štvrtok 20. februára 2014

Oriflame ○ LIP ADDICT ○



Ahojte, po nejakom čase som tu opäť a tento krát zase s recenziou. Dnes to bude na rúž z katalógu Oriflame už som o jednom rúže písala a dnes sa konečne dostal na rad aj tento krásny ružový poklad. ☺


Pomerne dlho som si nič z Oriflame neobjednala nemala som na to čas a hlavne nikoho po ruke kto by mal katalóg. Ale od vtedy čo pracujem tak jedna moja kolegyňa práve katalóg Oriflame nosí a asi si viete predstaviť že keď som ho zbadala na stole hneď som si sadala a začala listovať ( bolo to hlavne pre to aby som sa na pár minút uliala od práce ☺ ) a celkom som zostala prekvapená či už z nového tovaru alebo aj možno pre mňa lepšieho výberu. A tak ako listujem a listujem som narazila na rúž LIP ADDICT z rady Veryme. A tak som si povedala dobre objednám si ta vybrala som si odtieň FLIRTY PINK samozrejme na obrázku úplne niečo iné ako v skutočnosti. 


V skutočnosti ide o veľmi príjemnú ružovú farbu. Veľmi som zostala milo prekvapená ak je farba pekná, toto je presne farba ktorá sa hodí na leto keď chcete dostať vaším perám len jemný nádych a pri tom chcete aby vyzerali pomerne prirodzene. Opäť to je skôr balzamo- rúž ako rúž práve pre to je hydratácie tehto produktu super. Peri mám po ňom jemné, krásne sa lesknú, vôbec nezalieza do vrások ( veľké plus) skrátka nemám mu čo vytknúť. S výdržou je to u mňa slabota, nie je to ale v rúže ale vo mne keďže ja mám tendenciu všetko do hodiny zlízať ☺. Nevadí! ☺ 
Vôňa je uf ako to opísať umelo sladká. Nevonia to po žiadnom ovocí je to skrátka niečo to neviem identifikovať. 
Ak by ste sa báli že vám to bude smrdieť verte že nebude, na perách sa táto čudná vôňa okamžite stratí.


Takže musím skonštatovať že sa asi k nakupovaniu cez katalóg Oriflame sem tam vrátim. Predsa je to oveľa lacnejšie ako v obchode, aj keď nie všetky produkty sú nejako extra dobré. Moja kúpa aspoň u tohto rúžu bola fajn. Som rada že som si ho objednala a za 1,50 € by bol hriech tam nechať niečo takéto. Už teraz sa veľmi teším keď bude leto a ja bude používať tento rúž. ☺


A čo vy objednávate si z katalógu Oriflame? Aké sú vaše skúsenosti si Oriflame? Budem veľmi rada ak mi dáte vedieť svoje názory. 

Na teraz sa lúčim a ozvem sa čoskoro. ♥



2 komentáre:

  1. Pracujem s Oriflame, čiže nieje taká kampaň z ktorej by som si neobjednala :D + som ešte aj avon lady, čiže si ani nechci predstaviť môj šuflík s kozmetikou :D
    Ale mám ich kozmetiku rada, nad týmto rúžom som tiež veľmi rozmýšľala ale potom som odolala, kedže ich mám doma strašne veľa.. :)

    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak už budem vedieť na koho sa mám obrátiť v prípade nejakej rady. :-) Tak z Avonu som istú dobu používala sprchové géli a skvelý olej na vlasy. Ale keďže nikto v mojom okolí nie je Avon lady nemám možnosť si tento olej dokúpiť aj keď je pravda že momentálne mám na testovanie olej od Balei a vyzerá to s ním veľmi dobre. :-) Aj moja zbierka rúžov sa pomerne rozrastá lenže môj problém je taký že neviem nikdy odolať a keď vidím niekde rúž ktorý sa mi páči tak si ho skrátka musím zaobstarať. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.