utorok 15. mája 2018

Havaj každý deň

TheBalm Autobalm Hawaii Face Palette

Multifunkčné kozmetické produkty preferujem hlavne pri cestovaní. Majú niekoľko využití, sú malé a tým pádom aj skladné. Prakticky nezaberú skoro žiadne miesto v kozmetickej taštičke či v samotnom kozmetickom stolíku. Takýmto multifunkčným produktom je aj TheBalm Autobalm Hawaii Face Palette. Toto je môj úplne prvý kontakt zo značkou TheBalm. Vnímam ju hlavne cez jej legendárne rozjasňovače. Na www.parfemy-elnino.sk má táto značka pomerne široké zastúpenie cez palety očných tieňov, rúže, lícenky, bronzery, riasenky až po multifunkčné palety produktov.

TheBalm Autobalm Hawaii Face Palette

Táto konkrétna paleta obsahuje dva očné tiene, lícenku a rozjasňovač/očný tieň. Má ideálnu veľkosť, zmestí sa ako som už v úvode spomínala do každej kozmetickej tašky a ani v kozmetickom stolíku nezaberie priveľa miesta. Paleta v retro štýle nadchne zaručene každú milovníčku kozmetiky. Čo sa týka farebnej škály. Paleta obsahuje lícenku ružovej farby ktorá síce vyzerá pomerne výrazne ale dá sa s ňou vykúzliť aj veľmi prirodzený odtieň líčok. Všetko záleží na opatrnosti. U lícenky som pri každom líčení naozaj opatrná. Radšej mať na štetci menej produktu a potom vrstviť ako mať líca ako Marfuša z Mrázika. Oceňujem matný finiš tohto produktu. Keďže častejšie siaham v líčení po matných očných tieňoch aj rúžoch. Nie som ten typ ženy ktorá potrebuje, 20 rôznych odtieňov líceniek. Vlastním pár kusov s ktorými si vystačím, podľa mňa pokojne do konca života. Väčšina líceniek v mojej zbierke má matný finiš, keďže ako hovorím preferujem matné líčenie.

TheBalm Autobalm Hawaii Face Palette Swatches

Rozjasňovač sa dá použiť aj ako očný tieň. Na rozjasnenie očného kútika alebo pod obočie. Musím sa priznať, že na rozjasňovač som sa tešila najviac. A zostala som nemilo prekvapená. Pigmentácia tohto produktu je najhoršia z celej palety. Treba naniesť niekoľko vrstiev aby bolo aspoň minimálne badať, že nejaký rozjasňovač mám. Áno uznávam, pre niekoho kto začína s líčením a nechce nič prehnať, nebude tento produkt zlý. Robí decentný lesk, ktorý je vidieť samozrejme len v určitom uhle. Ani ja nie som expertka na líčenie a dodnes sa veľa vecí ešte len učím. No práve od rozjasňovaču TheBalm som mala väčšie očakávania. Keďže ich najpredávanejšími produktami sú práve rozjasňovače. No v tejto palete je rozjjasňovač jedným veľkým sklamaním. V palete sú potom ešte dva očné tiene. Jeden lesklý, viac do hneda ktorý sa dá použiť na celé očné viečko. Oba tiene sú maslovej konzistencie. Trochu prášia a opadávajú. Čo ale nie je žiadny závažný problém. Pred nanesením na očné viečko vždy štetec dôkladne oklepem a tiene už tak nepadajú. Druhý očný tieň je už tmavší a matný. S nádychom do fialovo- hneda. Dá sa sa použiť do očného záhybu a aj ako očná linka. Výdrž tieňov je priemerná. Bez očnej báze neviem u mňa líčenie vydržať viac ako dve hodiny. Takže pri každom líčení bázu používam. Tiene potom vydržia na oku v priemere 6-8 hodín čo nie je až taký zlý výkon.

TheBalm Autobalm Hawaii Face Palette

Očné tiene sa dajú využiť na denné ale aj večerné líčenie. Paleta mi vyhovuje tým, že je naozaj výborne skladná. Dá sa hodiť do kabelky a hoci kedy počas dňa si môžem líčenie poopraviť. Lícenu a oba očné tiene som si obľúbila. Sklamal ma len rozjasňovač ktorý je svojou pigmentáciou podpriemerný a ľavou zadnou ho strčia do vrecka aj omnoho lacnejšie rozjasňovače. Na to že ide ale o môj úplne prvý kontakt zo značkou TheBalm, uznávam že značka má do seba veľa. Okrem krásnych retro obaov, má široký výber kozmetických produktov do ktorých sa človek vie veľmi rýchlo zamilovať.



TheBalm Autobalm Hawaii Face Palette stojí 12,32 € viac produktov značky TheBalm nájdete na www.parfemy-elnino.sk.




Aký produkt od TheBalm zaujal Vás? Máte radi takéto multifunkčné produkty?
 Určite mi napíšte dole do komentáru.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.