nedeľa 5. novembra 2017

Topvet | tea tree pleťová voda



Trápi Vás akné? Určite zbystrite zrak, pretože dnes sa na túto tému spolu budeme baviť. V dnešnej recenzii Vám predstavím Českú značku Topvet. Táto značka je aj pre mňa úplne neznáma a ak čítate môj blog pravidelne veľmi rada spoznávam nové produkty a rovnako aj nové značky. Aj keď táto značka nie je na trh žiadnym nováčikom. Skôr ide o ostrieľanú firmu s bohatou históriou a zaujímavými produktami. Pôvodná firma Topvet bola založená v roku 1990. Založená bola MVDr. Jiřím Pantůčkom a patrí k najznámejším českým výrobcom prírodnej kozmetiky a výživových doplnkov. Výrobky obsahujú len tie najkvalitnejšie ingrediencie, z ktorých mnohé v súčastnosti pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva. V zložení BIO produktov nenájdete žiadne ropné látky, syntetické farbivá či vône a dokonca ani konzervanty. Značka má široký výber produktov od tých pre najmenších až po produkty určené pre našich štvornohých miláčikov. 


Ja som siahla po tea tree pleťovej vode. Čajovník Austrálsky je veľmi účinným pomocníkov v boji proti akné. Produkty kde je obsiahnutý čajovník používam prakticky od doby, kedy ma začalo trápiť akné. Kedysi som na tento problém trpela veľmi, vekom ale hlavne aj lekárskym zásahom som sa tohto problém dokázala zbaviť. Preto ak Vás trápi akné vo väčšej forme, apelujem na všetkým aby navštívili kožného lekára ktorý s týmto problém vie zaručene bojovať. Pamätám si to ako dnes keď som prvý krát navštívila svoju kožnú lekárku. Šla som ku nej s malou dušičkou čo mi povie a hlavne čo mi všetko predpíše. Samozrejme predpísala mi asi 10 rôznych produktov ktoré som zo začiatku veľmi poctivo používala. Postupom času mi zostali asi dva. Ktoré mi najviac pomohli. Dnes už na akné netrpím- klopem si na všetko drevené okolo seba. Jasné v určitých dňoch v mesiaci sa niečo objaví alebo keď som viac v strese, no už to nie je také ako kedysi. Mám mastnú pleť a ku nemu občas akné patrí. S tým sa nedá nič robiť, už som sa s týmto problémom akosi vžila a neberiem ho tragicky. Preto raz za čas používam produkty ktoré obsahujú čajovník. Nepoužívam ich na dennej báze keďže pleť je po čajovníku suchá. Čo tiež nie je úplne vhodné. 


Pleťová voda obsahuje prsnejšie olej z australského čajovníku. Preto je pleť po použití jemne mastná. Aby som bola presné, voda zanecháva na pleti mastný film. Pritom ale nie je dvojzložková. Ako som napríklad zvyknutá pri dvojfázovom odličovači. Určite viete čo myslím. Olej obsiahnutý v pleťovej vode sa dokáže pomerne rýchlo vstrebať do pleti. Pleť je po aplikácii omnoho menej suchá ako pri iných produktoch s čajovníkom alebo teda ak chcete s tea tree. Čo sa týka účinku pleťovú vodu aplikujem na odlíčenú a očistenú pleť. Často až po toniku. Nejde určite o produkty vhodný na odličovanie pleti. Po použití pleť jemne štípe ale to je pri produkte s čajovníkom úplne bežné. A zase dosť záleží na danom človeku a jeho citlivej pleti. Pri kontakte s akné štípe zaručene. Nie je to ale nič čo sa nedá vydržať. Pleť môže aj nemusí byť po použití podráždená. Zase záleží len na citlivosti. Samotné akné ale vysuší a do pár dní z pleti úplne zmizne. 


Vôňa je veľmi príjemná. Nič sladké skôr svieže. Presne vôňa ktorý mne vyhovuje a ktorú mám rada. Už som to spomínala v inej recenzii. Keby viete o parféme ktorý vonia po čajovníku okamžite sa mi ozvite. Lebo ja milujem vôňu čajovníku. Dávkovanie je klasické v otvore sa nachádza malá dierka cez ktorú sa dostáva von na tampón tekutina. Celková manipulácia s obalom je úplne v poriadku. Pleťová voda je ako hovorím, veľmi príjemná a aj účinná. Ak trpíte na akné či už vo veľkom alebo len lokálne za skúšku tento produkt zaručene stojí.


Topvet Tea Tree Oil, pleťová voda má 115 ml a stojí 3,85 €



A čo vy a akné? Ako s ním bojujete? Určite mi napíšte dole do komentáru. 




2 komentáre:

  1. Tea tree olej mám veľmi rada, je to malý zázrak, verím, že aj táto pleťová voda musí byť jedinečná. :)

    Rebelliouslily SÚŤAŽ!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru máš pravdu aj v recenzii spomínam že tea tree olej a produkty z neho sú naozaj účinné. Pleťová voda ma veľmi milo prekvapila za cenu ktorú stojí je naozaj účinná a príjemná.

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.