streda 4. apríla 2018

Vis Plantis | MICELLAR GEL 3in1

Vis Plantis | MICELLAR GEL 3 in 1

Značku Vis Plantis ste už na mojom blogu mohli zaznamenať. Vyskúšaný mám už ružový pleťový olej a nie až tak dobrú micelárnu vodu. Do tretice tu mám micelárny gél

Tento gél obsahuje extrakt z nevädze a phantenol. Upokojuje pleť a dôkladne ju čistí. Nenarušuje kožnú bariéru. A je určený pre všetky typy pleti. Prečo som si vybrala práve tento produkt? Ešte nikdy som nemala možnosť vyskúšať micelárny gél na pleť. To bol hlavný dôvod prečo skončil v košíku. Moja zvedavosť je jednoducho obrovská a rada skúšam nové veci. 

Vis Plantis | MICELLAR GEL 3 in 1

S micelárnou vodou od značky Vis Plantis som moc spokojná nebola. Jasné celé balenie úspešne padlo za vlasť ale že by som z nej skákala dva metre do radosti to zaručene nie. Veľmi rýchlo a hlavne rada som sa vrátila ku mojej milovanej zelenej Bioderme. Viem že aj značka Bioderma má vo svojej ponuke micelárny gél ale povedzme si úprimne cena produktov tejto značky je pomerne vysoká. Takže som radšej siahla po lacnejšej variante a neskôr určite vyskúšam aj zelený gél Bioderma. Vrátim sa ale ku gélu Vis Plantis. Po sklamaní z micelárnej vody som tomuto gélu moc veľké nádeje nedávala. Ale už teraz v úvod môžem povedať gél prekvapil pozitívnejšie ako jeho tekutý kamarát v podobe micelárnej vody. 

Vis Plantis | MICELLAR GEL 3 in 1
Vzhľadom na to, že si hrubú špinu z tváre odličujem vo vani čistiacou penou. Tento gél používam až potom. Ako druhý krok pri odličovaní. Je jasné že čistiaca pena dá dole z tváre naozaj len vrchnú časť makeupu a na pleti ešte nejaká zvyšky sú. Hlavne teda v okolí očí po riasenke. Vtedy nastupuje tento micelárny gél. Na tampón aplikujem jednu pumpičku tekutiny a poriadne odlíčim zvyšok nečistôt z pleti. Micelárny gél si hravo poradí aj s riasenkou či dlhotrvajúcim rúžom- teda aspoň zo zvyškami týchto produktov. Gél neštípe v očiach ani na pleti. Síce je po jeho aplikácii pleť lepkavá ale to je zvyčajne po všetkých produktoch ktoré obsahujú micely. Preto je potrebné pleť buď umyť alebo použiť ešte nejaký iný krok. V mojom prípade nasleduje tonikum. Vtedy lepkavý pocit z pleti zmizne. Inak je ale gél veľmi príjemný a robí to čo od neho očakávam. Zaručene je lepší ako micelárna voda od tejto značky. Pleť nie je vysušená ani podráždená. Nemastí sa viac ako obvykle. A toto je pre mňa základ. Ak sa moja pleť nemastí viac ako inokedy, ide o hotový zázrak. Vyhovuje mi aj dávkovanie v podobe šikovnej pumpičky. Vďaka nej si viem dávkovať ideálne množstvo produktu priamo na tampón. Mne sa osvedčila jedna pumpička na tampóne. Vtedy je množstvo produktu presne také aká ma byť. Tampón nie je príliš vlhký ani suchý.

Gél ma veľmi milo prekvapil. Vzhľadom na to, že som do neho nevkladala skoro žiadne nájdete. Ide naozaj o rýchleho pomocníka v starostlivosti o pleť



Vis Pantis Micellar Gel 3in1 má 500 ml a stojí 4,90 €.



Máte skúsenosti s podobným produktom? Od akej značky?
Určite mi napíšte dole do komentáru.

2 komentáre:

  1. Za tú cenu je to pomerne dosť veľká nádobka a keď ti vyhovuje, potom je to super. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obsahovo má rovnako ako moja obľúbená Bioderma. Cena je podľa mňa bezkonkurenčná, od tejto Poľskej značky som vyskúšala už zopár produktov, ružový olej na pleť milujem no micelárna voda tá bola otrasná. Tento gél je naozaj výborný za veľmi dobré peniaze. Mám zálusk aj na gél Bioderma ale povedzme si úprimne tam je cena dvojnásobná. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.