pondelok 18. júna 2018

Ovocná starostlivosť o pleť


Alverde je privátna prírodná kozmetika dm drogérie. Preto ju netreba nijako extra dlho predstavovať. Do rúk sa mi pred nejakým časom dostal produkt z novej rady Beauty & Fruity. Konkrétne ide o micelárnu vodu ktorá obsahuje limetkový a jablkový extrakt z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Voda by mala okrem dôkladného odstránenia nečistôt pleť osviežiť, rozjasniť a nevysušiť. Je určená pre všetky typy pleti. 

Alverde Beauty & Fruity

Ja ako majiteľka mastnej pleti som už roky verná zelenej Bioderme. Nedám na ňu dopustiť. Ale rada vyskúšam aj niečo iné. Presne preto som siahla najnovšie po micelárnej vode od Alverde. Zaujala ma hlavne vizuálne. Obal ktorý táto voda má je farebný a preto podľa mňa v regály zaujme nejednu ženu. Obal s časti predáva. Takže palec hore pre dm drogériu za naozaj podarený obal. 

Alverde Beauty & Fruity
zloženie: Aqua, Alcohol denat.*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Betaine, Polyglyceryl-10 Laurate, Citrus Aurantifolia Fruit Extract*, Malus Domestica Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Lactate, Citric Acid, Lactic Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Sodium Hydroxide, Parfum**, Limonene**, Citral**, Linalool**Bestandteile: gereinigtes Wasser, Alkohol*, Aloe Vera Saft*, pfl. Glycerin, pfl. Betain, Glycerinester, Limettenextrakt*, Apfelfruchtextrakt*, Aloe Vera Puder*, Natriumlaktat, Zitronensäure, Milchsäure, kationisches Aminosäurederivat, Natriumhydroxid, Mischung äth. Öle**, äth. Ölinhaltsstoffe***, * zložky z biologického poľnohospodárstva, ** z prírodných éterických olejov

Micelárnu vodu používam na dočistenie pleti. Hrubú vrstvu makeup vždy odstránim v sprche penou na to určenou. Vlastne penu používam každý deň ráno aj večer už veľmi dlho. Na dôkladné dočistenie pleti používam práve micelárnu vodu a ako poistku, že mám pleť naozaj čistú ešte toniku v podobe ružovej vody. Momentálne značky Alverde (recenzia). Samotná micelárna voda pôsobí na pleti veľmi príjemne. Jemne lepí ale to prakticky skoro každý takýto produkt. Zvyšný makeup alebo špinu s pleti odstráni pomerne dobre. Na celú tvár miniem tri tampóny s tým, že posledný je už naozaj čistý. Micelárna voda pleť nedráždi ani nevysušuje. Pleť po aplikácii nie je podráždená len trochu začervenaná. Ale to spôsobuje kozmetický tampón ktorý pleť vždy jemne začervená. V mojom prípade nenastala ani žiadna alergická reakcia. Pleť mám po micelárnej vode na dotyk jemnú a na pohľad aj trochu rozjasnenú. Limetkovo- jablková voňa je príjemná. Nejde o žiadnu sladkú prehnanú vôňu ktorá by dráždila čuchové bunky. Skôr naopak. Svieža kombinácia presne taká akú v kozmetike preferujem. Dávkovanie by mohlo byť vymyslené lepšie. Odklápacie viečko nie je podľa mňa dobrý nápad. Ale to je už detail. 


Micelárna voda je jedným z produktov ktoré používa každý deň. Je jedno či sa líčim, alebo nie, či idem do práce alebo som len doma. Vždy každé ráno a večer používam takýto produkt. Preto aj keď zostávam už niekoľko rokov verná jednej a tej istej značke, vždy sa nájde nejaký produkt ktorým ju obmení. A takýto je aj táto micelárna voda od Alverde. Má krásny veselý obal, dokonalú vôňu a na pleti pôsobí naozaj príjemne. Neviem čo viac k tomu dodať. Možno len to, že ak patríte do kategórie ľudí ktorý používajú práve viac prírodné produkty. Mrknite na ňu v regály. 


Alverde Beauty & Fruity200 ml a je stojí 2,79 €. Zakúpiť sa dá v kamennej predajni dm drogérie alebo online. 




Používate micelárnu vodu? Od akej značky? Určite mi napíšte dole do komentára. 




6 komentárov:

  1. Už som obdivovala tieto výrobky u niekoho myslím že aj píling bol v článku a fakt sa mi páčia musím sa pri nich zastaviť keď pojdem do dm:)Alverde rada používam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tejto rade je viacero produktov aj peeling. Čo sa týka peelingu ten som neskúšala, mám teraz od inej značky a podľa mňa nemá dno. Používam ho dva krát do týždňa už viac ako pol roka a ešte len som niekde v polovici balenia. Čo sa týka micelárnej vody, určite za mňa áno. Super obmena v mojej starostlivosti o pleť a tá vôňa niečo dokonalé. Určite ak na niektorý produkt narazíš choď doňho. :)

      Odstrániť
  2. Videla som ju v drogérke, aj som si ju chcela vziať, no nejako som zaváhala. Budem sa po ňu musieť vrátiť. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ju ešte nájdeš v drogérii určite si ju kúp. Za mňa jedna z výborných micelárnich vôd v drogérii.

      Odstrániť
  3. Zaujímavý produkt. Ja som používala micerálku od Garnier. Momentálne používam na odlíčenie "Kapku rosy" od Havlíka :-)

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Havlíka mám už aj ja pár produktov ale žiadny na odličovanie. Čo sa týka Garnier na poličke mám už cca tri mesiace zelený Botanical Toner no úprimne povedané neviem si naň urobiť názor. Ničím na neoslnil, priemerný toner ktorý síce pleť dočistí no pení viac ako iné tonery a to veru nemusím. Iné produkty som ešte neskúšala ale často vidím práve micelárne vody tak najbližšie niektorú vyskúšam.

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.