streda 22. augusta 2018

Kokosové pohladenie pre vlasy

Balea Coconut Kiss
Balea Coconut Kiss

Leto máme v plnom prúde. A to znamená len jediné. Dovolenky pri mori či na chate, festivaly, rôzne výlety. Ťahať zo sebou do kufra či batoha veľké balenia produktov nebude nikto z nás. Balea preto prišla s ideálnym produktom. Ide o šampón a kondicionér na vlasy v jednom. Z jednej strany je šampón a z tej druhej zase kondicionér. Všetko v malom, tenkom a hlavne skladnom balení. V dokonalej kokosovej vône. To je presne nová cestovná limitovaná edícia Coconut Kiss.

Balea Coconut Kiss
Balea Coconut Kiss

Vždy keď cestujem snažím sa zo sebou zbaliť čo najmenšie balenia kozmetiky. Kedysi dávno som pomerne často jednotivé produkty prelievala do menších balení. Dnes jednoducho nabehnem do drogérie a pri stojane s miniatúrami si vyberiem niekoľko vecí- či už sa jedná o sprchové gély, zubnú pastu, penu na holenie, šampón na vlasy či kondicionér. Všetko beriem v malý skladných baleniach. Čo sa týka starostlivosti o pleť. Prelievam si len obľúbenú čistiacu penu na tvár inak využívam vzorky ktoré sa mi doma hromadia. Najčastejšie beriem také ktoré mám po viac kusoch. Aby sa mi nestalo že v polovici dovolenky budem bez pleťového krému. Klasické veľké balenia beriem len v podobe opaľovacieho krému. Nikdy z dovolenky neťahám produkty späť domou. Snažím sa nakúpiť tak aby som s nimi vystačila na celú dobu pobytu a nebrala domou zbytočne otvorené produkty. Také ktoré som nepoužila vždy nechám na mieste. Pokojne ich môže využiť niekto druhý, samozrejme vždy nechám odkaz že produkty sú nepoužité. Čo s nimi už urobia druhý ma nezaujíma. Ja osobne mám zo seba dobrý pocit, že som niekomu snáď urobila radosť a že neťahám domou v kufri nepotrebné veci. A hlavne že mám v kufri miesto na nové pre mňa nepreskúmané produkty, ktoré často ešte nie sú u nás ani dostupné.

Balea Coconut Kiss zloženie
Balea Coconut Kiss zloženie: Šampón : Aqua | Sodium Laureth Sulfate | Cocamidopropyl Betaine | Sodium Chloride | Parfum | Sodium Benzoate | Citric Acid | Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride | Potassium Sorbate Kondicionér: Aqua | Cetearyl Alcohol | Distearoylethyl Dimonium Chloride | Glycerin | Parfum | Sodium Benzoate | Potassium Sorbate | Lactic Acid

Čo sa týka produktov na vlasy. Osobne ich často nemením. Zostávam verná jednej značke. Nikdy som preto nemala žiadnu potrebu skúšať šampóny a kondicionéry značky Balea. Aj keď o nich počúvam samé pozitívne dojmy. Preto ma teší že aspoň takýmto spôsobom mám konečne možnosť vysúšať niečo od privátnej značky dm drogéria aj čo sa týka starostlivosti o vlasy. Bežne si vlasy umývam dvakrát do týždňa. S tým že sa mastia priemerne. Dosť záleží aj na tom či používam lak na vlasy každý deň alebo len občas. Snažím sa vlasom dodávať potrebnú starostlivosť. Čiže okrem kvalitného šampón, vždy používam kondicionér aj olej na vlasy. Prednedávnom som začala používať aj peeling. Ten sa dá kúpiť v drogérií má ho aj Balea. No vsadila som na domácu výrobu, kedy používam kávu spolu s hnedým cukrom. Túto zmes nanesiem na vlasy či už do dĺžky ale aj na pokožku. Nesnažím sa tlačiť používam rovnaké pohyby ako pri umývaní hlavy šampónom. Samotné umytie peelingu trvá dlhšie ale efekt stojí naozaj zato.

Balea Coconut Kiss
Balea Coconut Kiss 

Začnem šampónom. Tej je gélovej konzistencie a má priesvitnú farbu. Na môj vkus je až príliš hustý a tým pádom sa mi sním manipuluje o niečo horšie. Na vlasy ho musím dávať rozriedený vodou lebo mi príde že inak by som toto malé balenie spotrebovala na jedno použitie. Vlasy umyje dobre. Zbavil ich laku na vlasy ktorého používam momentálne o niečo viac keďže v teple nosím vlasy prevažne v drdole. Po umytý sú vlasy jemné. Nie sú vysušené. Pokožka hlavy ma počas používania neškriabala ani som nebadala lupiny. Čo sa týka vône tu budem u oboch produktoch rovnaká. Vôňa je na môj vkus až príliš umelá a chemická. Kokos v kozmetike mi nevadí aj keď ho cielene nevyhľadávam. No v tomto prípade to je niečo strašné. Síce oba produkty majú voňať po kokose, len škoda že po umelom. Vôňa je vždy veľmi špecifická vec. To čo mne smrdí môže druhému voňať. Netvrdím že ide o extrémy chemický puch ale jednoducho nejde ani o príjemnú vôňu. Dá sa zniesť ale viac ju vyhľadávať určite nebudem. Kondicionéra má tekutejšiu konzistenciou. Dávam ho len do dĺžky vlasov a pokojne mi na celú dĺžku vystačí veľkosť väčšieho orechu. Ako pri všetkých kondicionéroch nechám ho minimálne dve minúty pôsobiť a potom zmyjem. Vlasy sú po umytý na dotyk jemné a dajú sa dobre rozčesať. Po produktoch som nezbadala žiadne zvýšené mastenie sa vlasov. Čiže reakcia na produkty nebola žiadna.

Aj keď vôňa nie je nič moc. Oba produkty mi ako také prídu fajn. Práve počas dovolenky sa určite zídu a každá žena ich využije. Balenie  je veľmi pekné a hlavne skladné. Takže ak sa chystáte ešte niekde na dovolenk. Určite môžete využiť počas vašej cesty práve túto cestovnú verziu.


Balea Coconu Kiss má 100 ml a jeho cena je 1,99 €. Produkt nájdete v kamennej predajni alebo na www.mojadm.sk.




Ako riešite vy kozmetiku počas dovolenky?
Prelievate si svoje obľúbené produkty do menších balení alebo si kúpite priamo miniatúry? Určite mi napíšte dole do komentára.





Na blogu stále prebieha narodeninová súťaž, určite sa zapojte.


2 komentáre:

  1. Tohle vypadá naprosto skvěle! Obzvlášť díky tomu, jak je to super praktický :) Mně ale bohužel šampony od Balea vůbec nesedly, takže nevím, jestli by mi tohle vyhovovalo nebo by to byly akorát vyhozený prachy :(

    Karolína & Korea v Česku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno balenie je naozaj praktické. Každému z nás vyhovuje niečo iné ak vieš že ti tieto šampóny nevyhovujú tak by som do toho určite nešla. Riskovať nejaké podráždenie alebo mastenie vlasov určite nestojí za to. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.