nedeľa 25. februára 2018

tred IT UP | Dazzling Dust Lipgloss

tred IT UP Dazzling Dust Lipgloss

V každej dm drogérií už dlhší čas nájdeme kozmetické stojany s privátnou značkou Trend IT UP. V mojej kozmetickej zbierke už mám púder ktorý je výborný, jeden z mála púdrov z drogérie ktorý mi vyhovuje či farbou alebo aj tým ako dlho vďaka nemu makeup vydrží. Dnes ale nebude reč o ňom, ale o úplne inom produkte. O lesku na pery z kolekcie  DAZZLING DUST v odtieni 020.

tred IT UP Dazzling Dust Lipgloss

Lesky a ja sa moc nemusíme. Ako milovníčka rúžov na pery ktoré používam denne, som jednoducho nikdy neprišla na chuť leskom. Nejaké v zbierke mám nebudem klamať ale používam ich minimálne. Lesk je v pomerne odvážnej a výraznej červeno vínovej farbe. Ktorá sa ale hodí práve na toto chladné počasie. Práve v zime siaham čoraz častejšie po výrazných odtieňoch. V chladnom a sychravom počasí chcem dodať svojmu líčeniu výraznú farebnú bodku. Preto používam odtiene do vínova, fialova alebo červena. Samotný lesk je tekutej konzistencie. Ako najlepšie opísať konzistenciu lesku na pery? Jednoducho. Pripomína mi tekuté lepidlo. Áno lepidlo no lepšie prirovnanie naozaj nájsť neviem. Práve kvôli lepkavej konzistencii som nikdy zástancom leskov na pery.

tred IT UP Dazzling Dust Lipgloss

Lesk obsahuje aj veľmi jemné zlaté trblietky vďaka ktorým pôsobí ešte výraznejšie. Popravde nebola som z nich úplne nadšená ale keby ich lesk neobsahuje išlo by len o nudnú vínovú farbu, ktorá nezaujme nikoho. Takto je lesk o niečo zaujímavejší a výraznejší. Čo sa týka výdrže. Čakať od takéhoto produktu výdrž cca 8 hodín je nereálne. Ide o lesk na pery a nie o rúž. Takže lesk na perchá vydrží bez pohnutia približne 2 -2,5 hodiny. Podotýkam bez pitia vody či jedenia. Po napitý sa či jedle je lesk viac menej okamžite preč z pier.  Lesk pery nevysušuje ale ani extrémne nehydratuje. Vyhovuje mi veľký aplikátor. Ktorý môže byť pre niekoho problém ale celková manipulácia s ním je veľmi jednoduchá a rýchla. Aj detaily s ním idú dobre. Na dokonalé nanesenie používam štetec ale ide to aj bez neho. Čo ale milujem naviac - jeho vôňa. Tá je dokonalá. Kombinácia vanilky a nejakých asi orieškov. Lesk vonia ako nejaký chutný koláč ktorý by som najradšej okamžite zjedla. Všeobecne moc vôňu vanilky v kozmetike nepreferujem ale v tomto príde robím výnimku. Vôňa nie je prehnane intenzívna ani umelá. Balenie má lesk veľmi pekné. Spojenie matného viečka a priesvitnej tuby nikde nie je krokom veľa. Zaručene sú v stojane aj iné farebné kombinácie. Takže ak máte radi lesky na pery určite sa po tomto v dm drogérii mrknite. Aj ja ako úplný odporca leskov na pery, som si ho veľmi obľúbila. Rada ho nanášam napríklad na nude rúž. Vtedy lesk aj obyčajnej nude farbe dodá jemný vínový tón a rúž okamžite pôsobí úplne inak.


trend IT UP Dazzlinf Dust Lipgloss má 12 ml a jeho cena cca do 3,00 €.


A čo vy a lesky na pery? Máte ich rady? Aký produkt od značky trend IT UP ste vyskúšali?
Určite mi napíšte dole do komentáru.





P.S.: Som veľmi rada, že už aj u nás máme online shop dm drogérie. Nakupovať z pohodlia domova môžete na www.mojadm.sk, určite sa nezabudnite registrovať získate tak 10% na nákup.

4 komentáre:

  1. Lesky som používala skôr na strednej, teraz už pomenej práve kvôli tomu, že vysúšali pery.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pery po ňom suchšie síce nemám no nejde ani o žiadny hydratačný produkt. Preto napríklad často lesk aplikujem na rúž alebo na obyčajný balzam na pery. Leskom som neholdovala nikdy všeobecne mi vadí lepkavý pocti no učím sa ich konečne nosiť. Snáď mi toto nadšenie vydrží. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.