utorok 11. septembra 2018

LVLY | Osloboď pokožku od nečistôt!

LVLY Skin Toner
LVLY Skin Toner 

LVLY (lovely) je novou exkluzívnou značkou v dm drogérii. Produkty pochádzajú od Nemeckej beauty blogerky Paoli Marie. Momentálne v drogérii nájdete denná krém, očný krém, pleťovú masku, balzam na pery, čistiacu penu, čistiaci olej a pleťové tonikum. Ja som siahla práve po toniku. Okrem toho, že všetky produkty majú naozaj krásne obaly obsahujú aj výnimočnú látku. Jedná sa o extrakt z manuka medu (tento med pochádza z Nového Zélandu, prvé zmienky sa datujú cca 170 rokov dozadu. Naviac sa tento med spája s vedcom Petrom Molanom ktorý sa po svojom príchode na Nový Zéland dozvedel o mede ako medicíne, ktorú používali tamojší ľudia pri poraneniach kože. Preto sa rozhodol porovnať a otestovať jeho antibakteriálne účinky spolu s inými novozélandskými medmi. Pri týchto experimentoch objavili teraz už dobre známu neperoxidovú aktivitu manuka medu. Práve tá stojí za jeho výnimočnými vlastnosťami.  Viac informácii sa dozviete TU).

LVLY Skin Toner Ingredients
LVLY Skin Toner Ingredients: Aqua | Glycolic Acid | Glycerin | Sodium Hydroxide | Xanthan Gum | Polysorbate 20 | Lycium Barbarum Fruit Extract | Honey Extract | Citric Acid | Parfum | Benzyl Alcohol | Linalool | Benzyl Salicylate | Hexyl Cinnamal | Sodium Benzoate | Sorbic Acid Potassium Sorbate (zdoj: www.mojadm.sk)

Tonikum je jeden s tých produktov ktoré striedam pomerne často. Nie som verná žiadnej značke a rada skúšam nové veci. Toto konkrétne tonikum ma zaujalo tým, že obsahuje už vyššie spomínaný manuka med a tiež extrakt z plodov goji. Tonikum používam ráno aj večer. Ako úplne posledný krok pred tým než nanesiem pleťový olej, sérum a očný krém. Práve vďaka toniku sa 100% uistím, či je moja pleť naozaj dôkladne vyčistená a zbavená všetkých nečistotu. Preto mám spotrebu takýchto produktov pomerne veľkú. Začnem asi vôňou. Tá je v kozmetike v mojom prípade veľkým kameňom úrazu. Neznesiem sa s hoci akou vôňou, keďže mám pomerne citlivý čuch a neraz sa mi stalo, že som nejaký produkt určený na pleť musela prestať používať len pre jeho výraznú vôňu ktorá mi jednoducho vadila. Vôňu má toto tonikum veľmi príjemnú. Sviežo sladnú ale nejedná sa o nič výrazné. Je v ňom cítiť práve sladká medová zložka s jemným kvetinovým zakončením.  Samotný produkt sa na pleti správa normálne. Pleť čistí pomerne dobre. Pár krát som s ním skúšala dočistiť napríklad očné okolie kde mi ešte zostali nejaké zvyška riasenky. A poradil si s tým pomerne dobre. Rovnako aj s tekutým matným rúžom. Odlíčenie trvá o niečo dlhšie než by som potrebovala. Tonikum nezanecháva pleť lepkavú. Čo sa týka hydratácie. Tá je veľmi priemerná. tonikum pleť nehydratuje ale nemám pocit ani toho že by ju vysušil. Zaručene vždy po každom použití musím na pleť dať hydratačný produkt- momentálne používam pleťový olej. Okrem krásneho obalu musím povedať, že aj samotný produkt nie je vôbec zlý. Jedná sa hlavne o veľmi zaujímavý produkt svojím zložením ale aj obalom. Určite toto nie je posledný produkt ktorý od LVLY vyskúšam.



LVLY SKIN TONER má 200 ml a stojí 2,99 €.



Zaznamenali ste novú značku LVLY v dm drogérii? Ktorý produkt Vás zaujal?
Určite mi dajte vedieť dole v komentároch.





4 komentáre:

  1. Toto tonikum som si cez víkend kúpila vo Viedni. Som rada, že je dostupné aj u nás. A ako tak čítam, značka má fakt zaújimavú históriu. Ja tonikum používam skôr na počiatočnú hydratáciu pleti ako prvý krok v pleťovej rutine po vyčistení. Dúfam, že bude dobré.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja nad týmto tonikom dosť váham, všimla som si že ľuďom buď dokonale sedí, alebo naopak, tak stále váham :D Krásna recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyskúšala som krém na oci ale štipala ma pokožka . Denný krém práve testujem zatiaľ fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aw, this was a very nice post. In idea I wish to put in writing like this moreover – taking time and precise effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and on no account appear to get one thing done. slots for real money

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.