utorok 1. septembra 2020

Rozmarín ako ho možno ešte nepoznáte


Pridať popis

Čistenie pleti je jedným z najdôležitejších krokov v starostlivosti o pleť. V mojej starostlivosti nesmú chýbať dva produkty: Jarischova voda ktorú kúpite v každej lekárni ide o zázrak pre problematickú a mastnú pleť a tým druhým produktom sú bio kvetinové vody. Preferujem dve rozmarínovú a mätovú. Pred viac ako rokom som objavila značku Naturally Thinking BIO a ide kvetinové vody.

V tento malej fialovej fľaške sa skrýva zázrak pre pleť. Kvetinová voda je ideálna na dočistenie pleti ale dá sa použiť aj pri príprave práškových masiek. Raz týždenne používam zelený íl ktoré dostanete kúpiť v práškovej podobe. Masku som dlho používala v kombinácii s filtrovanou vodou. V nejakom článku na internete som sa dočítala že je ideálne používať kvetinové vody. Denne ale vodu používam na finálne dočistenie pleti ráno aj večer. Pleť je po použití čistá, na dotyk príjemná a badateľne sa zlepšila. 


Výsledok netreba ale očakávať ihneď. Čo sa týka vône, vzhľadom na to že ide o rozmarínovú vodu vôňa nie je vôbec výrazná. Nikomu snáď nemusím opisovať ako vonia rozmarín. Vyhovuje mi práve to, že nejde o žiadnu extra výraznú vôňu ktorá by okamžite omámila moje čuchové zmysli. Ale práve naopak ide o veľmi jemnú nevtieravú nijak chemicky upravenú vôňu. 

Čo sa týka balenia. Na skúšku som si brala toto mini balenie s obsahom 100 ml. Následne pri ďalšej objednávke som siala po ekonomicky výhodnejšom 1000 ml balení. Cena vody sa pohybuje okolo 15 € za 1000 ml. 

Produkty Naturally Thinking BIO pravidelne kupujem na www.eshop.natureal.sk.


Používaš kvetinové vody? Aká je tvoja obľúbená? 
Určite sa so mnou podeľ o svoju obľúbenú značku/druh kvetinovej vody. 




1 komentár:

  1. Tak to vyzerá super! Nikdy som rozmarín v kozmetike neskúšala, ale kvetinové vody mám veľmi rada! Mne na pleť pomohla aj pleťová voda z damašskej ruže a už dlho rozmýšľam nad hamamelom :) Zatiaľ som používala len sérum, ale veľmi mi vyhovovalo!

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.