utorok 1. mája 2018

Dodaj svojím perám extra hydratáciu!

Pilaten Collagen Nourish Lips Membrane

Značka PILATEN poznám vďaka čiernej maske na bodky. O tejto maske si viete prečítať nespočetne veľa recenzií, ktoré sa líšia. Niekto ju miluje niekto nenávidí. Ja som túto masku skúšala cca pred rokom- a musím povedať, že bola dobrá. Vie si poradiť s tým na čo je určená. Póry vyčistiť vedela, aj keď tie úplne hlboké nie. Vždy mi po maske v oblasti nosa zostali čierne bodky z ktorými si maska poradiť nevedela. Tie viac na povrchu vyčistiť síce vedela, no s hlbšími už mala problém. Lenže dnes nie je reč o maske na pleť ale o maske na pery. Konkrétne teda o Pilaten Collagen Nourish Lips Membrane.

Pilaten Collagen Nourish Lips Membrane
zloženie: WATER, GLYCEROL, BUTANEDIOL, SORBITOL, CHONDRUS CRISPUS, SODIUM HYALURONATE, GLUCAN, HONEY, COLLAGEN, ALOE EXTRACT, FRAGARIA CHILOENSIS ANANASSA, POLYSORBATE-20, METHYL HYDROXYBENZOATE, HYDROXAMIC ACID, DAILY ESSENCE, CL14815.

Maska sa nachádza v plastovej nádobe. Táto nádoba obsahuje tekutinu ktorá ma pôsobiť na pery blahodárne. Maska má tvar pier, vďaka takémuto tvaru dobre drží na perách a nikam sa počas pôsobenia samovoľne neposunie. Práve spomínaná tekutina ktorá je obsiahnutá vo vnútri pôsobí aj ako také dajme tomu "lepidlo". Želé maska sa prisaje na pery a drží na nich po celú dobu pôsobenia. Čo sa týka účinkov masky. Ja som túto masku mala možnosť vyskúšať v období, kedy ma sužovala choroba. Klasická chrípka pri ktorej človek veľa smrká, síce má prevažne podráždený nos a jeho okolie. V mojom prípade pri takomto ochorení trpia pomerne dosť aj pery. Kombinácia častého smrkania a menšieho príjmu tekutín u mňa spôsobuje vysušené pery. Ktoré má potom trápia pokojne ešte aj niekoľko dní po úplnom vyliečení. Práve vtedy bol ideálny čas vyskúšať túto masku na pery. Samotná maska má chladivý efekt. Tým že je napustená v tekutine pôsobí na pery chladivo. Masku treba nechať na perách minimálne 15 minút. Čím dlhšie tým lepšie. Po daní dole sú pery hladké, výrazne jemnejšie a aj hydratované. Prebytočnú tekutinu ktorá zostala na perách som vmasírovala do pier a okolia. Maska na moje počudovanie pery veľmi dobre hydratovala. A nebolo to len také krátkodobé hydratovania. Všetky látky obsiahnuté v maske pery vyživili na niekoľko dní. Samozrejme s pomocou balzamu na pery. Ale aj samotná masky pery vie hydratovať veľmi dobre a dlho. Určite odporúčam masku používať opakovane. Po jednom balení síce výsledky sú, ale nie také badateľné ako po viac použití. Ak trpíte na suché pery odporúčam masku aplikovať minimálne raz týždenne.


Pilaten Collagen Nourish Lips Membrane 1,69 € kus. Viac produktov nájdete na www.parfemy-elnino.sk.




Aké sú vaše skúsenosti s maskou na pery? Používate ju? Poznáte značku Pilaten?
Určite mi napíšte dole do komentáru.







P.S.: Dnes odštartovalo hlasovanie v ankete BLOGER ROKA 2018. Budem veľmi rada keď svojím hlasom podporíte práve môj blog. Všetky potrebné informácie nájdete na pravej strane stránky. Stačí kliknúť na obrázok, ten sa sám presmeruje na hlasovanie. ĎAKUJEM ZA PODPORU!

2 komentáre:

  1. Masku na pery som ešte nikdy neskúšala, ani nikde nevidela, ak sa mám priznať :D ale vyzerá to super, určite to rada vyskúšam :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie si sama, donedávna som takúto masku neskúšala ani ja :D. Je veľmi dobrá a aj dosť vtipná keď sa niekomu ukážeš s takouto vecou na tvári :D naozaj vtipná situácia. :D

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.