nedeľa 5. januára 2014

◘ Ball Inspiration ◘



Ahojte. 
Opäť tu mám  inšpiráciu. Presnejšie dnes to bude plesová inšpirácia. Už o pár dní sa nám začne plesová sezóna tak som sa rozhodla že pridám pár fotiek krásny plesových šiat. 
Asi nie je ženy ktorá by nechcela v tento večer vyzerať ako princezná. 
Ja som už bola na viacerých plesoch a vždy som asi mesiac možno aj viac hľadala správne šaty, poznáte to prídete do obchodu zo šatami a cítite sa ako v siedmom nebi. ☺



























                                                           Zdroj: Facebook a Google 







Tak verím že sa vám inšpirácia páčila. Budem veľmi rada ak mi napíšete na aké plesy chodíte, a aké šaty sa vám najviac páčia. 

Pekný deň!
        ♥



FACEBOOK
INSTAGRAM



3 komentáre:

  1. tie biele stym červenym pasom a fialove su krasne ale myslim že na ples sa skor hodia dlhe šaty.. ja som ešte nikdy na plese nebola ja som bola rada že som mala za sebou už stužkovu a už nikdy sa nemusim do takych šiat obliecť:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie sú naozaj krásne. Tak máš pravdu že sa na ples hodia dlhé šaty ale tak videla som už na plese aj krátke teda také pod kolená. Myslím si že je každého osobná vec čo si oblečie a hlavne v čom sa cíti najlepšie. Tak na stužkovej je práve krásne to že každá má šaty, buď rada že si mala stužkovú a určite aj krásne šaty, ja som to nezažila keďže sme mali len večeru a potom sme išli do mesta takže v šatách by som asi zamrzla. :-D ale aj tak to bol pre mňa zážitok na celý život. :-)

      Odstrániť
  2. tie fialove olalala :)

    http://typsforyou.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.