sobota 11. januára 2014

○ BEAUTICOLOGY - Sweet Temptations ○

Ahojte, krásavice. Dnes som tu opäť. Na začiatok želám krásny víkend. Konečne voľno a preto som sa rozhodla že vám prinesiem novú recenziu.
Bude to o značke  BEAUTICOLOGY  a o sete s názvom Sweet Temptations.




Set obsahuje dva produkty jahodovo-vanilkový  šampón a telové maslo s vôňou bielej čokolády. No proste kombinácia na zjedenie. Značku Beauticology som chcela vyskúšať už dávno vždy keď som bola v parfumérii Marionnaud som po tejto značke pokukovala. A keď sa blížili Vianoce veľmi ale veľmi nenápadne som naznačila Ježiškovi ( mama a oco) že by som si niečo také priala. 
Prakticky okrem tejto sady sme si pod stromčekom našli s maminou ešte jednu sadu od Beauticology v ktorej bol šampóny s vôňou mliečnej čokolády a jahody- vanilky  a klasické mydlo na ruky s vôňou maliny. Tento set bol o niečo väčší šampóny majú každý po 100 ml a mydlo má 100 g. 


Ale vráťme sa k mojej mini sade. Mne sa táto sada páčila veľmi práve pre to že je taká malá, je vhodná práve na cestovanie keď idete niekde poviem príklad na tri dni tak táto sada je dokonalá. Nechcela som nič veľké keďže nemám rada keď cestujem a ťahám zo sebou ešte neviem koľko vecí navyše ktoré pri tom ani len nepotrebujem. 

Ako som povedala sada obsahuje šampón ktorý má 50 ml a telové maslo ktoré má 30 ml. Je to veľmi milé. 


Ako prvé tu mám pre vás neskutočne nádherný jahodovo- vanilkový šampón. Na začiatok musím pochváliť obal. Beauticology je asi jedná značka ktorá má takýto obal teda ja som to ešte nikde inde nevidela. 

Čo sa týka vône tak tá je dokonalá. Po odstránení hliníkovej fólie vás zaleje príjemná vôňa jahody s vanilkou. Je to veľmi príjemná vôňa nič prehnane umelé. 

Šampón je pomerne hustý. Keď som ho ale použila bol príjemný. Okamžite začal nádherne peniť. Vôňa sa začala rozplývať všade naokolo. 

Po umytý bola moja pokožka príjemne jemná aj pomerne fajn hydratovaná asi prvý krát v živote som nepoužila po sprche nejaké mlieko alebo maslo. Nemala som potrebu si nič iné na seba natierať. 

Veľmi sa mi tento šampón páči! ♥



Ako ďalšie tu mám maslo s vôňou bielej čokolády. 
Poznáte to neskutočne úžasné maslo od Balei?
Tak toto je niečo podobné len v bielej verzii. ☺
Aj keď musím uznať že Balea vyhráva na plnej čiare. 
Síce toto veľmi pekne vonia skrátka ako keď si dáte horúcu bielu čokoládu tak toto mne to maslo pripomína. 
Neviem či výrobca urobil preklep na obale ktorý je podotýkam neskutočne pekný alebo čo ale skôr by som to nazvala telovým mliekom a nie maslom. Mne telové maslo evokuje hustú hmotu s ktorou máte problém pohnúť. Ale toto taká hmota teda nie je. Keď som odstránila takú istú fóliu ako bola na šampóne tak sa mi začal valiť produkt. Keby že mi vytečie trošku tak nič nepoviem ale toto začalo neskutočne ale že neskutočne tiecť nedalo sa to zastaviť. Takže žiadne maslo ale mlieko. Hydratácia je celkom fajn síce nebudete nejako extra ohúrený ale dá sa to. Mne to na rukách vydržalo asi dve hodiny a potom som si ich musela opäť nakrémovať niečim hustejším. Jedna obrovská výhoda je že nezanecháva žiaden mastný film. Čo je pre mňa veľmi pozitíva vec. 
Tento krém je príjemné spestrenie dňa. ☺





Čo sa musí teda ale veľmi uznať a čo sa mi páči je obal. Či už samotný obal produktov alebo aj obal v ktorom to je zabalené. 
Krásna papierová krabička previazaná hnedou stužkou s logom Beauticology . Tak isto sa mi páči detail v podobe muffinu ale čo to je. ☺ Je to veľmi milé. Darmo Angličania vedia potešiť svojich zákazníkov. 

Cenu setu už presne neviem ale malo vy to byť do nejakých 7 € za tento mini. Ten väčší set je logicky o niečo drahší. Mňa tento darček veľmi potešil som vďačná že som tieto produkty mohla vyskúšať a určite si od značky Beauticology kúpim ešte nejaké veci. Mne sa táto značka veľmi páči je to niečo iné na našom trhu a som veľmi rada že aspoň parfuméria Marionnaud túto značku predáva. Síce cenovo je to o niečo drahšie ako iné produkty ale myslím si že sa oplatí investovať a určite nebudete ľutovať. Ja teda neľutujem! ☺



A čo vy máte nejaké skúsenosti s Beauticology? Mali ste už nejaký produkt tejto značky? Aký by ste chceli  vyskúšať?
Budem veľmi rada ak mi dáte dole do komentáru vedieť svoj názor a skúsenosti. 



Želám pekný deň!
          ♥

2 komentáre:

  1. Biela čokolada v kozmetike by ma teda zaujimala ako vonia ale musi to byť super.. ja o tej značkepočujem prvy krat aj ked som včera bola prvy krat v Marrionaud kupila som si syx balzamy a ostatne mi pripadalo take divne všeliake vodičky alebo neviem asi zato že nepoznam tie veci:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vonia to úžasne ako keď so kúpiš bielu čokoládu niečo dokonalé. SYX balzamy sú fajn ja mám jahodový a chystám sa kúpiť si ešte nejaké slečna v Marionnaud mi povedala že by mali byť nejaké nové vône tak čakám a potom tam nabehnem. Tak možno to bol len pocit ja tak chodím často a zbožňujem to tam, asi to je o zvyku. Vždy som tam našla všetko čo som potrebovala... :-D

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.