☺

Ale mi si dnes predstavíme situáciu kedy sme na takúto krásnu luxusnú dovolenku cestou STROSKOTALI !

Tak poďme na samotný TAG . ☺



1. Na akom ostrove by si chcela stroskotať?
Tak keby stroskotám bolo by mi jedno kde som chcela by som sa čo najskôr dosať preč. Ale teoreticky keby že stroskotám tak by som chcela stroskotať niekde v Karibiku. 

2. Aký hudobný nástroj by si si vzala zo sebou?
Mám rada keď ľudia okolo mňa hrajú na gitaru alebo klavír. Ale ja sama nehrám na žiaden nástroj. ☺

3. Akú knihu by si si vzala zo sebou?
Tak určite by bola poriadne hrubá ☺ mám veľmi rada romány momentálne som dočítala knihu od Andrei Coddington volá sa Milovanie je to klasická romantika pre ženy vhodná práve na dovolenku. ☺

4. Akú osobu by si zo sebou na pustí ostrov vzala? 
Tú ktorá je môjmu ♥ najbližšia. 

5. Aký ovocný strom by si preferovala? ( na jedenie )
Keďže by sme boli v teple kde by určite rástli ananásy, kokosy, pomaranče tak by to boli tieto druhy ovocia. 

6. Čo by si pestovala?
Asi zemiaky. To je prvá plodina ktorá ma napadla. ☺ ☺

7. Akú spoločenskú hru by si si vzala?
Karty s tými sa človek nenudí. 

8. Vadilo by ti spať vonku?
Nie nevadilo od malička som chodila na stanovačky takže mne spanie vonku nevadí. Samozrejme ak by som si spravila nejaký prístrešok. 

9. Čím by si sa zabavila?
Ako sa poznám tam prvé dni by som len plávala v mori ležala na pláži a opaľovala sa ale to by ma bavilo možno tak tri dni a potom by som asi skúsila prebádať ostrov aby som vedela čo všetko na na ňom nachádza. 

10. Čítala si niekedy knihu Robinson Crusoe?
Ak mám byť úprimná tak čítala ale nedočítala. Raz sme to mali ako povinné čítanie v škole a ja som nikdy tie povinné čítania nemala rada takže som to zabalila asi po 50 stranách ale myslím si že sa k tejto knihe vrátim určite. 


Tak a to bol celý TAG . Myslím si že to bolo celkom fajn spestrenie samozrejme pokiaľ sa pohybujeme v rovine keby. Sama neviem ako by som sa správala keby sa to stane v skutočnom reálnom živote. ☺

Ja sa lúčim a uvidíme sa čoskoro. Užite si ešte nedeľu. ♥

P.S. : Určite mi napíšte čo by ste v takom prípade robili vy. A ak toto číta nejaká bloggerka určite budem rada ak tento TAG urobí aby sa šíril ďalej. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.