nedeľa 8. októbra 2017

Grace Cole | WILD FIG & CRANBERRY


Starostlivosť o chodidlá je rovnako dôležitá ako starostlivosť o pleť či telo. Preto netreba zabúdať aj na chodidlá ktoré dostávajú poriadne zabrať. Krém na nohy je u mňa základným vybavením. Dnešná recenzia bude o takomto kréme. Konkrétne teda o Grace Cole Wild Fig & Cranberry. Vôňa síce vyslovene Vianočná ale aj na jeseň si človek môže priviať trochu Vianoce, nie? 


Krémov na nohy sa u mňa spotrebuje veľa. Čiže viac menej neriešim od akej značky sú. Vyberám si ich hlavne podľa vône. A práve kombinácie fíg a brusníc ma naozaj veľmi zaujala. Ale skôr ako začnem riešiť vôňu, pôjdem pekne po poriadku. Konzistenciu mám krém pomerne tekutú. Pripomína skôr veľmi ľahké telové mlieko. Tým pádom sa dokáže krém do pokožky nôh rýchlo vpiť. Ak nemusíte príliš mastný pocit na chodidlách, tento krém bude pre Vás ideálny. Nezanecháva žiadny mastný povlak. Ak teda krémom šetríte. Čo ja veru nerobím. Na nohy si nanášam pomerne sinú vrstvu ktorá sa tým pádom aj dlhšie vstrebáva. Ale čím menšie množstvo krému nanesiete tým rýchlejšie sa do pokožky na nohách vsiakne. 


Hydratácia je priemerná. Vzhľadom na ľahkú textúru netreba očakávať veľkú hydratačnú bombu. Krém zhydratuje priemerne suché nohy. Určite ak trpíte na veľmi suché alebo popraskané chodidlá, tento krém si s takýmto problémom neporadí. Ak ale používate krémy na nohy pravidelne, nebudete mať žiadny problém. Vôňa je naozaj vianočná. Figy spoločne s brusnicami tvoria pravú zimnú kombináciu. Figy sú vo vôni sladké a brusnice zase trpké, môže sa zdať že pôjde o zvláštnu vôňu. No naozaj je veľmi príjemná, jemná a nevtieravá. Ako bonus obsahuje balenie aj biele teplé ponožky. Ktoré sa teda zaručene hodia na dlhé chladné večeri. Celá sada je ladená do Vianočného štýlu. Obal v tvare dajme tomu cukríku bude ideálnym darčekom nie len pod vianočný stromček. 


Grace Cole WILD FIG & CRANBERRY obsahuje krém ktorý má 50 ml a teplé biele ponožky. Celá darčekové balenie stojí 3,81 €. Viac produktov Britskej značky Grace Cole zakúpite na www.parfemy-elnino.sk



A čo vy a starostlivosť o nohy? Aké produkty používate? 
Určite mi napíšte dole do komentáru. 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.