nedeľa 3. septembra 2017

Ponio | Prírodný Deodorant


Dnes sa s Vami podelím o moje úplne prvé skúsenosti s prírodným deodorantom. Konkrétne ide o ponio prírodný deodorant (pazúch) s vôňou pomaranču a eukalyptusu ktorý mám zo stránky www.babickinazahrada.sk.


Deodoarnat je súčasťou môjho každodenného života. Je mi jedno či používam tuhý alebo sprejový jednoducho si kúpim taký ktorý ma zaujme vôňou a obalom.Toto je moja úplne prvá skúsenosť s prírodným deodorantom. Deodorant je mäkšej konzistencie takže sa pri kontakte s pokožkou prakticky okamžite rozpúšťa. Pazúch ako sa tento deodorant nazýva by sa mal aplikovať v tenkej vrstve tak aby sa dostal všade a nijako nezničil oblečenie. Radšej si aplikovať deodorant viac krá za deň ako mať "tonu" produktu všade a zničiť si tak oblečenie.


Čo sa týka funkčnosti. Deodorant nezabraňuje prirodzenému poteniu len zabraňuje šírenie nepríjemného pachu. Osobne ale nebadám na oblečení žiadne výrazné fľaky po pote. Jasné sú tam ale nie sú to žiadne obrovské mapy. Zo zápachom si ale podarí hravo. Deodorant teda aplikujem hneď ráno a po cca 6 hodinách opäť tenkú vrstvu. Počas toho času sa nezaznamenala žiadny nepríjemný zápach len teda malé stopy potu v podpazuší.


Vôňa pomaranču a eukalyptusu je príjemná. Nie moc výrazná ako som napríklad zvyknutá u bežných komerčných produktov proti poteniu. Ide naozaj o jemnú nevtieravú vôňu ktorá zaručene bude vyhovovať každému. Deodoerant je balený v hrubom kartóne nosím ho teda bežne v kabelke a dodnes sa nijako nezničil ani neohol. Pazúch má vysúvací mechanizmus- jemne zatlačím a hmota sa vysunie sama von. Ak vytlačím väčšie množstvo jemne produkt opäť zatlačím dnu a už len stačí naniesť dostatočné množstvo do podpazušia. Aj keď som mala na začiatku obavy že deodorant nebude dobrý musím uznať že milo prekvapil. Svojím účinkom no hlavne vôňou a obalom úprimne povedané pri prvej skúsenosti s takýmto produktom som zostala naozaj prekvapená.


Ponio prírodný deodorant (pazúch) pomaranč & eukalyptus44 ml a jeho cena je 7,50 €.
Viac prírodných produktov nájdete na www.babickinazahrada.sk.


Máte skúsenosti s prírodnými deodorantami? Aký je váš názor na takéto výrobky?

Budem rada ak mi svoj názor zanecháte dole v komentári.



4 komentáre:

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.