pondelok 2. júla 2018

Balea Wasser Spray Cocos & Melone

Balea Wasser Spray Cocos & Balea Wasser Spray Melone
Balea Wasser Spray Cocos & Balea Wasser Spray Melone

Neoddeliteľnou súčasťou mojej starostlivosť o pleť je už roky Balea Aqua Wasser Spray. Túto vodu v spreji používam každé ráno a večer, počas leta ju zo sebou ťahám prakticky všade. Pleť osvieži a upokojí. Práve počas horúcich dní ideálne "parťák" do kabelky. Pred nejakým časom značka Balea vytvorila ďalšie dve varianty. Ku klasickej bez vône pribudli kokosová a melónová varianta. Keďže som sa v obchode nevedela rozhodnúť ktorú chcem vyskúšal, v košíku skončili obe. Predsa len takýto produkt sa u mňa nestratí.


Balea Wasser Spray Cocos
Balea Wasser Spray Cocos 

Hneď v úvode treba poznamenať, že zvolená kombinácia vôní je určite dobrá. Počas horúcich letný dní, asi nikto z nás nepoužíva ťažké vône. Snažíme sa siahať po sviežich a hlavne ľahkých kombináciách. Kokos zaručene takým je. Všeobecne mám rada vôňu kokosu v kozmetike. Ak nie je príliš umelá. V prípade vône v tejto vode je vôňa kokosu na môj vkus výrazná ale zase nie je umelá.

Balea Wasser Spray Cocos
Balea Wasser Spray Cocos zloženie

Čo sa týka účinkov. Čakať zázraky netreba. Ide len o produkt ktorý ma pleť a telo osviežiť a nie hydratovať či inak sa starať. Preto beriem túto vodu len ako jeden z krokov v mojej dennej aj večernej rutine. Pleť je po aplikácii osviežená a pripravená na ďalší krok tým je krém na pleť. Voda pleť nijako nedráždi skôr ju upokojí.

Balea Wasser Spray Melone
Balea Wasser Spray Melone

Melónová varianta je oproti kokosu úplný opak. Melón má pomerne výraznú vôňu, ktorá nemusí každému prekážať. Mne osobne na tejto vôni vadí jej umelosť. Jednoducho na môj vkus je melón až príliš umelý a chemický. Čo je väčšinou problém všetkým produktov ktoré majú voňať po melóne. Preto takúto kombináciu moc v kozmetike nemusím. V lete sa nájde v drogériách nespočetne veľa produktov ktoré majú voňať práve po melóne. Ku letu jednoducho patrí ale že by som cielene siahala po takýchto produktoch sa nedá povedať. Sem tam niečo rada vyskúšam ale to je tak všetko.

Balea Wasser Spray Melone
Balea Wasser Spray Melone zloženie

Voda má rovnaké účinky ako je kokosová sestra. Na pleť ale aj telo pôsobí osviežujúco a vie ju upokojiť. Hlavne počas leta, kedy sa vystavujem slniečku viac ako je asi zdravé. Siaham po takejto vode. Jasné môžete mi argumentovať tým že ide o obyčajnú vodu a rovnako dobre poslúži aj klasická voda z točky. To nikomu neberiem.



Mne na týchto vodách vyhovuje ich jemný rozprašovač, ktorý na pleť strieka veľmi jemnú hmlu. Takto sa voda rovnomerne rozprestrie na pokožku a pleť. Tým pádom sa voda aj veľmi rýchlo vsiakne do pleť. Ako som už vyššie spomínala, vodu zo sebou počas leta nosím všade. Počas dňa ju bez problémov aplikujem aj na makeup. Ktorý jemné kvapky nijako nepoškodia. Práve naopak. Variantu bez vône som sa naučila používať aj po tom ako sa nalíčim. Ešte pred tým ako si urobím očné tiene. Samotný makeup jemne prestriekam. On si vďaka vode sadne a pôsobí na pleti veľmi prirodzene. Čo sa týka variant s vôňou. Milo ma prekvapili. Síce skôr čo sa týka aplikácie na pleť zostanem verná vode bez vône. No počas horúcich dní na osvieženie tela určite siahnem po vode s kokosom alebo melónom. Nielenže pokožku osviežia počas tepla, ešte jej aj dodajú príjemnú vôňu.



Balea Wasser Spray Cocos & Balea Wasser Spray Melone stoji 1,59 €. 




Používate osviežujúce vody? Aké sú Vaše skúsenosti s takýmito produktami?
Napíšete dole do komentára.





Chceš vyhrať super ceny?
Na instagrame blogu práve prebieha letná súťaž tak sa neváhaj zapojiť. Stačí kliknúť na odkaz TU alebo na obrázok ktorý nájdeš na pravej strane stránky.

4 komentáre:

  1. Spreje vypadají pěkně.. uvažuji, že si na léto pořídím tu s kokosovou vůní :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já nikdy na tyhle spreje nebyla, ale jelikož je to Balea za pár šlupů, tak proč ne.

    Dokonalý tabu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každý preferuje niečo iné. Ja na osviežujúce spreje nedám dopustiť. Ako som písala aj v recenzii, klasickú modrú verziu používam roky a je výrobná. Počas leta pleť ale aj telo osvieži a keď ju mám počas dňa v chladničke tak aj príjemne schladí. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.