nedeľa 12. novembra 2017

Grace Cole | Fruit Works Shower Gel

Grace Cole Fruit Works sada sprchových gélov
Grace Cole 

Dnes budeme na ovocnej vlne. Na blogu som Vám už o značke Grace Cole hovorila. V jednej recenzii sa venujem telovým sprejom Fruit Works a dnes ku ním pribudne aj recenzia na tieto sprchové gély z rovnakej ovocnej kolekcie. 

Grace Cole Fruit Works sada sprchových gélov
Grace Cole
Sada obsahuje tri kombinácie: water melon & grapefruit, passion fruit & guava a strawberry s kiwi. Ako som už aj vyššie spomínala v rovnakých ovocných kombináciách nájdete aj telové spreje. Kombinácia melónu a ružového grepu je veľmi svieža, prevažuje horká vôňa grepu no spája sa so sladkosťou vodného melónu. Marakuja a guava tak ako u telového spreju ani sprchový gél ma príliš nezaujal. Vôňa je pomerne nudná, aj keď je marakuje svieža jemne kyslý guava podľa mňa nie je ani cítiť. Úprimne povedané nejde o žiadnu extra výraznú vôňu z ktorej by som si okamžite sadla na zadok. Pritom kombinácia jahoda s kiwi je úplne o niečom inom. Spája v sebe sladkosť jahôd s kyslosťou kiwi. Výraznejšia je samozrejme jahoda, ale ani samotné kiwi nezostáva niekde v úzadí. Príjemne sa dopĺňajú a dokonale k sebe ladia.

Grace Cole Fruit Works sada sprchových gélov
Grace Cole
Čo sa týka konzistencie. Ide o sprchové gély čiže je naozaj gélová. No skôr už pripomína želatínu. Ide o naozaj veľmi hustú konzistenciu ktorá nesteká nikde mimo dlane. Sprchové gély hydratujú pokožku veľmi priemerne. Nie je síce ani suchá no určite ani hydratovaná. Skôr sa gély zmerali na vôňu ako na hydratáciu. Gél skoro vôbec nepení. Zo začiatku som s tým mala problém ale zvykla som si. To že nejaký sprchový gél nerobí bohatú penu neznamená že si neplní svoju funkciu. Okrem šikovného menšieho balenie obsahuje sada aj priesvitnú kozmetickú taštičku, vhodnú napríklad na cestovanie. Kozmetická taštička je aj pomerne odolná na prenos vecí. Ak máte radi ovocné vône určite sa po sade pozrite, verím že poteší nie len Vás ale aj niekoho koho sadou obdarujete.


Grace Cole Fruit Works obsahuje tri sprchové gély všetky v objeme 100 ml. Cena za celú sadu je 3,89 €. Viac produktov značky Grace Cole zakúpite na www.parfemy-elnino.sk.


Aký je Váš obľúbený sprchový gél? Určite mi napíšte dole do komentáru.




4 komentáre:

  1. Veľmi zaujímavý set, asi sa naň pozriem, pretože bude naozaj skvelým darčekom na vianoce :)Inak krásne spracovaný článok :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Značka Grace Cole vyrába prevažne sety ktoré sú ako sama hovoríš ideálnym darčekom a zaručene potešia každého obdarovaného. :)

      Odstrániť
  2. To musia byť ale nádherné vôňe! :O

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veruže aj sú! Treba vyskúšať a presvedčiť sa na vlastný čuch. :D

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.