streda 25. apríla 2018

Preč s čiernymi bodkami!

BALEA SOFT & CLEAR ANTI- PICKEL PEEL- OFF FACE MASK


Čierne bodky!

Problém ktorý trápi nejednu ženu. Bojovať s nimi je ako bojovať proti nadprirodzeným silám. Jednoducho vyhrať sa nad nimi nedá. Ak to niekto z Vás dokázal napíšte ako, lebo ja s týmto problémom bojujem už niekoľko rokov a skóre je: čierne body 1: Barbora 0.

Vyskúšala som niekoľko masiek ktoré s týmto problémom mali podľa obalu vedieť zatočiť. Väčšina nefungovala. Až na jednu ktorú som objednávala z Číny tá bola naozaj účinná. Dá sa kúpiť omnoho drahšie aj u nás. Ide o masku značky Pilaten. Niekto ju chváli a niekto zase neznáša. Áno síce mi vždy vydepilovala všetky chĺpky na tvári no zbavila ma čiernych bodiek. Lenže kupovať ju u nás sa mi úprimne za drahšie peniaze nechce a kým príde z Číny tak to nejaký čas trvá. Preto som pátrala, po produkte ktorý bude dostupný na našom trhu a vypátrala som čiernu zlupovaciu masku značky Balea. Konkrétne ide o SOFT& CLEAR ANTI – PICKEL PEEL – OFF MASKE. Maska obsahuje kysleniu salicylovú, aktívne uhlie a zinok. Všetky tieto zložky pomáhajú aktívne bojovať s vyrážkami a uhrami.


BALEA SOFT & CLEAR ANTI- PICKEL PEEL- OFF FACE MASK



Mňa trápia čierne bodky na nose a v okolí neho. Snažím sa masku dávať aspoň raz týždenne pri dobrom časovom manažmente aj dva krát do týždňa. Ale minimálne raz za týždeň si nájdem chvíľku a nechám pôsobiť masku na pleti. Maska je klasickej čierne farby. Pleť pred použitím masky dôkladne odlíčim a umyjem. Na pleť si vždy pár minút prikladám teplý nie horúci ručník. Póry sa tak otvoria a tým pádom je maska účinnejšia. Ručníkom v žiadnom prípade pleť neutieram len ho jemne prikladám, po dobu cca 2-4 minút. Vždy záleží od aktuálnej nálady. Následne masku štetcom rozotriem v rovnomernej vrstve po tvári. Jedno vrecúško masky vystačí na celú tvár. Masku nechám pôsobiť minimálne 20 minút. Maska sa sama začne z pleti odlupovať. Nikdy nedávam masku dole pokiaľ nie je naozaj suchá.


BALEA SOFT & CLEAR ANTI- PICKEL PEEL- OFF FACE MASK


Samotná maska ako hovorím je zlupovacia. Čiže po usušený ide dole viac menej sama. Pri predošlej maske z Číny sa mi stávalo, že spolu s tenkou zaschnutou vrstvou išli dole aj chĺpky čiže jemná depilácia. U tejto masky sa mi to nedeje. Takže masku bezbolestne dám v celku dole. Keďže čierne bodky mám prevažne na nose a v jeho okolí, sú vidieť výsledky len v tejto oblasti aj keď masku nanášam na celú tvár. Jasné maska čistí pleť celkovo, ale hlavné výsledky je vidieť práve v okolí nosa. Bodky vždy zredukuje. Nezmiznú síce všetky no prevažné množstvo zaručene áno. Pleť je po použití na dotyk vyhľadenejšia. Po použití zostáva moja pleť trochu suchšia. Nejde o žiadne extrémne vysušenie len jednoducho musím po použití masky vždy pleť dobre nakrémovať. Vlastne po akejkoľvek maske vždy pleť ešte krémujem alebo použijem sérum. Netreba sa ale báť suchšieho pocitu ten skončí okamžite po natretí krémom.

Maska síce nevytiahne všetky póry, no dokáže ich viditeľne zredukovať. Mne sa maska osvedčila a používam ju na pravidelnej báze. Jednoducho masky milujem a sú súčasťou mojej starostlivosti o pleť. Jednou z veľmi obľúbených je práve táto čierna od značky Balea. Ak trpíte na rovnaký problém určite túto masku aspoň vyskúšajte. Cenovo je veľmi prijateľná.


Balea SOFT & CLEAR ANTI – PICKEL PEEL –OFF MASKE má 2x18 ml a stojí 0,99 €. Zakúpiť sa dá v kamennej predajni dm drogérie alebo na www.mojadm.sk


Čo vy a čierne bodky? Ako s nimi bojujete?
Určite mi napíšte dole do komentára.



6 komentárov:

  1. Super článok, ja mám túto masku v tom veľkom balení a tá zlupovacia nie je, ale povedala by som, že názov je rovnaký, pôjdem si to overiť a túto zlupovaciu určite vyskúšam :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to možné majú celú čiernu radu ktorá sa asi bude volať rovnako ako táto maska. Určite masku vyskúšaj nestojí veľa a robí čo má. :)

      Odstrániť
  2. Tuhle masku mám doma také a mně osobně moc nepomohla. Sundavání bylo hodně bolestivé, jak mi to depilovalo celou tvář, nos byl trochu hladší. Mně se nejvíce osvědčilo vždycky napařit nos horkou vodou, vymačkat kapesníkem co jde a pak na nos přilepit pásky na černé tečky od Baley. Celkově je to dohromady trochu drastičtější, ale účinné. Teď budu zkoušet různé domácí metody na černé tečky, tak jsem zvědavá. :D

    http://zpodkrovi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každému funguje iná metóda. Mne depilovala tvár dosť často čierna maska do Pilaten táto taká agresívna nie je. A dosť záleží aj od chĺpkov u každého sú iné. Čo sa týka manuálneho vytláčania, osobne ho nepreferujem. Občas nájdem ku odborníčke no doma si póry sama jednodznačne manuálne nevytláčam. A čo sa týka aplikácie. Píšem aj v recenzii že vždy pred nanesením masky, si pleť naparím a vtedy maska vytiahne 90% čiernych bodiek. Na pásiky od značky Balea počúvam poslednou dobou samú chválu, budem si ich musieť kúpiť a vyskúšať. :)

      Odstrániť
  3. O týchto maskách od balei som už počula ale ešte som ich neskúšala. Tak sa snáď raz k tomu dokopem. :D

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednoznačne musíš nejakú vyskúšať. Majú veľký výber masiek. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.