pondelok 25. júna 2018

Makeup Revolution London Focus & Fix Liquid Concealer

Makeup Revolution London Focus & Fix Liquid Concealer
Makeup Revolution London Focus & Fix Liquid Concealer 
Ak hľadáte lacnú ale pritom kvalitnú kozmetiku. Jednoznačne ňou bude Britská značka Makeup Revolution London. Nielenže ceny produktov sú veľmi prijateľné, kvalita niektorých z nich je na veľmi vysokej úrovni a pokojne sa ňou vyrovnajú aj drahým svetovým značkám. Produkty MRL majú v mojej kozmetickej zbierke pomerne veľké zastúpenie. Nedám dopustiť na paletky očných tieňov a milujem ich rúže. Tie u mňa vedú na plnej čiare. Lenže to by som nebola ja, keby nechcem vyskúšať z ponuky niečo pre mňa nové. Siahla som teda po tekutom korektore Focus & Fix Liquid Concealer v odtieni FC 03 Light

Makeup Revolution London Focus & Fix Liquid Concealer
Makeup Revolution London Focus & Fix Liquid Concealer 

Vybrať ideálny odtieň korektoru mám problém v drogérií a nie ešte cez internete. Už sa mi neraz stalo, že som si v drogérií pod toľkými umelými svetlami vybrala jednoducho zlý odtieň. Síce nositeľný ale stále bolo vidno drobný rozdiel. Takže vyberať odtieň cez internet je už nadprirodzený výkon. Vzhľadom na to, že tekutý korektor používam len na kruhy pod očami, siaham vždy po svetlom odtieni. Moja pleť je bledá, nie úplne ako stena ale v 85% mi vyhovuje vždy svetlý odtieň makeupu a tým pádom aj korektoru. Ak ma trápia nedokonalosti v podobne akné, vždy tieto vyrážky zakrývam tuhým korektorom ktorý ma vyššiu kryciu schopnosť. Tekutý korektor zo všeobecnosti má ľahšiu textúru a aj menšie krytie. Vyhovuje mi preto práve na zakrytie kruhov pod očami. V prípade ak mám len nejaké naozaj drobné nedokonalosti, tie dokáže pohodlne zakryť samotný makeup. Čo sa týka kruhov pod očami. Pokojne môžem spať 10 hodín vždy pod očami kruhy mám. Pred pár rokmi som nepoužívala žiadny očný krém, potom som konečne dostala rozum a začala ho používať. Po pár mesiacoch kruhy stratili na svojej intenzívnej fialovej farbe. Síce ich stále mám ale už nie také výrazné ako kedysi. Preto všetky slečny/ženy ktoré ešte očný krém nepoužívate, začnite. Očné okolie sa Vám zaručene za extra hydratáciu a starostlivosť časom dvojnásobne odvďačí. Ale späť ku samotnému korektoru. 

Makeup Revolution London Focus & Fix Liquid Concealer
Makeup Revolution London Focus & Fix Liquid Concealer 

Odtieňovo sme si teda sadli. Podtón má korektor do žlta, aj keď viac preferujem ružový podtón. No v prípade tohto korektoru mi to ani nevadí. Dá sa veľmi dobre zapracovať a viem splynúť s očným okolím. Korektor má stredné krytie. Ak trpíte na tmavé kruhy pod očami, je možné že s týmito korektorom ich moc nezakryjete. Moje kruhy ale zakryje občas síce mám pocit ako keby veľmi jemne presvitali, jednoducho sú trochu vidieť. Zaručene ale menej ako bez neho. Konzistenciu má bežnú ako každý jeden tekutý korektor. Nie je ničím iný ani špecifický. Aplikátor v podobe penovej hubky rovnakej ako pri lesku na pery nie je tiež ničím výnimočný a úplne bežný. Korektor sa ním nanáša dobre. Na samotné roztieranie už používam štetec ktorý mám práve určený na korektor. Čo sa týka vône, tá nie je žiadna. Pri produktoch MRL žiadna novinka. Najdôležitejšia vec samozrejme výdrž. Pohodlne dá 8 hodín. Čím viac ho ale mám na pleti tým viac sú vidieť nedokonalosti. Po cca 5-6 hodinách sa začne trochu zlievať do jemných očných vrások ktoré už mám. Ale viac ako 8-10 hodín na sebe makeup nemám, takže to že sa niekde jemne korektor zleje vôbec neriešim. Dá sa pokojne počas dňa opraviť. Obal má korektor veľmi jednoduchý a skladný. Nezaberie miesto v kozmetickom stolíku, stojane ani v kozmetickej taštičke.


Pri výbere som mala obavy či sa trafím do správneho odtieňu. Ten som trafila dobre. Korektor hodnotím ako veľmi podarený kúsok. Síce som už mala aj lepšie s vyšším krytím ale za cenu ktorú samotný korektor stojí sa určite oplatí ho vysúšať.


Makeup Revolution London Focus & Fix Liquid Concealer má 1,9 ml a stojí 2,25 €.




Aký korektor používate?



2 komentáre:

  1. Tento korektor se mi moc líbí, ještě jsem ho nezkoušela ale značku Makeup Revolution znám a mám ji moc ráda. Kruhy pod očima se mi moc nedělají, takže uvažuji, že si ho pořídím :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za cenu ktorú korektor stojí je výborný. Pokojne sa vyrovná drahším značkám. Osobne mám MRL veľmi rada, ich produkty sú kvalitné a cenovo veľmi dostupné. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.