pondelok 21. augusta 2017

DOVE | Go Fresh




Pred nejakým časom som Vám predstavila dokonalý hruškový antiperspirant. Nie každý ale obľubuje sprejové produkty proti poteniu. Kedysi som používala len guľôčkové produkty ako je aj tento Dove Go Fresh Cucamber & Green Tea. Momentálne viac siaham po sprejoch ale raz za čas sa opäť vrátim ku guľôčke. 


Na takýchto produktoch mi všeobecne vyhovuje textúra. Vďaka guľôčke sa produkt jednoducho a rýchlo aplikuje do podpazušia. Oproti tuhým deodorantom ktoré majú tuhú konzistenciu a nanášajú sa horšie je gélová guľôčka efektívnejšia. Ale ako dobre viete každý sme iný a preto každému vyhovuje niečo iné. Dnes sa ale budeme venovať guľôčkovému antiperspirantu s vôňou uhorky a zeleného čaju. V tomto horúcom počasí sa snažím chrániť pred potom ako sa len dá. Antiperspirant Dove neobsahuje žiadny alkohol a na obale hlási klasicky výdrž 48 hodín. Chápem jasný marketingový ťah no deklarovať výdrž dva dni je smiešne- kto z nás by sa nesprchovala dva dny? To je až príliš prehnané a pritiahnuté za vlasy. Ale späť ku účinkom. 

Deodorant aplikujem hneď ráno. Na oblečení nezanecháva žiadne fľaky. A celková výdrž pri bežnom pracovnom dni čiže v kancelárii je prijateľná. Vďaka malému baleniu nosím deodorant stále pri sebe takže ho pokojne počas dňa aplikujem opätovne. V plnej sile vydrží 4-5 hodín potom mám už pocit, že nerobí skoro nič. Nechráni ale sto percentne. Drobné fľaky po pute v podpazuší mám ale nie sú to výrazné mapy takže to ani nijako extrémne neriešim. Aplikácia pomocou guľôčky je rýchla a jednoduchá. Guľôčka sa nezasekáva a dávkuje primerané množstvo produktu tak aby sa v podpazuší rovnomerne roztrelo.


Ak máte radi "čisté" vône tento deodorant bude ideálne voľba. Vôňa je naozaj jemná, nevtieravá - kombinácia uhorky a aloe vera pôsobí sviežo a čisto. Balenie je veľmi šikovné. Naozaj malé tým pádom sa hodí do každej kabelky keďže nezaberie skoro žiadne miesto. Ide o rýchleho ale aj pomerne účinného pomocníka. Síce nechráni sto percentne, no na bežné denné používanie postačí každému. Kto potrebuje primeranú ochranu pred zápachom ale aj potom.


Dove Go Fresh Cucamber & Green Tea má 50 ml a jeho odporúčacia cena je 3,25 €.



Používate radšej guľôčkové alebo sprejové deodoranty? Aká je Váš obľúbený?
Určite mi napíšte dole do komentáru.




P.S.: na blogu prebieha narodeninová súťaž o balíček kozmetických produktov. 

4 komentáre:

  1. Používám léta už jen ty ve spreji, kuličkové jsem neměla hodně dlouho, ale tohle vypadá zajímavě :) nejraději mám Fa a nebo Playboy spreje :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež verná skôr produktom v spreji ale občas to chce zmenu. A hlavne teraz v lete som prešla na guľôčkové, vyhovujú mi svojou textúrou ale ako sa poznám po lete sa opäť vrátim ku antiperspirantu v spreji. :)

      Odstrániť
  2. Vždycky jsem používala jen ty ve spreji. Ale toto léto jsem přesedlala na gelové deodoranty od Lady Speed Stick a nemůžu si je vynachválit, žádné bílé fleky na oblečení, jemně voní a hlavně skvělá funkčnost.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lady Speed Stick som používala ja možno ešte niekde v 15 rokoch čo je už teda riadna doba, a teraz som naň narazila opäť vďaka dm aplikácii. Vyskočila mi v mobile zľava na tuhý deodorant asi za 1,50 € tak som po ňom siahla a nezmenilo sa na ňom nič. Chráni pred potom, žiadne fľaky a oblečený a aj príjemne jemne vonia. Za mňa dobrá voľba. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.